Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам звук - Уиндоус 7

Featured Replies

• Автор

Няма такова нещо. ;)

Направих 10 различни настройки на БИОСА и пак нищо. Вече се отчайвам от себе си, един Уиндоус немога да преинталирам ?!

post-161319-048744900 1274725823_thumb.j

• Отговори 71
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ами как да го намериш като го нямаш/ кликни с десния бутон на дигитала и сложи отметка на show disabled devices - ак си късетлия ще ти изкара колоните ако не - ще покажеш снимка от контролния панел

• от горната ти снимка излиза че въобще не си качил драйвърите на реалтек

• Може да пробваш така: Включи windows updatе,ако е изключен. отиди в device manage и кликни върху звуковата карта с дясното копче. Избери uninstall driver. След това отиваш наи-отгоре,трябва да им

Публикувани изображения

Няма такова нещо. :wors:

Направих 10 различни настройки на БИОСА и пак нищо. Вече се отчайвам от себе си, един Уиндоус немога да преинталирам ?!

повикай някой,който разбира.от собствен опит знам,че най добре става на място. :)а за преинсталирането има много теми,ръководства,форуми и др.начини за научаване :wors:

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Автор

Четох за настройките на Биоса и нищо не схванах.

Значи давам СД-рома да е на първо място ХДД на второ. Другите 2 отдоло са изключени. - Нестава

Давам СД-ром на първо място и всички други изключени. - нестава

и всички други възможни настройки - НЕСТАВА. Аз ли нещо съм дефектен или незнам.

Немога да дам снимки, не съм инталирал хардуер на блутоота. Утре може и да го направя.

спокойно бе човек.нов ден,нов късмет.да не смяташ че аз съм се родил научен?попрочитам от тук,от там по нещо и така съм научил доста неща,но не смея да твърдя,че съм голям специалист.тук във форума пишат хора,на които мога свалям шапка за техните знания и опит :wors:;):)

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Когато излизаш от BIOS нали запаметяваш настроиките.

Или по подробно когато си задал всичко натискаш ф10 и ок

• Автор

F10 + OK

Zapametqwam razbira se.

Izvinete, no neshto kirilicata na saita se e precakala. :S

Братле. Щом си инсталнал Уиндоус 7 а нямаш звук... значи е най-добре да си провериш драйверите на звуковата карта.

• Автор

Братле. Щом си инсталнал Уиндоус 7 а нямаш звук... значи е най-добре да си провериш драйверите на звуковата карта.

Бате, а ти щом влизаш в тема от 4 страници, що не си направи труда поне първата да прочетеш. ;)

Е аз споделям мнението си ;) . Нямах време да чета 4 страници . Извинявай ако съм те подразнил с нещо. :)

Най - добре се слагай ХП и си решаваш проблемите. ;):);)

• Автор

Ааааа, не. Т'ва е нечовешко. Преинталирах го и пак няма звук.

• Автор

Ще те разочаровам - не е от тях.

Бате, а ти щом влизаш в тема от 4 страници, що не си направи труда поне първата да прочетеш. :rolleyes:

Прочетох ти цялата тема, но ти явно не четеш. Дал си един тон картинки и там става ясно, че Риалтек драйвър не си качил. Ако от диска или от сайта не стават драйвърите, търси просто High definition audio от Риалтек и го инсталирай. Понякога има проблеми в х64 версия, но тук си мисля, че просто проблема е в липсата на драйвър.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Прочетох ти цялата тема, но ти явно не четеш. Дал си един тон картинки и там става ясно, че Риалтек драйвър не си качил. Ако от диска или от сайта не стават драйвърите, търси просто High definition audio от Риалтек и го инсталирай. Понякога има проблеми в х64 версия, но тук си мисля, че просто проблема е в липсата на драйвър.

Драйвър съм инталирал! Но някакси не го отчита. Първата ми работа сега като го инталирах Уин-а беше да запиша драйвър на Риалтек-а. Записах го, рестартах и отново нищо. ;(

Мисля да слагам ХП.

П.П Дори сега като бях влязъл като Администратор, прочетох поста ти и отново инсталирах произволен за Уин 7. Но пак нищо.

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

Драйвър съм инталирал! Но някакси не го отчита. Първата ми работа сега като го инталирах Уин-а беше да запиша драйвър на Риалтек-а. Записах го, рестартах и отново нищо. ;(

Мисля да слагам ХП.

П.П Дори сега като бях влязъл като Администратор, прочетох поста ти и отново инсталирах произволен за Уин 7. Но пак нищо.

А ръчно пробва ли? Т.е. след като не се вижда като Риалтек, а само като High definition, с десен бутон да намери нов драйвър и да му покажеш папката с изтегления такъв.

А защо не опиташ да деинсталираш и аудио драйверите на NVIDIA? Не ми стана ясно какъв звук ти трябва (stereo;5.1 или 7.1).

От картинките виждам,че е активен S/PDIF изход (оптичен и коаксиален). Може би драйверите на NVIDIA са виновни.

• Автор

А защо не опиташ да деинсталираш и аудио драйверите на NVIDIA? Не ми стана ясно какъв звук ти трябва (stereo;5.1 или 7.1).

От картинките виждам,че е активен S/PDIF изход (оптичен и коаксиален). Може би драйверите на NVIDIA са виновни.

Днес преинталирах Уин-а 2ри път и още не съм интсалирал драйвърите за видео-то. ;дд

Човек,само като чета темата ме хваща яд на тебе.Ако повече не ти се занимава просто си вземи това например.Щом драйвърите не могат да се инсталират,значи или уиндоуса който си свалил е буклук,или е хардуер-ен проблем.

• Автор

Абе хора да ви не е хрумнало нещо случайно което да ми помогне? ;с

И т'ва видео (горния пост,ако изобщо е такова) да го зимам ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.