Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да хвана мръсника

Featured Replies

Привет, пичове и пички.

Нямам много време, така че по същество.

В къщата ми на село (където стоя за лятото) влиза някой. Още миналото лято аз и братовчедите ми забелязахме някаква странна фигура да прескача оградата, но нищо повече. Вчера, обаче в стаята където спят сестра ми и братовчедка ми някой ги е посетил. Не е разбрал, че са будни и е ровил из саковете им. Не знаем какво е търсил, но нищо не е взел. Може да е кокошкар, може да търси нещо определено (май доста взех да се параноясвам). Сигурен съм, че е станало, тъй като входната врата на къщата не е била затворена (наша грешка), а и врата на стаята им е била само притворена. Миналата нощ имаше буря и аз видях младо момче да минава покрай къщата, но ме видя и сви в друга посока. Може да е съвпадение, но все пак...

Кажете как да го хванем мръсника, защото никой от възрастните в къщата не ни вярва. Ние, обаче сме сигурни, че има такъв наглец, защото 1-во не сме толкова малки (четиримата сме м/у 17 и 21) и 2-ро няма как на четири човека да ни се привиди едно и също нещо. Помагайте!

Монтирайте камери ! Или пък... го издебнете как влиза, в смисъл скрийте се или се правете на заспали и като влезе или се опита да влиза го ударете за да бъде в неспособност да нарани някой и извикайте някой от родителите ви.

Според мен най-добре с тях се посъветвайте, защото те най-добре могат да ви помогнат в такъв случай.

Лека вечер.

Редактирано от bssd (преглед на промените)

• Автор

Искам съвет. Нали затова са форумите. Ако искаш вярвай, ако не искаш - недей.

Пари за камери нямаме, а никой от родителите ни не ни вярва. За да се скрием означава, да не спип нощем поне седмица, тъй като къщата е огромна (трябва всички да я пазим, не може на смени) и той не идва всяка вечер. Но като че ли това остава най-удачния вариянт. Все пак кажете какви следи може да оставя, за да знаем за какво да гледаме.

Това какво общо има с темата ? "ImpossibleMan"

Ами гледайте за стъпки по пода около саковете въпреки че няма голям шанс, трудно е да стане без чужда помощ.

Ако можете сложете диктофон или микрофон някакъв където записва ако се чуят звуци някакви или друго нещо...

Търси нещо определено това е сигурно може и да ви познава, но може и някой да си прави шега с вас, разучете познатите си, ако се сетя нещо друго ще пиша в темата.

хей и успех.

Редактирано от bssd (преглед на промените)

• Автор

Търсиме за стъпки, но няма нищо. Относно диктофона, ще го пробваме, въпреки че няма голам шанс да проработи, тъй като най-вероятно говорим за единак. Благодаря много. Ако някой друг се сети да пише.

Това какво общо има с темата ? "ImpossibleMan"

хей и успех.

Общото са пичовете и п*чките(от автора, в пост №1) и странното допускане на вулгаристични обръщения, което сякаш е нормалният начин за себеизява на някои люде...Момичета, къде сте за да еманципирате и да повишите културното ниво на АВРАМ над нулата?

• Автор

Ще оставя горния пост без коментар. Който трябва сам ще си направи изводите.

Ще оставя горния пост без коментар. Който трябва сам ще си направи изводите.

Авраме!!!!

Вземи и сам си изтрий поста!

Тука съм от толкова години и не съм забелязал ни пичове, ни ПИЧКИ!

Ти си вчерашен келеш, регистрирал се днес и най малкото това не е за тук, а да се обърнеш към ПОЛИЦИЯТА!

Чакам решението ти.

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Общото са пичовете и п*чките(от автора, в пост №1) и странното допускане на вулгаристични обръщения, което сякаш е нормалният начин за себеизява на някои люде...Момичета, къде сте за да еманципирате и да повишите културното ниво на АВРАМ над нулата?

Не ме занимавай с глупости!

Лека вечер!

ПП : И най-лошото е че никога няма да се научите да пишете по ТЕМАТА, защото винаги все някой пише ненужни коментари което е адски дразнещо!

Редактирано от deefault (преглед на промените)

Защо не направите една елементарна "алармена система". Връзвате на вратите тънка рибарска корда със закачена празна тенекиена кутия, направено така , че като мине "мистериозния обект" къса кордата-пада кутията.

Заради използване на неподходящ език и превръщане на темата в личностна полемика темата се заключва. Нека автора погледне мнението над моето

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.