Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за лаптоп

Featured Replies

Здравейте всички, знам че има такива теми, но не искам да се бъркам в другите затова направих нова.

Та общо взето въпроса е какъв лаптоп бихте ми препоръчали до 1500-2000 долара, предимно ще се използва за игри и мултимедия. Благодаря предварително на всички. :down:

П.С. По принцип предпочитам Intel пред AMD , и Nvidia пред ATI :nono:

А от къде смяташ да го купуваш лаптопа, от Щатите или от тук в България ?

С тези 2000 долара искаш да кажеш - "Искам геимърски лаптоп?" или искам някакъв за не много тежки игри :baby:

От твоите отговори ще ни стане по-ясно какво точно искаш :rolleyes:

Преди да си купиш лаптоп си отговори на въпроса - точно лаптоп ли ми трябва или може и настолен да ми свърши работа.

Лаптопа е гъзарийка която след 1г ще е морално остаряла и неподлежи на сериозно обновяване за разлика от настолният.

Замисли сериозно върху това какво ти трябва :baby: И готов ли си след 1-2г отново да купуваш лаптоп за игри :rolleyes:

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Еххх .. морално остарял ... айде стига детски приказки.

Аз работя само с лаптопи. Нямам стационарен и не ми трябва. Под остарял ако се има предвид че новите игрички няма да вървят съм съгласен, НО така или иначе за гейминг е смешно да се купува преносим компютър!

За 2000$ можеш да си вземеш прилично вайо с i5 i 1гигабайтово видео. :rolleyes:

• Автор

Благодаря за отговорите, ами значи от щатите ще го взимам лаптопа, и да лаптоп ми трябва помислил съм си много добре..след 2 годнити този като остарее и не става за игри, ако на мен още ми се играят ще си взема настолен тогава, но на този етап задължително ми трябва лаптоп. :biggrin: Аз не го взимам 100% за игри но все пак ще поразцъквам. А и на колегата да отговоря че няма да е Sony, защото имам 2 нагледни примера в къщи, не съм доволен от Vaioto. :speak:

...лаптоп бихте ми препоръчали до 1500-2000 долара, предимно ще се използва за игри и мултимедия..

В САЩ ли си? Ако си там, можеш да използваш сайта на Toshiba, там има конфигуратор, с който можеш да си избереш модел. Ето ти линк към него - http://laptops.toshi...m/laptop-finder

Само като пример, ето ти и съпоставка между две машини, които можеш да ползваш за каквото си поискаш - http://laptops.toshi...Q890,X500-Q895S

Значи преди доста време ми мина една статия за една геймърска машинка и щом казваш че от USA ще я взимаш значи ще ти излезе доста по-евтина.

Ето я и въпросната машинка ASUS G73, няколко думи за нея - чудесен дизайн, чудесно охлаждане и чудесен минимален шум (при пълно натоварване само 40 децибела),

а и да не забравя че и колонките не са за изпускане - а цената е убийствена просто :baby:

А за гаранцията споменах ли :cool:

• Автор

Значи преди доста време ми мина една статия за една геймърска машинка и щом казваш че от USA ще я взимаш значи ще ти излезе доста по-евтина.

Ето я и въпросната машинка ASUS G73, няколко думи за нея - чудесен дизайн, чудесно охлаждане и чудесен минимален шум (при пълно натоварване само 40 децибела),

а и да не забравя че и колонките не са за изпускане - а цената е убийствена просто :rolleyes:

А за гаранцията споменах ли :rolleyes:

Ти си моят човек! :rolleyes: Правилният лаптоп от правилният сайт, казвай ако си наблизо да те идвам да те черпя! :rolleyes:

Ти си моят човек! ;) Правилният лаптоп от правилният сайт, казвай ако си наблизо да те идвам да те черпя! :P

Близо, близо не съм ;) , само внимавай да не вземеш друг модел, защото има няколко :ph34r:

G73JH-A1 е твоят избор, който е с блурей :yanim:

Ако искаш да видиш малко по-подробно за него виж това тук.

Радвам се че съм помогнал, не съм гледал други лаптопи - може и да има с по-добър процесор например, но за тази сума дълбоко ме съмнява, а и цялостния пакет е перфектен :eek:

В левове излиза 2400, но тук в България не го намирам модела, a той определено е по-скъп от G51JX, който тук се търгува някъде за 3400 лв.

Представи си колко спестяваш :cool:

П.П.

А има го за към 3350 лв. :cool:

Редактирано от ma4opic4o (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за съвета обаче не мисля че ще се получи по добре от ASUS-а който е дал колегата по-горе, мисля че самото име Alienware вдига доста цената. И като цяло не съм им фен, освен този с 2та gb вйдео :yanim: ама за него няма пари.

И все пак ако имаш желание можеш да ми кажеш с какво ще е по добър от ASUS-а до тези пари. ;)

П.С. Но почти съм сигорен че ше взимам ASUS-а който ми предложи ma4opic4o :ph34r:

Бихте ли ми казали някой доста добър лаптоп за около 1200-1300 лева.Важно е да става за всичко -игри , филми , музика.Да бъде с windows 7 и да има 4 gb ram. Благодаря предварително.

• Автор

Бихте ли ми казали някой доста добър лаптоп за около 1200-1300 лева.Важно е да става за всичко -игри , филми , музика.Да бъде с windows 7 и да има 4 gb ram. Благодаря предварително.

За тези пари, ако можеш по добре настолен си вземи, и ще е повече от 4gb рам! :down:

Погледни тук:

http://laptop.bg/

• Автор

Моя излезе само 5000, ма много му искат за транспорта :)

На мен за траспорт няма да ми искат шот съм близко ама $1500-$2000 не звучи и не изглежда като 5000 така че това отпада за мен :)

Acer само, че с АТИ

HP с Нвидиа и i7.

;) Мисля, че и двата са по-добри от Асус-а (лично мнение)! :eek:

• Автор

Acer само, че с АТИ

HP с Нвидиа и i7.

;) Мисля, че и двата са по-добри от Асус-а (лично мнение)! :wors:

Уважавам мнението ти колега, само че ASUS-а вече пътува към мен. :beer:

Така че ако искат модераторите могат да заключват темата, благодаря на всички който дадоха съветите си, и наистина ако не беше kaldata нямаше да избера този лаптоп. :) Искрени благодарности също така и на ma4opic4o(you are my man) :eek:

Уважавам мнението ти колега, само че ASUS-а вече пътува към мен. :wink12:

Така че ако искат модераторите могат да заключват темата, благодаря на всички който дадоха съветите си, и наистина ако не беше kaldata нямаше да избера този лаптоп. :wub: Искрени благодарности също така и на ma4opic4o(you are my man) :cool:

И аз го поръчах, можете ли да ми кажете според вас освен игрите на сина ми какво ще може да побере? Аз се занимавам с PR и ми трябват най-различни програми.

Редактирано от Иваничка (преглед на промените)

И аз го поръчах, можете ли да ми кажете според вас освен игрите на сина ми какво ще може да побере? Аз се занимавам с PR и ми трябват най-различни програми.

Ти за игри ли го взимаш? Защото ако ти трябва за работата (кажи ги тези най-различни програми), можеше да минеш с много по-евтин лаптоп, например такъв за 1000 лева не само щеше да ти върши отлична работа, ами нямаше да можеш и на 10% да го натовариш.

Щом сте го поръчали, но откъде от Щатите ли, защото доколкото знам там е най-евтин? Иначе конкретния модел става за всякаква работа.

Предимно за игри е създаден, но четириядреният процесор, екрана и 8-те GB RAM го правят изключително полезен и за по-тежички приложения :blink:

За 2000 ДОЛАРА ( 3000 лева ) може да си купиш AlienWare M17x но има добри лаптопи за по 1300 лева които вършат същата работа с i3 процесор.

За тези пари (3000 лева) всеки лаптоп би трябвало да става не, ами да хвърчат игри, приложения, изобщо всичко... Щом за 1000 лева има лаптопи, които могат да се нарекат геймърски, какво остава за три пъти по толкова, а за тези пари вече и марката няма голямо значение, защото и на Toshiba, и на Asus, и на HP, и на DELL за тези пари ще се вземе много добър лаптоп. Друг е въпроса доколко човек има реалната нужда от подобна скъпа играчка (играчка, да), защото много се съмнявам ето примерно жената по-горе да може да работи по начин, по който реално и разумно да оползотвори тази мощ, още повече че тази техника се обезценява с дни и е глупаво да се дадат толкова пари и да не се използва ефективно, а и идея си нямам какви пък толкова тежки програми ще се ползват от един PR?...

• Автор

За 2000 ДОЛАРА ( 3000 лева ) може да си купиш AlienWare M17x но има добри лаптопи за по 1300 лева които вършат същата работа с i3 процесор.

Ама общо взето за $2000 само името ще му е AlienWare, и не си струва..така мисля..Иначе нищо общо с оригинала с двуядрената видео карта и така нататък..Виш на capnemo му е излезнал САМО 5000...това вече наистина е AlienWare и наистина няма по-добър! :)

Щом сте го поръчали, но откъде от Щатите ли, защото доколкото знам там е най-евтин? Иначе конкретния модел става за всякаква работа.

Предимно за игри е създаден, но четириядреният процесор, екрана и 8-те GB RAM го правят изключително полезен и за по-тежички приложения :ph34r:

Да от тук го поръчах(щатите), бива я машинката,с нетърпение я очаквам. Ще бъде при мен след 1 седмица някъде, и ще драсна 1 2 коментара за какво става на въпрос. ;)

Редактирано от Eclipse- (преглед на промените)

Ти за игри ли го взимаш? Защото ако ти трябва за работата (кажи ги тези най-различни програми), можеше да минеш с много по-евтин лаптоп, например такъв за 1000 лева не само щеше да ти върши отлична работа, ами нямаше да можеш и на 10% да го натовариш.

Синът ми ще играе, а аз ще го нося по служба с мен, например насред полето ще откривам нещо - трябва да се свалят снимки, да се обработят, да се изпратят на вестниците - такива неща. Затова може и да е по-скъп но да мога да разчитам на него.

Предимно за игри е създаден, но четириядреният процесор, екрана и 8-те GB RAM го правят изключително полезен и за по-тежички приложения :biggrin:

Да, казах да ми го поръчат в Щатите, надявам се за Коледа да ми го донесат,двамата със сина ми ще го ползваме, защото в къщи се караме за стационарния, а и ми трябва при пътувания. Кажете, сега рутер ли трябва да взема за интернета? А друго нещо трябва ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.