Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Ам много благодаря, н аз имах предвид на хартия :) Но ако няма и с това ще се задоволя

E, следващия път конкретизирай. :)

П.П. Имаме тема специално за търсене на книжни издания. Може да драснеш ред-два, така че да те имат предвид останалите, ако видят книгата на някоя сергийка примерно.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Снощи препрочетох "Брак за една година" на В.Хенли , много роматична книжка , а аз имам слабост към шотландци ::::yanim:)) Сега започнах "Среща в Ямайка" на Даяна Палмър , дано ме грабне...::::cool:)))

Снощи препрочетох "Брак за една година" на В.Хенли , много роматична книжка , а аз имам слабост към шотландци ::::cool:))

Сега започнах "Среща в Ямайка" на Даяна Палмър , дано ме грабне...::::super:)))

О това е единствената книга, която съм чела от Даяна Палмър и мноооого ми хареса :yanim:

Прочетох Евелин Роджърс - "Корона на славата" :yanim: Много хубава книга. Сега чета "Отхвърлената"-Катрин Палмър. И тя е супер.Много ми харесва книгата. :whist: Който не ги е чел да ги започва.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Почнах Хубава като пеперуда на Грасо, засега е страшно интересна, но съм на 40 страница. Главната е влюбена в главният от дете, но той се жени за друга, която е някъква кучка и я убиват, а за убийството е арестуван главният. Единственият начин да го измъкнат от пандиза е да го оженят за дъщерята на някой много влиятелен и това става нашата. Има замесени и някакви друидски дарби......малката явно има някъква сила да предизвиква разни неща.......:gift: :gift: !

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Почнах Хубава като пеперуда на Грасо, засега е страшно интересна, но съм на 40 страница. Главната е влюбена в главният от дете, но той се жени за друга, която е някъква кучка и я убиват, а за убийството е арестуван главният. Единственият начин да го измъкнат от пандиза е да го оженят за дъщерята на някой много влиятелен и това става нашата. Има замесени и някакви друидски дарби......малката явно има някъква сила да предизвиква разни неща.......:gift: :gift: !

А прочете ли първо Жрицата, там е за родителите на главната. Тя е "наследила" от майка си необикновените си способности. А пък баща й е супер сладурче (поне така го помня). Въобще невероятно много ми хареса цялата поредица. Единствено Смарагдова магия нещо не ми допадна.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

А прочете ли първо Жрицата, там е за родителите на главната. Тя е "наследила" от майка си необикновените си способности. А пък баща й е супер сладурче (поне така го помня). Въобще невероятно много ми хареса цялата поредица. Единствено Смарагдова магия нещо не ми допадна.

Не, не съм. Мислех си, коя от двете да почна и реших да е тази. Ако не се лъжа бащата на главната е брат на Шотланската красавица, а в смарагдова магия се разказва за най-голямата им сестра-вдовица или нещо такова. Смятам да се справя с цялата поредица, освен тази за вдовицата, че нещо не ми се чете за нея.

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Не, не съм. Мислех си, коя от двете да почна и реших да е тази. Ако не се лъжа бащата на главната е брат на Шотланската красавица, а в смарагдова магия се разказва за най-голямата им сестра-вдовица или нещо такова. Смятам да се справя с цялата поредица, освен тази за вдовицата, че нещо не ми се чете за нея.

Не се отказвай и от нея :cool: На мен лично "Смарагдова магия" ми хареса :wors:Другите май не съм ги чела :clap:

Аз прочетох "Бяло цвете" на Жаклин Рединг. много приятна книжка, романтична, забавна и на моменти леко тъжна. Много ми хареса :rolleyes::whist::yanim:

Аз съм на поредицата Hathaway на Лайза Клейпас. Не мога да се похваля, че разбирам всичко, но да кажем, че задоволително схващам какво става и какво се говори. Най-забавна ми се струва четвъртата книга- Married by morning за Лео (брат на цели 4 сестри :rolleyes: ) и Катрин. Историята на Попи и Хари (Tempt me at twilight) също е хубава. Сигурно ще ги повторя книжките по-нататък, като имам нерви да чета по-задълбочено на английски. Преди това хвърлих по едно око на трета и четвърта книга от поредицата Wallflowers и определено любимата ми е третата- Devil in the winter. Ах, този Себастиан :whist:
Аз прочетох "Тъмна любов" и съм очарована. По принцип не съм фен на фантазето,нито пък на съвременните романи,но тук много ми хареса начинът,по който представят вампирите - напълно различни от това,което сме свикнали да четем и гледаме за тях. Цялата идея за братството,различните раси вампири,лесъри и другите подробности,всичко това е много интересно и оригинално за моя скромен вампирски опит,затова съм силно впечатлена...Е,на места малко се изненадах,например,когато Рейдж се превърна в чудовище, но успях да се свестя и го преглътнах. Рот и Бет са много...страстна двойкаПубликувано изображение,супер сладури,нямам никакви забележки,но... моят личен любимец е Зейдист,просто е абсолютен симпатяга Публикувано изображение...книгата за него ще бъде направо бомба,нямам търпение да й дойде редът! Единственото нещо,което според мен трябваше да се пипне още малко, е реакцията на Бет и Бъч,когато разбраха,че съществуват вампири. Някак прекалено леко го приеха,аз лично бих изпаднала в истерия...Но книжката си е 10 отвсякъде! Свежо отклонение от историческия жанр :)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Вчера прочетох "Среща в Ямайка" на Даяна Палмър и съм очарована, също така си пропомних моменти от "Шарада" на Сандра Браун /това е моя мания да си чета моменти от книги , които съм прочела /Сега се чудя какво да чета, мисля дапочна "Вампирски целуки" и "Хартиена Роза" :)

Аз пък чета "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини, много забавна книжка. Главните са големи образи, той най-младия съдия в Манхатън, наполовина Англичанин, а тя новоизлюпена адвокатка, със слабост към модата и най-добър приятел гей. Страхотни са. :P

Аз прочетох "Тъмна любов" и съм очарована.

И аз сега я чета :) Почти до средата съм и ми харесва.

Така... аз от преди час съм в отпуска ;):D Взела 3/4 книжки на Дж. Макнот и мисля да си ги сложа в сака и да си ги чета на чист въздух на планината :)

Така... аз от преди час съм в отпуска :cool::) Взела 3/4 книжки на Дж. Макнот и мисля да си ги сложа в сака и да си ги чета на чист въздух на планината :)

Завиждам ти благородно . Като си представя , че скоро няма да имам отпуска , а и последните 5 год. също съм нямала, направо ми се :) , но ще гледам да си наваксам с книжките вечер или на работа.Само хубави книжки да има , време все ще намеря :)

Така... аз от преди час съм в отпуска :):clap: Взела 3/4 книжки на Дж. Макнот и мисля да си ги сложа в сака и да си ги чета на чист въздух на планината :blink:

Завиждам ти НЕблагородно-хихихи.Аз с това майчинство не че се прерабитих де,

но ми се ще почивка само с хубави книги на прохладно и без отговорности.

Да си починеш и зарад мене:)

Ох... ние се подготвяме за сезона в работата и е някаква лудница... сигурно месец не съм чела нищо, ама нищичкоооо.... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif обаче сега, ще си наваксам, че като дойде септември направо не ми се мисли пак кога ще прочета нещо....

Прочетох и "Прокудена любов" на Даяна Палмър.Направи ми впечатление , че тази книжка е в поредица със "Среща в Ямайка" като "Среща в Ямайка" е първа, но читейки хронологията малко е объркана т.е "Прокудена любов" е първа , дейстеието на "Среща... " е няколко години по-късно, не че има някакво значение и двете книжки са хубави. Сега започвам "Прелъстяването" на Амандичка , знам че съм я чела но уви нищо не мога да си спомня ,така че почвам дано се пресетя за какво става въпрос :rolleyes:

Освен,че на работа сме намален състав,че и още излизат в отпуск имам и гости.Уж редактирам книжка и по сметки щях да я опаткам до края на юли,а сега ще се радвам ако успея до края на август.А ако,нещо прочета то е за моментно удоволствие и после черна дупка.

Днес започнах "Господаря на вълците" на Хедър Греъм.

Прочетох "Лошо момче" на Оливия Голдсмит :cool: Много сладурска книжка. :dancing18: Има много забавни моменти,смяла съм се с глас. :speak: Наистина си заслужава :laughing5:

Вчера започнах Венчана за риска на Катрин О'нийл...чела съмя и преди,но си я препрочитам.

Завърших "Влюбени до доказване на противното" страхотна книжка, страшно забавна интересна и романтична, горещо я препоръчвам :) :) :clap:

Завърших "Влюбени до доказване на противното" страхотна книжка, страшно забавна интересна и романтична, горещо я препоръчвам :P:biggrin: :biggrin:

Как заби нож в раната само... От една седмица ми седи на шкафа и нямам време да я подхвана. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.