Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

БЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!! До къде я докара с естакадата? :cool:

От 5 потегляния трите пъти ми гасне! Мамицата и кола....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ш-ш-т!:)Тъкмо е почти сгащила един инструктор-пешеходец,не я разсейвайте,че знаете ли как гадно бягат,проклетите...

Пешеходците не създават проблеми, ама има едни състезатели дето много бързат....че и много нервни...Имайте малко милост, бе хора...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Като за първи ден на работа след отпуска, стандартно търчане цял ден без почивка. Лошото е, че и утре се очертава такова положение http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Комшийчето от третия етаж е класирано второ на европейското в Сараево! Голяма веселба настана във входа!:cool:

Комшийчето от третия етаж е класирано второ на европейското в Сараево! Голяма веселба настана във входа!:ph34r:

Браво :)

Да пием по този повод :)

Браво :)

Да пием по този повод :ph34r:

Досега не бяхме пили по стълбите и по площадките мужду етажите! Виж добрите новини как сплотяват живущите във входа! А майка му и баща му плачат от радост и притеснение, че още нямат връзка с него!

Като за първи ден на работа след отпуска, стандартно търчане цял ден без почивка. Лошото е, че и утре се очертава такова положение http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ти поработи сега, нали си си починал де :):ph34r:

за shefkata :) и влечуги разни си мисля в момента, гледайки новините по БНТ 1 :ph34r:

Ти още ли не си я прибрал тая змия...Дигай масата тогава, гостито се отлага. Няма да дойда :)

Ти още ли не си я прибрал тая змия...Дигай масата тогава, гостито се отлага. Няма да дойда :biggrin:

Аз такова нещо си нямам :P

И ти ли, Бруте...и ти ли ? :withflowers:

Ааа не, аз съм малко котенце и не се бъркам в работата на големите тигри :)

чудя се дали ми се спи на Искъро...

Ако има приятна компания, със сигурност :)

Пак ме боли много коляното...То ще е от възрастта!:withflowers:

ти нали можеш да спиш навсякъде ? Защо не е и в Искъра ? :)

тц

така има шанс някоя рибка да ме клъвне и да ти попадна в ръцете после :withflowers:

Ако има приятна компания, със сигурност :)

ами бебка? :)

Пак ме боли много коляното...То ще е от възрастта!:)

а мене

ме пробада два-три пръста

отстрани на кръста

:)

тц

така има шанс някоя рибка да ме клъвне и да ти попадна в ръцете после :withflowers:

с Сикъра и народонаселението. обтаващо бреговете му нямам вземане-даване вече 3-4 години, тъй че - спокойно можеш да ходиш да си спинкаш там :)

с Сикъра и народонаселението. обтаващо бреговете му нямам вземане-даване вече 3-4 години, тъй че - спокойно можеш да ходиш да си спинкаш там :withflowers:

трудно те разбрах, но не забравяй, че спещното е в Плевен, а не на реката :)

трудно те разбрах, но не забравяй, че спещното е в Плевен, а не на реката :)

то, като те завлече рИкЪтЪ - ще ме търсиш ти у Плевен :withflowers:

Четири години взимам мерки и още не съм ги взел-успех...:baby:

Опаля,има нещо гнило в Дания :hush::wors:

Тези,който трябва да са известени,са известени-имам общо четири акаунта,само един е активен във времето,модераторе...Възпей,о музо,гнева на модератора Мадона...:baby:

Опаля,има нещо гнило в Дания :hush::wors:

е, да, защото не са минали 4 години.Първата му регисрация е направена на 1 юни 2007 година -тоест са само 3 години, а не четири :baby:

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

.....само един е активен във времето....:hush:

Което си е така -така си е.

Не страдаш от форумна шизофрения, та да си пишеш и да си отговаряш от различните си акаунти.Говориш смислено, нямаш прегрешения в досието си, държиш се прилично с хората.

Общо взето си нормален човек.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.