Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Злоупотреба с лични данни!

Featured Replies

Не, въпросната особа не я познавам......

Нима не я познаваш,а тя тук с кого си чати?

Връзка към твоя профил там ти не даде и не ти го и искам,понеже ще изляза прав за това,което писах в по-горния си коментар!

Айде сега я карай по яваж и внимавай за напред на кого да се доверяваш и до колко!

И ще те помоля нещо,когато искаш помощ от някого не прикривай и не увъртай !!

П.с. Връзката която съм дал е към публичен чат форум и не засяга личните данни на потребителя!

• Отговори 63
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

Най-популярни публикации

• Ама то много интересен бил тоя филм: http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=24210 Там има и още ....

• 1.Аман вече,не се научи че лични данни не се изнасят в интернет току така! Това не ти е нито първата нито ще ти е последната тема в този аспект! 2.За да има това "болно" момиче твоите лични данни зн

• Малиииии, до какво ли не водят жегите! Този филм го местя в "Празни приказки и забава", защото там е точното място за него. Аnne, моля те, не спирай!

E-mail: [email protected]

Извинявай че ти повторих поста ;)

Някой е бил изпуснал някои буквички, а?

Сега стана. Да видим дали сега на тая дните във форума ще са и преброени! :hush:

Да се надяваме че няма да влезе зад решетките На хора като това момиче мястото им не е там - за разлика от др нищо лично Всяко нещо има граници Полина

Някой е бил изпуснал някои буквички, а?

Сега стана. Да видим дали сега на тая дните във форума ще са и преброени! :hush:

По горе ти дадох новия адрес ама ти не четеш а се дразниш с мен и обиждаш е нали съм циркаджия ;)

По горе ти дадох новия адрес ама ти не четеш а се дразниш с мен и обиждаш е нали съм циркаджия :ph34r:

Добре де, извинявай. Просто в нета ги има всякакви............

Добре де, извинявай. Просто в нета ги има всякакви............

Моля няма защо ! И успех ...

Името и фамилията на баща ми, телефона му, моите имена, домашния ни адрес. Ако за теб е смешно, че някой ти търси данните и не спира да те тормози, въпреки че го умоляваш, забавно ли ще ти е?

Извинявай,но не можах да разбера как са се сдобили с данните?

Пак ли ? :ph34r:

И как така ви се изнасят лични данни в интернет бе хора, обяснете ми най-после, че съм си малоумна по принцип :blink:

Пак ли ? :ph34r:

И как така ви се изнасят лични данни в интернет бе хора, обяснете ми най-после, че съм си малоумна по принцип :blink:

Като си ги дадеш :no-no:

Като си ги дадеш :ph34r:

:blink:Мисля,че това е правилният отговор!

НЕ СЪМ СИ ДАВАЛА ДАННИТЕ НА ТАЯ СКУКОНДРИЛА! :ph34r:

Като си ги дадеш :no-no:

Абе и аз така си отговорих, ама се чудех...дали пък не съм се объркала нещо :ph34r:

НЕ СЪМ СИ ДАВАЛА ДАННИТЕ НА ТАЯ СКУКОНДРИЛА! :blink:

стига нарушава правилата и добрия тон де...

НЕ СЪМ СИ ДАВАЛА ДАННИТЕ НА ТАЯ СКУКОНДРИЛА! :ph34r:

Пак обиждаш и как да ти вярва човек след като си арогантна ? Аз съм сериозен човек и ти помогнах с каквото можах но не обиждай нали вече си подала сигнал ... :blink: Вече всичко е в ръцете на закона !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Съмнявам се някой хакер да тръгне да се занимава с дреболии,така че за мен този вариант отпада.

Моооооляяяяяяяяяяяяяяяяяяя? Това праси може да е до дъното на душата си арогантно, а аз не, тъй ли? Само защото тая се мисли за не знам си ква като се омъжи за него.........

Боже, не е за вярване че даже миналогодишната и излагация не я спря!

Има едни , такива , форумни "тролове" им казват , wiki знае за тях :

http://ru.wikipedia....%B8%D0%BD%D0%B3

да не им обръщаме внимание :whist:

Ето Ви най точния отговор за въпросната девойка. thejoro го е написал, а самата Тя не усеща, че хората се майтапят вече с нея..

Съвет: Моме! Налуй си новите прашки и се разходу тук там, та дано се успокоиш.Понякога и секса помага!Да, то тук могат да се пишат какви ли не глупости!

Виртуалните срещи възбуждат човека, докато РЕАЛНИТЕ - накрая го успокояват!Лека и приятна вечер на Всички!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Някоя стара любов да не е ! :blink:

:whist:

Ами тя стара много тая любов,ама момчето се ожени за друга.

Не си режи вените пак,Кити!

:whist:

Ами тя стара много тая любов,ама момчето се ожени за друга.

Не си режи вените пак,Кити!

И тая друга го има, и пак ме тероризира.

Отмъщава си, щото разбрах колко е идеална с нейните 80 кг! :blink:

Отмъщава си, щото разбрах колко е идеална с нейните 80 кг! :blink:

Тогава се ожени за мене и ще забрвавиш за всичко! :whist::lol6:

Малиииии, до какво ли не водят жегите!:blink: Този филм го местя в "Празни приказки и забава", защото там е точното място за него.

Аnne, моля те, не спирай! :whist:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ето Ви най точния отговор за въпросната девойка. thejoro го е написал, а самата Тя не усеща, че хората се майтапят вече с нея..

Съвет: Моме! Налуй си новите прашки и се разходу тук там, та дано се успокоиш.Понякога и секса помага!Да, то тук могат да се пишат какви ли не глупости!

Виртуалните срещи възбуждат човека, докато РЕАЛНИТЕ - накрая го успокояват!Лека и приятна вечер на Всички!

Тя е девствена и не се къпи Преди аз го давах този съвет но по късно научих съфорумци и блога и

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Отмъщава си, щото разбрах колко е идеална с нейните 80 кг! :whist:

Преживей го най-после, че иначе...до никъде няма да я докараш.

Усмихни се веднъж бе, жена и помисли за себе си и за това, ти да си щастлива и доволна, ти да си добре...Стига мисли как да оплюеш и оклевети някого !

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.