Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Просто приятели

Featured Replies

Има едно момиче от нашия клас, което много харесвам. Разбрах скоро, че и тя ме харесва от нейна приятелка, но я е било срам да каже. Няколко пъти излизахме- предложих й. Каза, че й трябва време. Днес се срещнахме- каза ми, че иска да сме просто приятели. Написах стихотворение за нея. Когато й го прочетох се усмихна и каза, че не иска да ми дава празни надежди за нещо повече. Приятелството с мен било много важно. Казах й, че искам да стане нещо повече, а тя сподели, че ако имаме връзка ще го разрушим. И така ..

Помогнете ми, много съм влюбен в нея!

Редактирано от Madonna
Сега вече се чете лесно! (преглед на промените)

ох, момче, на колко си?!

Така е, приятелстовото не е хубаво да се губи. А пък и приеми го - тя явно не изпитва това, което ти към нея.

НООООООООоооооооо нали ни знаеш ние жените - ние никога не знаем. :clap:

Може да е объркана, а и може да не е готова въобще за връзка. Знам че е кофти да не е споделена любовта, знам какво е, но пък тя не е единственото момиче, нали :baby:

Не случайно те попитах за годините ти - ТИ ВСЪЩНОСТ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ЛЮБОВ?!

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост.

Редактирано от Madonna
2.9 (преглед на промените)

има едно момиче от нашия клас което много харесвам разбрах скоро че и тя ме харесва от нейна приятелка но я било срам да каже няколко пати излизахме предложих и каза че и трябва време днес се срещнахме каза ми че иска да сме просто приятели написах стихотворение за нея когато и го прочетох се усмихна и каза че не иска да ми дава празни надежди за нещо повече приятелството с мен било много важно казах и че искам да стане нещо повече а тя ако имаме връзка ще го разрушим и така

помогнете ми много съм влюбен в нея

Първо си оправи правописа!

Сега да говорим по въпроса-поизчакай 1/2 седмици без да правиш опити.След това почни да щ изненадваш,като например да и оставиш цветя или бонбини с бележка до врата,или на чина.Ако пък не се хване,отиди на ресторант с приятели,пиинете нещо по-тежко(само гледай да не те хване) и когато въпросното момиче вече е замъглено,я питай какво чуства към теб(на другия ден нищо няма да помни,така че не се безпокой).Щом ти каже какво чуства към тебе,вече ще знаеш как да постъпваш.

Ако пък не се хване,отиди на ресторант с приятели,пиинете нещо по-тежко(само гледай да не те хване) и когато въпросното момиче вече е замъглено,я питай какво чуства към теб(на другия ден нищо няма да помни,така че не се безпокой).Щом ти каже какво чуства към тебе,вече ще знаеш как да постъпваш.

еее чакай малко, значи момичето трябва да е "замъглено" че тогава да си признае чувствата ли?! Аз мисля, че хората в трезво състояние знаят какво чувстват, не в пияно. :)

Пък и не знаеш как алкохола може да повлия върху един човек - някои стават толкова лигави, други толкова обичливи.

• Автор

на 16 съм извинявам се за правописа не съм на себе си и да знам какво е любов изпитвал съм я

Съжалявам,че така се е получило при теб,но любовните разочарования са част от живота на всеки човек.Никак няма да е лесно да го превъзмогнеш,но ще се справиш.Нужно е време и пренасочване на мисълта към друга дейност - примерно учението.Голямата любов е пред теб!

Сега да говорим по въпроса-поизчакай 1/2 седмици без да правиш опити.След това почни да щ изненадваш,като например да и оставиш цветя или бонбини с бележка до врата,или на чина.Ако пък не се хване,отиди на ресторант с приятели,пиинете нещо по-тежко(само гледай да не те хване) и когато въпросното момиче вече е замъглено,я питай какво чуства към теб(на другия ден нищо няма да помни,така че не се безпокой).Щом ти каже какво чуства към тебе,вече ще знаеш как да постъпваш.

Ето това в никакъв случай не прави. Ще си помисли че си лиглъо и страхливец. Пък за цветя и бонбони - любов ли искаш да купуваш? Не става така.

• Автор

Вчера вечерта получих съобщение от нея "Не се отказвай на 100% , но не искам да ти давам напразни надежди"

Редактирано от Madonna
Тук пишем само на кирилица! (преглед на промените)

вчера вечерта получих съобщение от нея "Ne se otkazvai na 100% no ne iskam da ti davam naprazni nadejdi"

Това означава че има надежда, такава е женската част от населението :angry: И си помисли че тя просто не иска веднага да разкрие чувствата си, не се чуства сигурна

Сега да говорим по въпроса-поизчакай 1/2 седмици без да правиш опити.След това почни да щ изненадваш,като например да и оставиш цветя или бонбини с бележка до врата,или на чина.

Май живеем в 21 век нали? Обади й се и седнете да си поговорите по-сериозно и това е...

Kак да постъпя

Действай леко, внимателно, малко момичета харесват прекалено настъпателните и нахалните. Покажи й с дребни жестове на внимание че държиш на нея и тя ти харесва. Как точно - зависи от момичето, обстоятелствата...

Дай и време и не й показвай чувствата си. Бъдете приятели, излизайте заедно. Прекарвайте достатъчно време. Ако наистина те харесва ще разбереш. Тя знае че я харесваш и сама ще си дойде при теб. Иска се търпение и силна воля.

Дай и време и не й показвай чувствата си. Бъдете приятели, излизайте заедно. Прекарвайте достатъчно време. Ако наистина те харесва ще разбереш. Тя знае че я харесваш и сама ще си дойде при теб. Иска се търпение и силна воля.

Точно това би било грешка. Както е казал капитана, трябва да бъде внимателен и постоянен. Да й покаже чувствата си не означава да я награби на чина....

Ок. Но все пак трябва да внимава, защото ако прекали може и приятелството и да загуби. Ако постоянно и "натяква" колко много я обича, тя никога няма да му обърне внимание.

Ок. Но все пак трябва да внимава, защото ако прекали може и приятелството и да загуби. Ако постоянно и "натяква" колко много я обича, тя никога няма да му обърне внимание.

Че от кога ""натяква" колко много я обича" е начин на израз на чувства? И защо изобщо трябва да се намесва тази думичка в цялата история?

Човеко, явно не е от бързите. Вярно че не е голяма надеждата, но макар и малка я има. Излезте в парка някъде, говорете си по общи теми, стой до нея повече, гледай я в очите като говори... Сам ще усетиш кога какво да направиш. :) Успех!

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Че от кога ""натяква" колко много я обича" е начин на израз на чувства? И защо изобщо трябва да се намесва тази думичка в цялата история?

Ем защото в повечето случай така става от честото разкритие на чувствата.

Абе младежи, няма да натяква - не трябва да е лепка. Кани я на кафе, пробва малко близост, хваща я за ръката, после целувка - ако се дърпа, пробва още веднъж ако не следващата. Не си заслужава да и се кланя и да се валя в краката й. А приятелството със сигурност ще отиде, няма как, не може да се преструва че не я харесва, ще започне тя да му разказва за свойте гаджета и това ще прелее чашата на търпението му, колкото и да е дълбока. ;)

• 1 месец по-късно...

Щом приятелството ви е ценно за нея - използвай това.Бъдете само приятели отначало, :yanim: а след време тя ще те опознае,ще разбере че си нейния човек и някой ден, ако не си прецакал нещата поради нетърпеливост, ще стане и това - kiss.gif

Успех :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.