Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с екрана при игрите

Featured Replies

Здравейте! Проблемът ми е следния.Когато пусна някоя игра , примерно "Half-life 2" почвам да играя и след 1-2 минути къщите стават черни или нещо друго.

А параметрите на компютъра ми отговарят, но този проблем го няма само при CS 1.6. Какъв може да е проблемът ? Мерси предварително.

Компонентите с които разполагаш какви са и захраването?Температурите до които достигат те , също какви са?При други игри има ли подобни проблеми.Също с какви драйвери си и обновявал ли си ги скоро?

• Автор

Преинсталирал съм една игра и пак дава същия проблем, а драйверите не съм ги обновявал нито DirectX. От къде мога да истегля драйварите ?

Редактирано от dimbadboy (преглед на промените)

Преинсталирал съм една игра и пак дава същия проблем, а драйверите не съм ги обновявал нито DirectX. От къде мога да истегля драйварите ?

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ако си с ATI

или http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk ако си с Nvidia

Това са така наречените "артефакти" или проблеми от този тип.

Значат:

1.Лоши драйвери на видео картата

2.Повреден DirectX

3.Прегряващо видео

4.Повреждащо се видео.

• Автор

Истеглих от Nvidia драйвар ъпдейта

Истеглих и DirectX (при него като трагна да го инсталирам ми пише, че не е наложително )

И пак става така с игрите. Прегряващо видео и Повреждащо се видео как мога да ги оправя ?

купи си ново видео и проблема е решен..на стария ми компютър имах същия проблем във всички игри и като смених видеото всичко се оправи !

Истеглих от Nvidia драйвар ъпдейта

Истеглих и DirectX (при него като трагна да го инсталирам ми пише, че не е наложително )

И пак става така с игрите. Прегряващо видео и Повреждащо се видео как мога да ги оправя ?

Виж състоянието на охладителя, Върти ли се вентилаторът, да не е пълен с прах.

Следи температурите му-С Everest например.

Ако не е топло и прави проблеми, направи последен тест, като видиш дали на друг компютър ще е така, но ако се стигне до там-вероятно е повредено/се поврежда.

Няма начин да се поправи-Нова видео карта.

купи си ново видео и проблема е решен..на стария ми компютър имах същия проблем във всички игри и като смених видеото всичко се оправи !

Дай кинти, то така всеки може да дава акъл за ново, ама не всеки може да си позволи да хвърля пари.

• Автор

Колко горе-долу трябва да е нормалната температура ???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.