Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

има ли ограничение за носенето на нож от мвр

Featured Replies

здравей те!

през татово време имаше ограничение за носенето на ножове на публични места сега дали има някакви ограничения.

И какво ще правиш на публични места с нож ? Аз нож ползвам само в кухнята освен ако и тя не е публично място .

Няма, позволено е носенето на всякакво хладно оръжие. Законът го смениха преди години и сега е разрешено.

Не може да се носят оръжия!!!

има закон който гласи че не е позвлонено носенето на хладнокръвни оръжия :eek:

И да не искаш да ръгаш някой

:) И ако е позволено гледай да не носиш керамичен нож в ръка че ще срежеш някой на половина

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

• Автор

Не може да се носят оръжия!!!

има закон който гласи че не е позвлонено носенето на хладнокръвни оръжия :eek:

И да не искаш да ръгаш някой

:) И ако е позволено гледай да не носиш керамичен нож в ръка че ще срежеш някой на половина

благодаря за отговорите.

за любопитните ще ходя в един град да подписвам един договор и за да ме приемат на сериозно трябва да нося и нож при това ръчно наточен. не се оплаквам ама такъв е живота

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

благодаря за отговорите.

за любопитните ще ходя в един град да подписвам един договор и за да ме приемат на сериозно трябва да нося и нож при това ръчно наточен. не се оплаквам ама такъв е живота

:eek::) Недей по голяма е вериятноста да те арестуват ако носиш нож

Е щом като идеята е да те приемат на сериозно ...

пробваи с това

im_418_235_H110-0202_12515.jpg

за сега не са забранени !

благодаря за отговорите.

С какво ще го точиш? Вземи си нож от някоя доказана марка те идват в повечето случаи много добре наточени.rolleyes.gif

благодаря за отговорите.

Само гледаи те да не излязат по сериозни да изкарат някои патлак :)

абе имаше нещо ,ама как беше... нещо над 14см острие .... пфф не помня :)

няма ли некой полицай или адвокат може да знаят нещо?

Е щом като идеята е да те приемат на сериозно ...

пробваи с това

im_418_235_H110-0202_12515.jpg

за сега не са забранени !

хахахаха :Р

иначе Smilez, го е казал правилно

До 11 ноември 1998 г. е имало една единствена разпоредба, която е регламентирала хладното оръжие, а именно:

..Чл. 11. от ЗАКОН ЗА КОНТРОЛ НАД ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА, ОРЪЖИЯТА И БОЕПРИПАСИТЕ - Забранява се производството, търговията и притежаването на хладни оръжия, като: боксове, ятагани, ками и други подобни.

Министерството на вътрешните работи може да забрани или ограничи производството, търговията и притежаването на други хладни оръжия, като: саби, копия, шпаги, щикове и други, освен когато се касае за спортни или военни нужди...

която наредба, обаче, е отменена с § 3 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите - ДВ, бр. 133 от 11 ноември 1998 г.

абе имаше нещо ,ама как беше... нещо над 14см острие .... пфф не помня :)

До 10, но вече не е в действие тази наредба.

Що бе, пичове?! К'во им е на "хладнокръвните" оръжия, та ша ми ги забраняват. На сиганите някой забранява ли им носене на хладно оръжие, а мангал без нож няма!!!

• Автор

хахахаха :Р

която наредба, обаче, е отменена с § 3 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите - ДВ, бр. 133 от 11 ноември 1998 г.

още веднаж благодаря, това ще ми свърши работа.

това ми го донесоха и с него ще бъда.

само да кажа ако ви нападнат с оръжие не си губете времето да вадите и вие оръжие бягайте ожесточено, нямате никакво оправдание да останете и да приемете боя

още веднаж благодаря, това ще ми свърши работа.

това ми го донесоха и с него ще бъда.

...само да кажа ако ви нападнат с оръжие не си губете времето да вадите и вие оръжие бягайте ожесточено, нямате никакво оправдание да останете и да приемете боя

А, не Чък Норис на друго ни учи!...

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

• Автор

А, не Чък Норис на друго ни учи!...

заради това ли се разхожда с бодигардове, той бил ли се е в кръчмарски боеве?

а сега сериозно няма да говоря за юнака дето размахва ножове а за този който седи мирно и не мърда дето е прикрил ножа и нападнатия ще го види в последния момент ако има късмет щото в повечето случаи го вижда след като го е пробол има и случаи когато е избегнат удара и тогава какво ще направиш - успяваш да извадиш твоя нож и го пробождаш и тука вече така си се прецакъл че няма накъде повече чакате хотел на държавни разноски където група юнаци само те чакат да си изпуснеш сапунчето и това неминуемо става още първата седмица, а другия вариант е да чакаш до края на живота ти някои да ти забие нож в гърба.

заради това ли се разхожда с бодигардове, той бил ли се е в кръчмарски боеве?

а сега сериозно няма да говоря за юнака дето размахва ножове а за този който седи мирно и не мърда дето е прикрил ножа и нападнатия ще го види в последния момент ако има късмет щото в повечето случаи го вижда след като го е пробол има и случаи когато е избегнат удара и тогава какво ще направиш - успяваш да извадиш твоя нож и го пробождаш и тука вече така си се прецакъл че няма накъде повече чакате хотел на държавни разноски където група юнаци само те чакат да си изпуснеш сапунчето и това неминуемо става още първата седмица, а другия вариант е да чакаш до края на живота ти някои да ти забие нож в гърба.

Дори срещу необучен "ножар" е почти невъзможно да се оправи човек.Пълно е с примери на шампиони по кик-бокс,джудо и други такива умрели в кръчмарски боеве. А иначе много добра ножка са ти донесли...от скъпа стомана .Интересно ми е как се държи,надявам се да споделиш впечатления?А и тъй като малко се измести акцента в темата ето ви и един линк от човек който разбира от така наречения бой с ножове

А някои да е гледал Похитители на изчезналия кивот имаше там един с един голям нож, ама как падна ...

А някои да е гледал Похитители на изчезналия кивот имаше там един с един голям нож, ама как падна ...

Култова сцена хахахаsmile.gif

Стоби, "ножчето" от клипчето, дето си го пуснал е най-подло изплагиатствано. И тия американци са го откраднали не от кой да е а от траките. :ph34r:

Ето малко тракийски оръжия:

Trac%20Alpi%20orujia.JPG

• Автор

Стоби, "ножчето" от клипчето, дето си го пуснал е най-подло изплагиатствано. И тия американци са го откраднали не от кой да е а от траките. :)

Ето малко тракийски оръжия:

Trac%20Alpi%20orujia.JPG

благодаря много,понеже имам малко различаващо се от официалната историография мнение по въпроса с траките ако искаш да продължим в религия или общи приказки

благодаря много,понеже имам малко различаващо се от официалната историография мнение по въпроса с траките ако искаш да продължим в религия или общи приказки

Аз имам доста различаващо се от официалната историография мнение за много неща, ама... Феодалните старчета не се предават лесно, "учениците" им също. :)

Тук на няколко пъти през годините се повдигаше въпроса да се направи подфорум "История", но така и не се направи.

Може би знаеш за ТОЗИ сайт. Ако не, разгледай го. От там е картинката с оръжията.

:clap:

Тъй като става дума за оръжия,и аз да ви питам нещо-разрешено ли е да се носи газов пистолет 9 мм?Имам в предвид без регистрации,резрешителни и такива неща.

доколкото си спомням трябва да се регистрера в полицията

но без документ откъде си го купил не отивай

ще ти го приберат а и разправии колко ще имаш...... :huh:

• Автор

Интересно ми е как се държи,надявам се да споделиш впечатления?А и тъй като малко се измести акцента в темата ето ви и един линк от човек който разбира от така наречения бой с ножове

добре реже пастърма и суджук,не сме го изпробвали на нещо по сериозно а и нямам намерение да го батисам изпробвайки го, не съм толкова богат. а иначе бяхме 5 човека с 23 остриета

добре реже пастърма и суджук,не сме го изпробвали на нещо по сериозно а и нямам намерение да го батисам изпробвайки го, не съм толкова богат. а иначе бяхме 5 човека с 23 остриета

Супер,форумна сбирка .cool.gif

Редактирано от Скорцени (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.