Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко пари сте дали досега за хардуерни компоненти?

56 гласували потребители

1. 1. Колко пари сте дали досега за хардуерни компоненти?

• 500-1000лв
      15%
    • 1000-1500лв
      14%
    • 1500-2000лв
      24%
    • 2000-3000лв
      10%
    • 3000-4000лв
      12%
    • Над 4000лв
      22%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Олеле,дано жена ми не види тая тема никога :slap1::beat: ,че то човек като купува малко по малко и се не усеща :)

Това винаги е било проблем номер 1. Спомням си преди 5 години като си копувах Iiyama-та. HM903DT B, страхотен модел, още го ползвам, а струваше 720 лв. Сега за 50 лв. не ми се дава, ама не струва повече по пазарни цени, иначе е безценен. Няма такива цветове на LCD. Щом си взема нещо ново, солта в къщи свършва... Затова си ъпгрейдвам нещата едно по едно, така понякога не успява да разбере. В кутията дали е Феном 1 или 2, кой ти разбира...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Вие пък сега жените да не видели, като е в старата кутия няма проблем.

Почва се мърморене като су купя нещо дето се вижда, колкото и дребно да е.

(Добрече не съм женен :slap1: но и на мене има кой да ми мрънка)

Не пуша, спестявам и си купувам разни джаджи.Ако прибавя парите от джаджите които съм купил + парите за компютри = :beat:

Ако сметна и телефоните...... :)

Странно, двуканален кит с ниска честота при това. Предполагам че прилично забавя машината, в сравнение с това, което би могла да постигне с нормалният за нея триканален.

Ще си позволя да не се съглася с теб,въпреки че е Offtopic.В една друга тема сме го обсъдили това :eek:

Ще почна с коментара за рамта @kokomil.Първата причина да взема “само“ 4 Гб,беше че в магазина бяха им свършили трипъл китовете на 1333,освен кучите марки естествено.А на мен не ми се чакаше 3-4 дена да ми доставят-достатъчно бях чакал за този компютър.Втората е ,че за момента предимствата в скороста и високия трансфер на данни от три-каналния режим се ограничават в синтетичните тестове и много малко приложения,които аз не изпозвам.Практическия плюс при игри е в рамките на 1,5-3,5 fps.А дали ще играя с 98 или 100 fps e за пренебрегване И третата е ,че като ми дотрябва ще добавя още 2 х 4 Гб от същата и съм готов.Но първо идва охладителя на процесора за да подкарам и сегашната си рам на 1333 а не както i920 я ограничава на 1066.Не че не мога и сега ама нали.....като ще е ....да е рошава....

Ето тук има няколко тестчета за да не съм голословен.Беше първият линк който гугъл изплю ама върши работа......

Колкото до честотата-освен ако не искаме да тестваме границите на системата си с бенчове,все още важи, количество > Mhz и тайминги.А в момента дори и една година по-късно няма игри (освен играта бъг GTA IV),които да профитират чак токлова от повече от 4gb.

За да не смамим повече,може всеки който иска да продължи да обсъжда да ми пише на ЛС :)

• 2 седмици по-късно...

Бая са фърлени... 98 си взех лаптоп Toshiba Satellite - 32 мб рам, Пентиум 166 мхз, 2 мб видео, 2 гб хард. 2003 - Дюрон 800 мхц,128 мб SDRam,20 гб хард,нвидиа geforce 2 64 mb .

2005 Инел Селерон 1700 мхц,768 мб памет,40 гб хард,нвидиа FX5200 128 mb. 2007 - AMD Duron 1600 (1800 с клок) 1gb ram,100 gb hard,ATI Radeon 9200 256 mb. 2009 - Asus m4a78,4 gb ram kingston 1033 mhz,Athlon 7750 2,7 ghz L3 Cache 3 mb,200 gb Samsung hard,Power: 400 W with no name,Asus HD3450. 2010: конфигурацията в подписа ми :yanim:

Отделно: записвачки,клавиатури,мишки,тонколони,системи,монитори..

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.