Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на хладилник

Featured Replies

• Автор

Хора,благодаря ви много!Електролукса или Индезит,това е въпроса! Стана ми странно,4е Liebherr уж са немски..а се произвеждат в бг..

Хора,благодаря ви много!Електролукса или Индезит,това е въпроса! Стана ми странно,4е Liebherr уж са немски..а се произвеждат

в бг..

А още по странно или впрочем не е, че като питаш продавачо-консултантите за Liebherr, те убеждават все едно си взимаш Mercedes и все едно това е най-добрата фирма за хладилници в света. Предполагам, че имат по-високи премии за продаден Liebherr.
  • Автор

Оооо ,ако знаеш този консултант как ни убеждаваше,4е Liebherr-a е най-добрият хладилник! 4ак се изненадах,наистина! Искаше да каже,4е другите марки са нищо пред Liebherr!

Хора,благодаря ви много!Електролукса или Индезит,това е въпроса! Стана ми странно,4е Liebherr уж са немски..а се произвеждат

в бг..

Електролукса е по добър.

Това са евтини боклуци, купи си нещо на доказала се световноизвестна марка като AEG или Miele например. Аз подобни боклуци не бих ползвал, но ти си решаваш, твоят дом, твоите боклуци ...

• Автор

Вие сте безценни!!! Много ми помогнахте! Убедих баба ми,живея с нея :) 4е камерата е по добре да е от долу :line dance: Наистина ве4е взех решение,взимаме Електролукса!

Вие сте безценни!!! Много ми помогнахте! Убедих баба ми,живея с нея ;) 4е камерата е по добре да е от долу ;) Наистина

ве4е взех решение,взимаме Електролукса!

аха, баба е съгласна и се копува хладилник, може ли да питам на колко си години ....

живееш с баба си супер забавно ....

Вие сте безценни!!! Много ми помогнахте! Убедих баба ми,живея с нея ;) 4е камерата е по добре да е от долу ;) Наистина

ве4е взех решение,взимаме Електролукса!

Само бих те посъветвал, след като отидеш да го разгледаш в магазина, да го поръчаш през Интернет.

Това са евтини боклуци, купи си нещо на доказала се световноизвестна марка като AEG или Miele например.

Аз подобни боклуци не бих ползвал, но ти си решаваш, твоят дом, твоите боклуци ...

@BlackMetal666, не за теб, защото не виждам смисъл, но за сведение на останалите четящи темата, AEG е собственост на Electrolux от 1995 година, както и някои други марки, например италианската Zanussi.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

@ BlackMetal666 Преди 5 години Електролукс купи АЕГ, така че няма значение...Аз лично съм за Електролукса...Взъщност марката АЕГ е лицензирана за няколко компании и не се знае на чие АЕГ ще попаднеш. @magi7227 ее щом е баба значи задължително с долна камера. няма старата жена да се навежда всеки път, я!!! Направо купувай и не питай - понякога възрастните се инатят и не искат да разберат какво е по-добро за тях...имам доста опит в това отношение ;)

Редактирано от rvp (преглед на промените)

• Автор

BlackMetal666,не разбирам защо ми се подиграваш.На 21години съм,нямам родители и живея при баба ми и дядо ми.Не знам кое е

за подигравка... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тя иска камерата да е отгоре,така е свикнала,защото предия ни хладилник бе така,но я убедих,4е ще е

по удобно,ако е обратното. Искам ви съвети,не знам защо трябва да ми се подигравате... Искам хладилника да е добър и да

и хареса и на нея,все пак пари се дават.

BlackMetal666,не разбирам защо ми се подиграваш.На 21години съм,нямам родители и живея при баба ми и дядо ми.Не знам кое е

за подигравка... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тя иска камерата да е отгоре,така е свикнала,защото предия ни хладилник бе така,но я убедих,4е ще е

по удобно,ако е обратното. Искам ви съвети,не знам защо трябва да ми се подигравате... Искам хладилника да е добър и да

и хареса и на нея,все пак пари се дават.

magi7227, никой не ти се подиграва, а мнението на BlackMetal666 можеш изцяло да пренебрегнеш и да не му обръщаш никакво внимание, както правим и останалите. За съжаление, във всеки форум има по няколко такива екземпляра.

Не виждам смисъла 4овек да се заяжда,глупаво е. :speak:

magi7227, аз като бях на 18 си хванах парцалите и се изнесох от нас. За това ми е непонятно как на 21 все още живееш с баба си. Не съм искал да се заяждам, просто си изказвам мнението.

Редактирано от BlackMetal666 (преглед на промените)

magi7227, аз като бях на 18 си хванах парцалите и се изнесох от нас. За това ми е непонятно как на 21 все още живееш с баба си. Не съм иъкал да се заяждам, просто си изказвам мнението.

Ти си с чеп, пък и си се продал на дявола:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=AGXh5vNIKBE

• Автор

magi7227 написа на 25 юли 2010 - 19:33 : Не виждам смисъла 4овек да се заяжда,глупаво е. magi7227, аз като бях на 18 си хванах парцалите и се изнесох от нас. За това ми е непонятно как на 21 все още живееш с баба си. Не съм искал да се заяждам, просто си изказвам мнението. Не съм се изнесла все още,просто положението е такова.И това ще стане.Ти след като си се изнесъл,би трябвало да работиш,за да се издържаш? И толкова ли са ти неприятни родителите,4е си бързал да се изнесеш?Не е по темата ама..

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Моля дайте ми съвет! Утре ще купуваме хладилник и съм се спряла на тези два. http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&carea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&cpgsize=10&cpgnum=1&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3)/.do?productarea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&detailScenario=&productguid=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9688099A824B7C94E9F5C3BF3B069164C&scenario=

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&cpgnum=1)/.do?productguid=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E90F1E5492AA63334085B78EAE7D5345AA&productarea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario=

Моля,кажете ми според Вас кой е по надежден и като марка и като опции!

Благодаря Ви!

Най добрият избор е LIEBHERR http://www.avis-el.hit.bg/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.