Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Не мога да изтегля файла.И регистрация имам и уж жнимателно прочетох всичко,но ...не става.Само при мен ли е така и дали има нещо общо с това ,че съм в САЩ?

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Не мога да изтегля файла.И регистрация имам и уж жнимателно прочетох всичко,но ...не става.Само при мен ли е така и дали има нещо общо с това ,че съм в САЩ?

Абе днес постоянно се губи файла и после се появява пак. Три пъти вече го слагам, тръгва и после се изгубва като несъществуващ файл. Нека, който разбира повече от мен ме светне защо се получава така.

Подвижна мишена - Елизабет Лоуел

http://dox.abv.bg/files/listtree

Дано да съм се справила с Докс, че не съм качвала досега там.

Стаси, :wors:

Мила, това не е правилният линк, трябва да копираш линка от самата страница, а не от адрес бара на браузъра.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
http://dox.bg/files/dw?a=93596a2e24 Ето линка към книгата, момичета, Слава просто е объркала кое да постне.
Много ви благодаря за скана на книжката на Лоуел "Подвижна мишена". :eek:

Здравейте!Незнаех, че Наследството на Донован има 4-та книга, мн ме зарадвахте, когато я видях..,но не мога да я сваля линка не ми работи, някой ако ми я прати или я качи на друго място, ще му бъда мн. благодарна мерси :))

Здравейте!Незнаех, че Наследството на Донован има 4-та книга, мн ме зарадвахте, когато я видях..,но не мога да я сваля линка не ми работи, някой ако ми я прати или я качи на друго място, ще му бъда мн. благодарна мерси :))

Заповядай: http://dox.bg/files/dw?a=8e2b0a6be6 :)

Започнах редакция на Кристина Дод - Правилата на капитулацията, но в пдф файла липсват страници 8-9 - поне до там съм я изчела. Ако може някой да ми ги сканира, че нямам книжката?

Здравейте... :biggrin: Имам проблем, за когото сте споменали тук в темата. Той се състои в това какво ще правя без фанагория :questions: ?/или поне каквато беше. Виждам, че си разменяте книги и е много мило от ваша страна, но не е същото. Цялото си лято съм почивка и спрях да ги броя колко съм прочела след 20/не се шегувам/. Всичките от там си свалях. Постоянно отивах в секцията ново торенти за деня. :ph34r: А сега без надежда пак влизам там, докато не пуснах едно съобщение до helyg и тя мило ме насочи тук. Скоро мога ли да се надявам на някакъв компромисен вариант :lol6: ?

Редактирано от Bliss (преглед на промените)

Започнах редакция на Кристина Дод - Правилата на капитулацията, но в пдф файла липсват страници 8-9 - поне до там съм я изчела. Ако може някой да ми ги сканира, че нямам книжката?

Дано да ти свършат работа :lol6:

Бих искала да дам заявка за следните книги- " Скандална тайна" на Линда Хауърд n:54 от поредицата Бестселър на Арлекин и " Зад кадър" на Сандра Браун. Моля Ви....

Здравейте... :) Имам проблем, за когото сте споменали тук в темата. Той се състои в това какво ще правя без фанагория :questions: ?/или поне каквато беше. Виждам, че си разменяте книги и е много мило от ваша страна, но не е същото. Цялото си лято съм почивка и спрях да ги броя колко съм прочела след 20/не се шегувам/. Всичките от там си свалях. Постоянно отивах в секцията ново торенти за деня. :newspaper:

А сега без надежда пак влизам там, докато не пуснах едно съобщение до helyg и тя мило ме насочи тук. Скоро мога ли да се надявам на някакъв компромисен вариант :cool: ?

Мила, на всички ни е болно, че с фанагория се случи така.

Трябва да кажа тук пред всички, че сега тракерът работи, но хората, които го правеха динамичен вече нямат желанието да продължават /в това число и аз/. Напуснах "екипа", защото не мога да нося отговорност за чужди прищевки и своеволия, били те и от по-висока инстанция от мене там. Не мога да давам обяснения, които на мен не са дадени, защо трудът на поне 30-40 човека за последните два месеца го няма. Не мога също да дам гаранция, че това няма да се случи трети път, когато зависи от същите "шефове". Затова в момента обмисляме именно компромисен вариант, в който ще бъдем свободни от подобни необмислени действия и ще можем да съдействаме всички за едно наше местенце, където да се чувстваме уютно с нашето любимо занимание - четенето!

В тази тема ще бъде обявено, когато го решим и осъществим. Следете я. :cool:

Дотогава ще използваме варианта с фрий сървърите, колкото да не се загубят файловете.

Здравейте момичета, бих искала да ви попитам нещо!Скоро имам рожден ден и като подарък трябва да си избера някоя книга, но още не мога да реша коя от 2 да е: Линда Хауърд "Онази нощ" Лайза Клейпас "Непризнати грехове" Сякаш клоня повече към Линда, въпреки,че съм чела първите две книги от поредицата на Лайза Клейпас!Разрових се из форума и видях,че някои не са много впечатлени от "Непризнати грехове" Ох, голяма дилема,момичета:newspaper::cool: И за други нови книги се оглеждах,но сякаш никоя не ми грабна окото:questions: Ако дадете някакво мнение ще съм ви благодарна :)

Бих искала да дам заявка за следните книги- " Скандална тайна" на Линда Хауърд n:54 от поредицата Бестселър на Арлекин и " Зад кадър" на Сандра Браун. Моля Ви....

Виждам че за втори път отправяш молбя за "Зад кадър". Аз имам книгата, но я дадох да я четат и още не са ми я върнали. Освен това ние си имаме период, след излизането на книга на пазара, през който тя да не се сканира от 3мес. до 1год. Лично за мен периода е 1 година, а книгата е излязла преди толкова време в щатите, така че от мен може да я очаквате догодина.

Благодаря все пак за бързия отговор. Остава ми да се надявам за другата..

Здравейте момичета, бих искала да ви попитам нещо!Скоро имам рожден ден и като подарък трябва да си избера някоя книга, но още не мога да реша коя от 2 да е:

Линда Хауърд "Онази нощ"

Лайза Клейпас "Непризнати грехове"

Сякаш клоня повече към Линда, въпреки,че съм чела първите две книги от поредицата на Лайза Клейпас!Разрових се из форума и видях,че някои не са много впечатлени от "Непризнати грехове"

Ох, голяма дилема,момичета:P:baby:

И за други нови книги се оглеждах,но сякаш никоя не ми грабна окото:)

Ако дадете някакво мнение ще съм ви благодарна :)

и двете си ги купих по различно време,и двете ми харесоха,но,ако започнем с по-по-най, "онази нощ" е най-готината книга - четая винаги когато се сетя

иначе греховете не ми беше толкова зле - щото аз харесвам работи с бебета.

но като цяло - моя съвет е за нощта

• Автор

Иии.. новия пакет редакции: 102

Линкът за достъп до файла ще бъде активен до: Петък 17.09.10.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Дай ми малко повечко инфо за тез фамилиери и ша ги изровим ако ги има да ги преслушам, но отсега да си кажа, че дори и да влязат в списъка ша чакат на опашка след линдето и малърито десятката.

Аз сега се пробвам да превеждам Реджар на Дара Джой, но става много бавно, защото просто нямам време. Така че с превода ще се заема по-сериозно чак октомври месец, като се прибера в къщи. Не гарантирам, че ще стане бързо. Съни, ако все пак решиш да я включиш в списъка да знаеш, че началото е поставено :baby::)...

А и още нещо: имам и другите книги от тази поредица и те са на английски

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Дано да ти свършат работа :hush:

Благодаря, идеално е. Ако има още някакви липси ще изплача отново :nono:

Иии.. новия пакет редакции: 102

Линкът за достъп до файла ще бъде активен до: Петък 17.09.10.

Благодаря много за новите редакции! Златни сте! :hush:

ЕДИТ: Хора, не знам защо, но имам един проблем. Когато разирхивирам книгите и отворя папката, всички вътрешни папки ми излизат с някакъв странен шрифт и не мога да разбера как се казват книгите, ако не погледна корицата. Какво да правя? Дали е нещо от компютъра ми?

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

• Автор

Благодаря много за новите редакции! Златни сте! :whist:

ЕДИТ: Хора, не знам защо, но имам един проблем. Когато разирхивирам книгите и отворя папката, всички вътрешни папки ми излизат с някакъв странен шрифт и не мога да разбера как се казват книгите, ако не погледна корицата. Какво да правя? Дали е нещо от компютъра ми?

Хм.. Шрифта е стандартен, заглавията са на кирилица. Не би трябвало да има проблем. Досега винаги така съм ги качвала.

Хм.. Шрифта е стандартен, заглавията са на кирилица. Не би трябвало да има проблем. Досега винаги така съм ги качвала.

Дам, права си, но просто не мога да си обясня защо ми излизат йероглифи. Странно е, а доколкото знам нямам проблеми с кирилицата си на Уиндоуса.

Ето снимка, за да си създадеш идея. Знам, че вината не е в теб, но просто ако някой успее да ми каже къде е проблема, след което да го оправя ще бъда луда и щастлива. :whist:

post-262588-011228600 1283521514_thumb.j

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

и двете си ги купих по различно време,и двете ми харесоха,но,ако започнем с по-по-най, "онази нощ" е най-готината книга - четая винаги когато се сетя

иначе греховете не ми беше толкова зле - щото аз харесвам работи с бебета.

но като цяло - моя съвет е за нощта

Благодаря за съвета, сякаш и аз клоня повече към нея:whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.