Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Task Manager

Featured Replies

Здр имам един проблем с PC

1во не ми бачка (Task Manager)дава следния еррор "Task Manager has been disabled by your administrator"

2ро немога да си изтегля Анти вирусна програма като напиша в (Google) Анти-вирус ма изхвьрля автоматично после тегля от (data.bg) като вляза да инсталирам става пак сьщото

Сьщо така не мога да вляза в официалния сайт на Microsoft Windows и Messenger

Немога да вляза в System Restore и от там ма изхвьрля

Преди 2 месеца си премахнах (sound) драйвьра и изтеглих няколко програми от интернета и от тогава е така

Преинсталирах си компютъра 2 пьти и след 30мин пак става сьщото

И понякога ми дава еррор от игрите (Microsoft visual runtime erro C++)нещо подобно

Моля ви помогнете ми :biggrin:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Здр имам един проблем с PC

1во не ми бачка (Task Manager)дава следния еррор "Task Manager has been disabled by your administrator"

2ро немога да си изтегля Анти вирусна програма като напиша в (Google) Анти-вирус ма изхвьрля автоматично после тегля от (data.bg) като вляза да инсталирам става пак сьщото

Сьщо така не мога да вляза в официалния сайт на Microsoft Windows и Messenger

Немога да вляза в System Restore и от там ма изхвьрля

Преди 2 месеца си премахнах (sound) драйвьра и изтеглих няколко програми от интернета и от тогава е така

Преинсталирах си компютъра 2 пьти и след 30мин пак става сьщото

И понякога ми дава еррор от игрите (Microsoft visual runtime erro C++)нещо подобно

Моля ви помогнете ми :biggrin:

Пусни тема тук!

• Автор

Както казах и там ако някьде пиши анти вирус или нещо подбно ма изфьрля автоматично немога да вляза там :S

Редактирано от differenciate (преглед на промените)

Както казах и там ако някьде пиши анти вирус или нешто подбно ма изфьрля автоматично немога да вляза там :S

Просто цъкни на линка и не пиши тази дума. Нали можеж да обясниш проблема като използуваш нейни синоними, пък и след като пуснеш темата просто можеш да копираш и залепиш текста от първият пост в тази тема, така няма да го "пишеш". Виж какво е името на раздела: " Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове", нарочно не е написана думата вирус. :)

differenciate, ще може ли да направите следното:

Следвайте следната инструкция за работа с DDS:

• Изтеглете DDS: от bleepingcomputer.
  • След изтегляне на файла го запишете (бутон Save -> Save as) DDS на вашия десктоп, снимка:
    2exprgh.jpg
  • След като изтеглите DDS на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така: rvwlll.jpg
  • Прекратете временно работата на всички скрипт блокиращи приложения, ако има такива или разрешете изпълнението на dds.scr. След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите с Run.
  • След приключване на работата на DDS копирайте с Copy текста от двата файлови лога, които ще се появят в Notepad: DDS.txt и Attach.txt и ги запазете (бутон Save -> Save as) на десктопа. После прикачете двата лога към следващия си коментар по темата (погледнете опцията "прикачени файлове", когато публикувате мнение).

P.S. Моля колегите да не местят темата за известно време.

Добре. Сега да видим какво може ComboFix:

1. Изтеглете ComboFix от следните миръри: от тук: Download-button3.gif или от тук: Download-button3.gif.

След изтегляне на файла го запишете (бутон Save -> Save as) ComboFix на вашия десктоп, снимка:

030810185350_aaa.jpg

След като изтеглите ComboFix на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така:

030810185426_bbb.jpg

2. Затворете всички работещи приложения или отворени прозорци. Прекратете временно работата на антивирусната програма и на други програми за сигурност, ако има такива. За целта може да прегледате информацията от този линк: How To Temporarily Disable Your Anti-virus, Firewall And Anti-malware Programs

3. Преименувайте ComboFix.exe на ff1.exe

4. Стартирайте с двоен клик ff1.exe. За целта използвайте YES, за да се съгласите с условията за използване на програмата.

Важно: след като се стартира ComboFix не бива да се движи мишката или да се кликва върху отворения прозорец на програмата. Просто търпеливо оставете ComboFix да си свърши работата, без да използвате компютъра за други цели.

5. ComboFix ще спре временно Интернет връзката, но след като приключи работата на програмата тази връзка ще бъде възстановена автоматично. ComboFix ще сканира за проблеми и за заразени файлове, като това може да отнеме известно време. Моля да бъдете търпеливи. Ако има проблем с Интернет връзката, моля да прочетете това: Manually restoring the Internet connection section.

Забележка: При проблеми с ComboFix копирайте (Copy) и поставете (Paste) съдържанието на C:\BUG.txt в следващия си коментар.

6. Когато работата на ComboFix приключи, ще се появи текстов документ (log) в Notepad, виж снимката:

030810185514_eee.jpg

Копирайте (Copy) и поставете (Paste) съдържанието на лога в следващия си коментар.

Съжалявам, приятелю. Имаш полиморфен вирус - Sality. Борбата с него безсмислена и преинсталацията не помага. За целта ще трябва да направиш следното:

1. Не използвай външни носители на информация за този компютър - USB флашки, преносими дискове и пр., избягвай записи и на оптични дискове.

Забележка: Ако имаш ценни, файлове може да ги запишеш някъде в нета. Но избягвай следните файлови разширения: EXE, SCR, ZIP, RAR, 7z, HTM, HTML, PHP, ASP. Препоръчително е да изтриеш всичко и да започнеш на чисто.

2. Снабди се с инсталационно CD на Windows и направи чиста инсталация: изтриване на всички дялове, формат и инсталация нa Windows. За Window XP при инсталацията има опции на това меню:

xp-setup-3-partition.jpg

За триене - D, за създаване - C и т.н.

3. След като направиш чиста инсталация, инсталирай Service Pack 3 и обновявай Windows.

P.S. След десетина минути ще преместя темата там, където и е мястото.

• Автор

Благодаря ти много за вниманието и за информацията но ако изтрия всичко ще се опраи ли ?

И ако можеш да ми кажеш как мога да изтрия диск C и D ще съм ти много благодарен :)

Да, ще се оправи. Аз съм написал по-горе как става триене на дялове (C, D и пр.). При инсталация на Windows XP ще се появи онова меню, което съм снимал. Дал съм и командa за триене - D.

P.S. Преместих темата в този раздел.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.