Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10 идеи как гаджето ви да е доволно по време на световното

Featured Replies

Публикувано изображение

Публикувано изображение

1. Правете й закуска.

Закуска в леглото.

Закуската в леглото прави чудеса.

Това напълно естествено ще стимулира вашата любима да ви прави салата по време на мачовете.

2. Заведете я на кино… преди обед.

Първите мачове за деня започват в 14:30. Това го знаете. Затова трябва да изберете някоя ранна прожекция. Проверете предварително програмата на кината във вашия град. В София Арена The Mall предлага прожекция на „Сексът и градът” в 11:00 часа. Това е подходящият филм. Той е 2 часа и 26 минути, което значи, че за началото на първия мач ще сте на линия. Коя жена не би се изкефила любимият й да я заведе на „Сексът и градът”? Да, признавам си, че да я заведете точно на този филм е сериозна жертва от ваша страна, но какво ли не прави един мъж за едни спокойни 90 игрови минути?

В 11:30 има прожекции на „Робин Худ”. Във филма има и любовна история (между образите на Ръсел Кроу и Кейт Бланшет), което със сигурност ще ви свърши работа и мадамата ви ще е напълно доволна, че сте я завели точно на този филм. „Робин Худ” обаче е за по-рискови хора. Филмът е 2 часа и 48 минути, което значи, че ще свърши в 14:18. Бързо хващайте такси!

3. Целувайте я всяка вечер…

между полувремената на мачовете.

Публикувано изображение

4. Правете секс.

Сексът след мач е разтъсващ, особено, ако любимия отбор спечели.

Последният мач за деня свършва към 23:30. Тогава настъпва времето за любовни ласки. Първо обаче си измийте зъбите, за да не миришете на бира. Колкото повече секс правите в дните от 11 юни до 25 юни- толкова по-добре. Защото след 25-ти започват мачовете на директните елиминации, където е възможно да има продължения, мачовете ще свършват към полунощ, а дотогава приятелката ви вече ще е заспала…недоволна. Наваксвайте предварително.

5. От 20:00 часа няма мачове. Тогава е времето да гушкате любимата си и да гледате заедно с нея „Листопад”. Е, няма как- нали искахте да гледате на спокойствие всички мачове от световното?!

6. Разхождайте се заедно в парка, в мола и после пак в мола.

Идеалните дни за това са 30 юни, 1-ви, 4-ти, 5-ти, 8-ми и 9-ти юли- тогава няма мачове. Абе верно ли толкова дни няма да има мачове? Баси.

Публикувано изображение

7. Ако сте по-добре финансово- купете й скъпо бижу.

Бижуто често замазва положението.

При този жест, един месец, точно колкото е световното първенство, тя със сигурност няма да ви притеснява за нищо на света.

8. Подарете й професионален масаж.

Обадете се в някой СПА-център и запазете час за вашата приятелка, даже ако е възможно час и половина. Масажът да е насрочен за 25 юни от 17:00 часа. Тогава започва и най-интересният мач от групите- Бразилия-Португалия, а вие трябва напълно да изключите възможността гаджето ви да минава пред телевизора.

9. Сгответе й нещо.

Може да не сте добър кулинар, но приятелката ви ще оцени старанието. Сервирайте по време на мача Корейска Народна Демократична Република- Бряг на Слоновата кост. Все пак, ако не може да прежалите този мач за вашата половинка, то тая жена въобще не е за вас!

10. Заведете я на зоологическа градина.

Изберете време, в което няма мач и я заведете на зоологическа градина. Жените се радват на животните и определено ще натрупате точки с тази ваша инициатива. А пък и вие ще се почувствате все едно сте на световното в ЮАР, докато гледате слоновете и маймуните.

umnicite.com

Тия жени как нямат умора от толкова нагли намеци ! Закуска в леглото !!! Аз да не съм и домашния шут ... Няма да продължавам по всички точки че ще стане ... Хвърли и там една кредитна карта и деня ще е песен но не се знае дали ще издържите цялото световно :rolleyes:

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Баща и да го няма че да няма проблеми

Супер, ей сега ги принтирам и закачам на стената над телевизора.Публикувано изображение

Супер, ей сега ги принтирам и закачам на стената над телевизора.Публикувано изображение

И за какво ти е

• Автор

И за какво ти е

Да ги прочете гаджето й

:)

Да ги прочете гаджето й

:)

То ако бащата на гаджето ми го няма но проблемо ще гледам записите в един сайт на всички световни ги слагат там и няма да има проблем.

Я кажете как да го разкарам

• Автор

То ако бащата на гаджето ми го няма но проблемо ще гледам записите в един сайт на всички световни ги слагат там и няма да има проблем.

Ми как,прати го на някоя видеостена с бирария да гледа мачовете

:cool:

Кого ще разкарваш ? Собственика на жилището ли ! Или той придружава дъщеря си във вас и ви пречи да гледате мачовете .

И за какво ти е

Извинявай, че се изразих толкова неразбрано Публикувано изображение

Кого ще разкарваш ? Собственика на жилището ли ! Или той придружава дъщеря си във вас и ви пречи да гледате мачовете .

Не просто той не я става на мира искам да излезем веднага замиават извън варна и други неща.

Абе, що ти и гаджето не се разкарате Публикувано изображение

Защо питам

Не просто той не я става на мира искам да излезем веднага замиават извън варна и други неща.

Мъ то бъшта и мнуго лошаФ ша излезе ве . Явно не те слага в сметките за бъдещ зет. Я вземи да и направиш едно лапи и стига си губел време .

Умниците са подходили директно и рационално, съвсем практично. Евала, аферим, машала, ашколсун... за съветите.

Като 11. Купете един лаптоп(сега поне са евтини),така вашата половинка ще има занимание, да гледа модни дрешки,хороскопи....турски сериали.

• Автор

Като 11.

Купете един лаптоп(сега поне са евтини),така вашата половинка ще има занимание, да гледа модни дрешки,хороскопи....турски сериали.

Току-що една приятелка ти прочете съвета и ти праща много целувки и благодарности

:D

1.Закуска в леглото.А не е ли по-добре тя да ми носи закуската в леглото ?

2. Заведете я на кино… преди обед.Да бе, да.Билет за кино струва колкото 2 "гуменки" по 2 литра.Ако си дам парите за кино, с какво ще си взема бирата за мача ?

3. Целувайте я всяка вечер… Аз може и да искам, ама тя твърди, че дъха ми смърди на кръчма.Туй с целувките няма да го бъде

4. Правете секс.Туй пък какво беше ? Ако си го намеря под гънките на шкембенцето - можеи да правим нещо подобно на секс.Иначе -секса е по телевизията.

5. От 20:00 часа няма мачове. Тогава е времето да гушкате любимата си и да гледате заедно с нея „Листопад”. "Косопад" ? Аааа-не.А не може ли да си гледам вечерният екшън по "Диема" ?

6. Разхождайте се заедно в парка, в мола и после пак в мола. Това се приема.Сядам си в кафето на последния етаж и си смуча биричка, а тя да си обикаля из мола.

7. Ако сте по-добре финансово- купете й скъпо бижу.Да, бе.А бира кой ще купува ?

8. Подарете й професионален масаж. Довечера ще я подхвана и ще я размачкам, както дедо Коце ме е учил.Гаранция няма да поиска пак.

9. Сгответе й нещо.Салата например ? За ракията..

10. Заведете я на зоологическа градина.малък зверилник ли е в къщи с тая моята, майка и, и двете деца, па и на зоологическа градина да я водя ? Като и се иска да зяпа животни - ще я заведа на село.Хем козите ще погледа, хем кокошките, хем пък градинката ще оплеви.

Много добри идеи, нали :D

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Току-що една приятелка ти прочете съвета и ти праща много целувки и благодарности

:D

Ейй, един път и аз да бъда полезен с нещо :huh: . Много поздрави и от мен.

Ама какво толкова интересно виждате във футбола?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.