Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кутия от плексиглас

Featured Replies

Бихте ли ми дали наставления как да си направя кутия за компютъра от плексиглас.Какви неща ще ми трябват освен плексигласа.

Ако ми помогнете със снимков материал ще ме улесните супер много.

Снимков материал не мога да ти дам, но...

Като на първо време ще ти трябва лепило, а ако използваш по-дебел плексиглас може и с винтове да работиш...

След това ще ти трябват инструменти, като имай предвид, че има специални инструменти, които режат и пробиват тоя материал без да го напукват или надраскват и т.н.

След това ще ти трябват много изчисления за да можеш да направиш кутията така, както я искаш...

И накрая ще трябва много работа да направиш държачите за хард диска и оптичното устройство и захранването. И трябва да решиш как точно ще захванеш дъното...

Съжалявам, но това е повече главоболие, отколкото някакво удоволствие. Още повече след като я направиш и сглобиш ще започне да се надрасква и да потъмнява и т.н. други проблеми, за които може би не си се замислял, което са още разходи за почистващи препарати и др. материали за предпазване от надраскване...

ми ако ти харесва да гледаш прахоляци - прави си.. това е по малкия проблем, - по големия е липса на екранизация и липса на топлоотдаване...

Ако те интересува в офиса на мост Ст.Загора продават таква кутия на цена около 80лв.НО първо според мен не предлага нищо повече от кутия от типа на JNC и второ като наредиш кабеляците не е толкова ефектно колкото си представящ. :)

ми ако ти харесва да гледаш прахоляци - прави си.. това е по малкия проблем, - по големия е липса на екранизация и липса на топлоотдаване...

Прав е професорът!Ако искаш всичко да се вижда в кутията или просто яко да свети си вземи една обкновенна кутия , одрежи и капаците , разгледай тук и пак ще стане ефектно!Другият вариант е да си закупиш готова.

или може да вземе една подобна на тази кутия по долу + тези http://www.plesio.bg/lighting-c-69977843/cold-cathode-fl-green-20cm-x-2-p-235683.html или може би има едни лампи (продават ги по празниците на градовете и селата) нещо като тази . Не е много голяма може да се побере в кутията, но е много ефектно :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.