Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

парите развалят човека :ph34r:

полага им се лев и петдесет на ден и то само в учебния период. Ако иска още пари - си ги заработва. Големия динозавър си ги харчи за книги, а малкия е толкова стиснат, че и стотинка не харчи от спестеното. :)

Баси лошата майка си :nono:
  • Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Баси лошата майка си :nono:

тя, Бел си има едно и може да си го глези. А моите са две - къде ще му излезе края ако почна да им угаждам на капризите и на двамата? Няма такъв филм. Всеки динозавър да си знае гьола :ph34r:

тя, Бел си има едно и може да си го глези.

Мойте и 5 да са пак ще се качат на главата ми! Много съм мекушава! Нямам проблеми с 20 чужди, имам проблем с едно - мойто!

тя, Бел си има едно и може да си го глези. А моите са две - къде ще му излезе края ако почна да им угаждам на капризите и на двамата? Няма такъв филм. Всеки динозавър да си знае гьола :ph34r:

Уау мама с авторитет и аз съм лошия тати ама всички други го глезят така че при мен финансово нещата стигат до катастрофални равниша :nono:

Мойте и 5 да са пак ще се качат на главата ми! Много съм мекушава! Нямам проблеми с 20 чужди, имам проблем с едно - мойто!

да не забравяме, че ТЕ са от другата страна на барикадата :ph34r:

Уау мама с авторитет и аз съм лошия тати ама всички други го глезят така че при мен финансово нещата стигат до катастрофални равниша :)

нещата са прости: има си правила, които трябва да се спазват. Ако ги спазват - динозавърския им живот е песен. Ако не - да са ги спазвали.

една година шест месеца бяха без кабелна :nono:

да не забравяме, че ТЕ са от другата страна на барикадата :ph34r:

нещата са прости: има си правила, които трябва да се спазват. Ако ги спазват - динозавърския им живот е песен. Ако не - да са ги спазвали.

Я да спреш да терориш децата като не ти изнасят ги дай насам да ги поглезя че после да си биеш още повече главата ... :)

Я да спреш да терориш децата като не ти изнасят ги дай насам да ги поглезя че после да си биеш още повече главата ... :)

ще ти направя услуга - дай твойто да поживее в динозавърски колектив. :ph34r:

два дни на сестра ми се налага да идва в града и динозаврите остават сами на село цял ден. Познай. Редуват се да си готвят закуска и обяд и гърчат най-малкия динозавър да чете и пише на бългаски :nono:

Моля те отвори училище за родители-пиши ме записана!Винаги се предавам при такива битки /нали уж по-умния отстъпвал/ Сега го отчитам като грешки във възпитанието,но късно,късно...мандалото лопна :ph34r:

два дни на сестра ми се налага да идва в града и динозаврите остават сами на село цял ден. Познай. Редуват се да си готвят закуска и обяд и гърчат най-малкия динозавър да чете и пише на бългаски :nono:

Пращам и мойто! Че тука си е направо кралски живот!

п.п. Форума на бгмама ряпа да ядат!:)

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Моля те отвори училище за родители-пиши ме записана!Винаги се предавам при такива битки /нали уж по-умния отстъпвал/ Сега го отчитам като грешки във възпитанието,но късно,късно...мандалото лопна :ph34r:

отстъпваш, отстъпваш и накрая се оказваш до стената :nono:

Синът ми не яде какво да е и само се глези и засега само аз успявам да изляза с него на глава и само при мен се държи като хората ... Ако искаш да видиш какво е терор ще ти го дам ама ще ми го върнеш на първата минута ... Тук той нарича всички свой роби -без мен-така че искаш ли го още ?

Пращам и мойто! Че тука си е направо кралски живот!

п.п. Форума на бгмама ряпа да ядат!:nono:

директорката в даскалото им като ни види /родителките от класа/ и се чудеше къде да се скрие :ph34r:

Синът ми не яде какво да е и само се глези и засега само аз успявам да изляза с него на глава и само при мен се държи като хората ... Ако искаш да видиш какво е терор ще ти го дам ама ще ми го върнеш на първата минута ... Тук той нарича всички свой роби -без мен-така че искаш ли го още ?

що така предавате фронта? Давай да го очовечваме дорде е време

директорката в даскалото им като ни види /родителките от класа/ и се чудеше къде да се скрие :nono:

що така предавате фронта? Давай да го очовечваме дорде е време

Ми семейното ми положение е малко сложно -та има един тати две мами -не от моя страна и шест баби и дядовци и всички са тук в района и е лудница ... Сложен е живота с такова лудо семейство какво е виновно детето а ? И всеки го глези -само аз съм строг и съответно лош -та едва ли ще го очовечиш :ph34r:

Ауууу, тук се говори за възпитание на деца...ние невъзпитаните се изнизваме през задния вход по терлици :nono:

Ама ний затуй - да се превъзпитаме, да се очовечим....:ph34r:

Ама ний затуй - да се превъзпитаме, да се очовечим....:nono:

те не знаят какво им кроя за учебната година хехехе /хиля се като ония злодеи от филмчетата/

Ми семейното ми положение е малко сложно -та има един тати две мами -не от моя страна и шест баби и дядовци и всички са тук в района и е лудница ... Сложен е живота с такова лудо семейство какво е виновно детето а ? И всеки го глези -само аз съм строг и съответно лош -та едва ли ще го очовечиш :)

айде да не почвам аз да ти обяснявам за луди семейства :ph34r:

те не знаят какво им кроя за учебната година хехехе /хиля се като ония злодеи от филмчетата/

давай идеи - ти като притежател на най-голям брой деца:lol6: и врял и кипял в практиката.............

Това е нещо руско, май приличаше на нашия сусам, .............да ровя ли в старите тефтери?

Успях да изровя някоя и друга рецепта, ще пробвам тия дни и ще дам резултат.

слагам я на чорбички вместо ориз, правят се каши - сладки или солени, можеш за табуле вместо булгур да сложиш елда. Вкусно е и било много полезно. Висока енергийна ефективност :lol6:...

Ето тук освен полезна информация има и две интересни рецепти. Особено тази за кюфтенцата звучи много апетитно :)

айде да не почвам аз да ти обяснявам за луди семейства :lol6:

Нищо не може да ме учуди вече вярвай ми ... А ти сигурно си най щурата в него нали ? :)

Успях да изровя някоя и друга рецепта, ще пробвам тия дни и ще дам резултат.

Ето тук освен полезна информация има и две интересни рецепти. Особено тази за кюфтенцата звучи много апетитно :lol6:

по времето на прехода елдата беше велик дефицит и я даваха с купони на диабетиците и ветераните от войната. Вкусна е. Аз готвя с елда.

Нищо не може да ме учуди вече вярвай ми ... А ти сигурно си най щурата в него нали ? :)

не - успешно се смесвам с другите луди

по времето на прехода елдата беше велик дефицит и я даваха с купони на диабетиците и ветераните от войната. Вкусна е. Аз готвя с елда.

не - успешно се смесвам с другите луди

Браво че си се влисала в обстановката, а като казваш аз готвя да не е като с бамята :lol6:

От доста време насам съм сам и нямам работа за вършене .... Чудя се да се радвам ли или да считам, че съдбата ме е погалила ?

Да ти прехвърля малко?

не, благодаря - предпочитам да си седя и да си пия биричка в момента, както и правя :)

чудя се просто кога ли срядата ще си покаже рогата ?

Още ме боли главата от сблъсъка с ръба :):blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.