Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем Outlook 2007

Featured Replies

Здравейте! Имам следния проблем с Outlook 2007. При стартиране на програмата ми излиза следното съобщение:post-263464-037002600 1277851001_thumb.j и след като натисна "ОК" програмата се затваря. Вече три пъти я преинсталирах с цел евентоално да въстановя първоначалните и настройки но нищо не се получи. Като последния път инсталирах какви ли не програмки за да изчистя и регистрите но пак нищо. Моля за ПОМОЩ.

• Автор

Имаш ли някакви важни писма, които искаш да си възстановиш? Да знаем как да подходим? :computer2:

Не нямам.

Трабва ми за да мога да си влизам в адресите и съобщенията на Покет PC посредством Windows Mobile Device Center.

• Автор

Май ще излезе, че няма .ехе файл виж какво ми излезе като се опитах да намеря файла post-263464-043797800 1277920579_thumb.j

Май ще излезе, че няма .ехе файл виж какво ми излезе като се опитах да намеря файла post-263464-043797800 1277920579_thumb.j

А какво е това първото в списъка?

ми преинсталирай тогава... а на най горния намерен файл не е или exe разширението?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

От run: ми дава грешки и също не става ако искаш ще кача и от там снимка

е тогава пробвай с целия път... c:\program files\microsoft office\...\...\outlook.exe /resetfoldernames нпоже и с друг switch след командата да се реши прблема - за това съм дал линка към страницата на М$

• Автор

А какво е това първото в списъка?

Това е първото :post-263464-012415700 1277921147_thumb.j

Това е второто :post-263464-007776800 1277921205_thumb.j

Това е третото :post-263464-009246900 1277921239_thumb.j

В run: трябва ли да указвам пътя както е при първото и третото смесено на Български и Английски

ми преинсталирай тогава... а на най горния намерен файл не е или exe разширението?

Ето какво ми дава: post-263464-088222200 1277921984_thumb.j

Не разбирам къде греша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Това е първото :post-263464-012415700 1277921147_thumb.j

Това е второто :post-263464-007776800 1277921205_thumb.j

Това е третото :post-263464-009246900 1277921239_thumb.j

В run: трябва ли да указвам пътя както е при първото и третото смесено на Български и Английски

Ето какво ми дава: post-263464-088222200 1277921984_thumb.j

Не разбирам къде греша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

първо - липсва ти някакво dll

второ път в които има интервал се пише в кавички (Както ти е написал и Капитан Немо)...

"c:\program files\microsoft office\...\...\outlook.exe" /resetfoldernames (сори не се сетих като писах предния път...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Това Виста ли е? Проблема от първата снимка се получи на една Виста оня ден в офиса. След часове търсене за решение на проблема, нищо не помогна и накарахме човека да ъпгрейдне до Win7. Няма смисъл да казвам че проблема беше решен.

първо - липсва ти някакво dll

второ път в които има интервал се пише в кавички (Както ти е написал и Капитан Немо)...

"c:\program files\microsoft office\...\...\outlook.exe" /resetfoldernames (сори не се сетих като писах предния път...)

Професоре, това с липсващата библиотека е само кръпка

Това Виста ли е?

Проблема от първата снимка се получи на една Виста оня ден в офиса.

След часове търсене за решение на проблема, нищо не помогна и накарахме човека да ъпгрейдне до Win7.

Няма смисъл да казвам че проблема беше решен.

Обърка се нещо колега. Не не е Vista a e Win 7. И проблема на човека няма нищо общо с ОС. И недейте да правите генерали заключения без да сте наясно с някои работи, че така само още повече се объркват хората търсещи решение на проблемите си.

До автора на темата. Преди да се появи проблема прави ли нещо по специално по системата?

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Това Виста ли е?

След часове търсене за решение на проблема, нищо не помогна и накарахме човека да ъпгрейдне до Win7.

Това е едно от най-неумните изказвания, които съм чел в последно време!
  • Автор

Това Виста ли е?

Не 7- цата е

Просто споделям опит,както искате го разбирайте

Предложението не е умно, защото проблема е със конкретен софтуер и операционната система няма нищо общо. И обикновено офисните пощи пазят писмата на сървър, а не локално. Или ако е локално има подходящи процедури за архивиране. А предложението е - с теслата докато поеме....

По темата,какъв акаунт се опитваш да конфигурираш? Exchange ли е pop3 ли е какво е що е? Ако е exchange опитай да рестартираш exchange service на сървъра ако е възможно. Пробва ли да направиш нов профил от контрол панел-поща? пробва ли да конфигурираш изпълнителния файл да работи в compatibility mode xp sp3? Пробва ли да сканираш PST (OST) файла? C:\Program Files\Common Files\System\Mapi\1033\scanost.exe Пробва ли да стартираш Outlook от друг акаунт? Пробва ли Outlook в safe mode? Start> Run> type Outlook.exe /safe Пробва ли да премахнеш ако има съществуващ ОСТ файл? Пробва ли от друг компютър да конфигурираш outlook пощата си? Ако е exchange пробва ли да премахнеш опцията за cached mode? Ако е exchange пробва ли това: 1. Go to the Control Panel and click on Mail 2. Make sure the ‘View or change existing email accounts radio button is checked and click Next. 3. On the next screen, Microsoft Exchange Server is highlighted, click Change 4. On this screen click on ‘More Settings’, then the Advanced tab and then ‘Offline folder file settings’ 5. Here next to File: it should have the following path: C:\Documents and Settings\Support\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\outlook.ost При положение че информацията за проблема е малко как да се опитаме да го решим? Тва е се едно да влезне учителя да посочи ученик и да му каже-говори по темата.ама коя е темата какво е що е,никой не знае. По този проблем има изписани хиляди форуми,аз лично погубих няколко часа изчитане и опитване на всичко възможно.А за моя случай хем не знаете кво е положението хем говорите. При мен Outlook не стартираше на Виста,като се опитваше да дръпне ОСТ файла от сървера,на други машини работеше перфектно. При положение че човек с над 25 годишен опит в сферата на IT,партньор на MS и Dell не можа да се справи и препоръча ъпгрейд на на 7,след което проблема беше решен, не виждам с какво изказването ми е неразумно. Аз лично пробвах всичките методи та и повече описани по-горе и както вече казах,ъпгрейд реши проблема. Не казвам че сега тук случая е такъв но без информация от потребителя не можем да помогнем много. Форумите са пълни с този проблем и винаги е решаван по различен начин,има прекалено много вероятности и не можем да гадаем.

Редактирано от NeoTheMatrix (преглед на промените)

При мен Outlook не стартираше на Виста,като се опитваше да дръпне ОСТ файла от сървера,на други машини работеше перфектно.

При положение че човек с над 25 годишен опит в сферата на IT,партньор на MS и Dell не можа да се справи и препоръча ъпгрейд на на 7,след което проблема беше решен, не виждам с какво изказването ми е неразумно.

Мноу се кефя някой кат каже така. Давай ми конкретно името и e-maila на въпросния специалист с 25 години опит в ИТ сферата да му кажа аз, каква сериозна нужда има от бутона F5.

И вместо да се мъчиш да пишеш толкова, да беше дал просто един линк към страницата за поддръжка на МS Office там ги има обяснени тез неща, които си написал, че и повече. Относно исказването ти за препоръчания ъпгрейд към 7-ца, като решение на проблема, само ми кажи тук к'во правим!? Човека е с 7-ца вече или специалиста с 25 годишен опит би препоръчал ъпгрейд към Windows 8.

P.S. Чакам си отговора от автора на темата. Прави ли нещо по-специално преди да се появи проблема и опита ли се да стартираш Outlook-а като Администратор?

Все разбирачи все нещо.Оправяйте се тогава като разбирате. Човек се опитва да помогне да сподели опит ама само негативизъм. Радвам се че избягах от тоя абсурд преди години. Айде успех в начинанието.

Недей да се засягаш веднага като ощипана госпожица. Никой не омаловажава знанията ти и опита да помогнеш, но просто да твърдиш, че определен софтуерен проблем се решава единствено и само с преминаването на по-ново издание на Widows и то при ясните вече обстоятелства, че текущите версии на ОС и проблемното приложение са абсолютно съвместими е меко казано смешно. За това те питах в предния си пост, в тоя случай какво правим? Човека е вече с 7-ца, да се откаже от Outlook-a ли?

• Автор

Обърка се нещо колега. Не не е Vista a e Win 7. И проблема на човека няма нищо общо с ОС. И недейте да правите генерали заключения без да сте наясно с някои работи, че така само още повече се объркват хората търсещи решение на проблемите си.

До автора на темата. Преди да се появи проблема прави ли нещо по специално по системата?

Добър въпрос но не помня имам смътен спомен, че конфигурирах нещо писах накакви емайл адреси но не се сещам какво точно и къде. Ако ми кажеш как да залича абсолютно всичко и да инсталирам наново ще е добре, защото явно не изтривам целия регистър на офис пакета а не ми се преинсталира целия ком.

Ами аз се сещам за две места на които има папки от офис пакета. Можеш да опиташ да ги махнеш, след като деинсталираш преди това офиса. Не съм сигурен, че това ще помогне, но не пречи да опиташ. Деинсталирай офиса, метни папките в кошчето, недей да ги триеш съвсем, че ако се наложи да си ги възтановиш после. Инсталирай на ново, пък да видим. Аз за тези се сещам само: C:\Program Files\Microsoft Office C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE12 C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE11 - Евентуално ако я има, махни и нея.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.