Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

90-60-90: иначе изхвърчаш от работа в Америка

Featured Replies

90-60-90:Иначе изхвърчаш от работа в Америка

0000092307-article2.jpg

Компании вече стимулират с $500 дебелите си служители

Американски компании плащат на персонала си, за да отслабва, пише "Дейли телеграф".Като пример изданието посочва веригата болници "Охайо чейн", която дава по $500 на служителите си, за да отслабват.За да получат наградата, кандидатите трябва да носят педометър, който да измерва физическите им усилия.Половината от 9000-те служители на компанията са подписали договор за участие в тази схема за отслабване.Досега компанията е платила 377 000 долара награди на служителите си за свалените килограми.Подобна схема има и в Ай Би Ем, където кандидатите за смъкване на излишните килограми трябва да се подложат на 12-седмична програма за здравословен начин на живот и ако я изпълнят, ще получат награда от 150 долара. В САЩ почти две трети от хората над 18 г. са с наднормено тегло, а 26% страдат от затлъстяване. Прогнозите са, че до 2015 г. тези цифри ще нараснат съответно до 75 и 41 процента, допълва "Дейли телеграф".

Източник:dnes.bg

п.п. Време е да се поучим от чуждия опит... далеч съм от мисълта да достигнем перфектните мерки, но поне можем да живеем здравословно!

Еми повечко секс, повечко спорт, малко плуване, та така ...

Иначе със щтракане на мазни пръсти по софрите и по 1000 евро да им дават все тая .

• Автор

за мъжете нищо не се казва :) !

Мъже, жени всички сме в кюпа!

Аз и ти сме в другата крайност:на нас трябва да ни плащат за да напълнеем!

Бели и аз съм с теб ... НЕ на дебелариумите !!! Дайте ни кИбабчета и мУсакЪ :) !

Това малко като реклама ми прозвуча !

за мъжете нищо не се казва ;) !

Ти що правиш дискриминация по пол?!   :P  :huh:

Пише "Американски компании плащат на персонала си, за да отслабва..." Няма мъже, няма жени, всичко да е 90-60-90. Само средната мярка за мъжете е допустимо да е умножена по 2, но това в редки случаи. Това е, правилата са за всички! Стягайте се че зад океана като пръднат ние тука правим по-сериозни работи.   ;)

Ти що правиш дискриминация по пол?! :P:huh:

Брат ... ако застана до каката от снимката / тази с късият ръкав / можеш ме нанесеш три пъти върху нея ;) !

Брат ... ако застана до каката от снимката / тази с късият ръкав / можеш ме нанесеш три пъти върху нея :P !

Значи си нещо като момченцето със зелената фланелка, така като го гледам в перспектива се нанася 3 пъти.   :huh:

ако съм слаб няма ли да ми плащат blink.gif

оф, омръзна ми да забравям запетаи...

Средното тегло на един американски пасажер е 140кг.! От както взели да им падат самолетите, поради свръх тегло, на летищата, американците ги теглят, като добитък и щом се постигне максималното тегло, което самолетът може да поеме, СТОП.

• Автор

Средното тегло на един американски пасажер е 140кг.!

И ние сме тръгнали натам.burger.gif

Ти що правиш дискриминация по пол?! :P:(

Пише "Американски компании плащат на персонала си, за да отслабва..." Няма мъже, няма жени, всичко да е 90-60-90. Само средната мярка за мъжете е допустимо да е умножена по 2, но това в редки случаи. Това е, правилата са за всички! Стягайте се че зад океана като пръднат ние тука правим по-сериозни работи. ;)

Със или без стягане пак ще стигнем до кривата круша. ;)

За да поддържа добра форма, човек трябва да е дисциплиниран, а това не е качество, с което българите са известни. Е, има и изключения, но не говорим за тях.

Липсата на пари, замърсената околна среда и всичко друго, което ни стресира, са други сериозни фактори, които не ни позволяват да живеем здравословно. На всичко отгоре у всеки един индивид наред с инстинкта за самосъхранение е заложено и лекомислие, което му позволява да вреди на околните и го води към самоунищожение.

Хората трябва да се отърват от животинската си същност, иначе нямат никакъв шанс да оцелеят в по-далечна перспектива.

Това пожелание звучи утопично и е такова, но какво да се прави - човек все пак може да си помечтае, нали? ;)

В краткосрочен план всеки пълен човек може да отслабне, ако консумира по-малко калории, отколкото изразходва. Говорим за относително здравите, без заболявания, свързани с обмяната на веществата. За да се контролираме, се изискват знания и дисциплина... и пак се връщаме при кривото дръвче... ;)

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Големи свине сме станали българите. Вчера отивам в МЕТРО всички дрехи с размер от L нагоре. Питах за по-малки, нямат. Вече човек и дрехи за нормални хора не може да си намери, пък к'во остава да избира модел :P

Големи свине сме станали българите. Вчера отивам в МЕТРО всички дрехи с размер от L нагоре. Питах за по-малки, нямат. Вече човек и дрехи за нормални хора не може да си намери, пък к'во остава да избира модел :P

Сигурно са изкупили по-малките размери :P ....

аз съм си добре обаче с удоволствие ще похапвам с вас :P

Мале, като видях %, ужас. Там не можеш да си намериш свястна жена.

Аз съм си долу-горе добре, в долната граница на нормалното тегло ;)

А на мен ще ми дадат ли пари да надебелея?

Защото съм доста слабичък... laugh.gif

Честно казано, предпочитам слабичък вместо дебел и задъхващ се след изкачването на 3 стълбички.

Нищо чудно, че компаниите държат работниците им да са по-слаби.Пълните са далеч с по-малка ефективност на труда.Ясно е защо.

С този пост не искам да обидя нищо и никого.Просто изказвам как са нещата според мен.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Доказано е,че пълните хора боледуват по-често,а работодателя няма сметка да плаща болнични.Според мен това е причината на работа да се назначават по-слаби хора,а не това че някой мисли за чуждото здраве!

Как няма да са дебели тези тюфлеци.Ядат месо натъпкано с хормони и какво ли не.Царевицата я имат за мезе,полуфабрикатите са им любими.Мак Доналдс и пр.процъфтяват, а млякото им...по-добре да си изпия пикнята.Няма да ви казвам колко е голям проблема с детските храни,иначе са безбожно евтини всички марки,но по-добре не ги давайте на децата си.Ето това е мечтата на всеки човек,да е тюфлек в Америка.

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

Големи свине сме станали българите. Вчера отивам в МЕТРО всички дрехи с размер от L нагоре. Питах за по-малки, нямат. Вече човек и дрехи за нормални хора не може да си намери, пък к'во остава да избира модел :yanim:

Къде видя само от \"L\" нагоре!!!

Аз не мога да си намеря дрехи в България посмъртно все са ми \"S\" или \"М\" ....Не че съм дебела,но съм 1.80см.

Как няма да са дебели тези тюфлеци.Ядат месо натъпкано с хормони и какво ли не.Царевицата я имат за мезе,полуфабрикатите са им любими.Мак Доналдс и пр.процъфтяват, а млякото им...по-добре да си изпия пикнята.Няма да ви казвам колко е голям проблема с детските храни,иначе са безбожно евтини всички марки,но по-добре не ги давайте на децата си.Ето това е мечтата на всеки човек,да е тюфлек в Америка.

Браво точно това е!

Но ,то го има и в България... модифицирани храни!

Редактирано от @Lola (преглед на промените)

Абе тези янки не знаят какво искат , нали пък в друга тема четохме, че уволнили една служителка именно, че имала въпросните мерки :yanim:

Доказано е,че пълните хора боледуват по-често,а работодателя няма сметка да плаща болнични.Според мен това е причината на работа да се назначават по-слаби хора,а не това че някой мисли за чуждото здраве!

Проницателно! Пак става дума за пари бре хора....... :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.