Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лека повреда на компютър

Featured Replies

Здравейте. От няколко месеца говоря на баща си да ми вземе геймърския ми компютър от ремонт, но той винаги заявява, че няма време за това. Тъй като на него му върши работа и този комп(на който пиша в момента) :popcorn2: , само за интернет, той не иска да отиде. Та имам идея, ако леко разваля този комп, той да отиде да даде този и да вземе другия. Само предложете идея какво да направя за целта! sad.gif Много съм тъжен, защото всички мои приятели почнаха една игра (Aion), а аз още не съм!!! sad.gif

Редактирано от GM Pl3asur3 (преглед на промените)

Всеми една бухалка/точилка ... в крайна нужда и паве ще ти свърши работа , мятяш здраво и ще стане ... Ама като се завърне родителското тяло ... да не те метне той :popcorn2: !

Инсталирай някакъв драйвър за видеокартата, който не е за твоята.

• Автор

Инсталирай някакъв драйвър за видеокартата, който не е за твоята.

Да, това може да се получи. Обаче, той после като го заведе, не знам техника нема ли да разбере. Така той ще каже и ще окаже, че само аз мога да го направя, ако не е баща ми...нали?

Да, това може да се получи. Обаче, той после като го заведе, не знам техника нема ли да разбере. Така той ще каже и ще окаже, че само аз мога да го направя, ако не е баща ми...нали?

Няма да разбере че е нарочно, но ако има време, ще го оправи за 5-10минути и пак няма да си вземеш геймърският комп.

...имам идея, ако леко разваля този комп...

форматирай дял C с Hiren's Boot CD :popcorn2:

Здравейте. От няколко месеца говоря на баща си да ми вземе геймърския ми компютър от ремонт, но той винаги заявява, че няма време за това. Тъй като на него му върши работа и този комп(на който пиша в момента) :huh: , само за интернет, той не иска да отиде. Та имам идея, ако леко разваля този комп, той да отиде да даде този и да вземе другия. Само предложете идея какво да направя за целта! sad.gif Много съм тъжен, защото всички мои приятели почнаха една игра (Aion), а аз още не съм!!! sad.gif

Домашното по психология(природознание(висша математика)) не ти ли беше на геймърския комп?

Я сега ходи при баща ти... :speak:

пп Опцията е да си все още ученик.

Редактирано от Xfirebg (преглед на промените)

• Автор

Домашното по психология(природознание(висша математика)) не ти ли беше на геймърския комп?

Я сега ходи при баща ти... :speak:

пп Опцията е да си все още ученик.

Хмммм... Това може и да се получи, особено ако кажа че ми е за утре или най-много за понеделник! Мерси! :huh: :huh:

Всеми една бухалка/точилка ... в крайна нужда и паве ще ти свърши работа , мятяш здраво и ще стане ... Ама като се завърне родителското тяло ... да не те метне той :) !

<спам>

Или 50 грама наквадах поставени под захранването и... т'ва беше с компа ph34r.gif

<.спам>

<спам>

Или 50 грама наквадах поставени под захранването и... т'ва беше с компа ph34r.gif

<.спам>

<<спам>>

Какво барут тротил или динамит

<<спам>>

Съвсем леко извади 40-пиновия (или 80 пиновия) IDE кабел на харда с операционната система от към дъното. Ако и това не помогне кажи на баща ти, че е имало пожар в сервиза и като отидете почни да псуваш някой съученик, че те е излъгал, но така и така сте отишли, та поне искай да вземете ПЦто.

А на някой да му е минало през ума, че може вече да е взет но скрит от таткото за да учи детето, а не да играе. Кой ще ти държи ей така дълго време отремонтиран компютър в сервиза - то да не е склад!

<не е спам>То, ако ми мине през ума, че всичко е работа на военните ще стане лошо</не е спам>

Здравейте. От няколко месеца говоря на баща си да ми вземе геймърския ми компютър от ремонт

какъв ще да е този няколкомесечен ремонт :)

Настрой IDE канала на който е харддиска на PIO Mode, вследствие на това компа ще почне да зарежда изключително бавно и ще се наложи "ремонт".

какъв ще да е този няколкомесечен ремонт :whist:

Геймърски ремонт - те са такива :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.