Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Тор

Препоръчан отговор

Продължение на темата: "Дискусии: Любовни романи (Част 2)"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

А, да ни е честита третата част!

Тори, имаме ли лимит в номерацията? :););) ;)

Има теми с номер ен, споко, няма проблем :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А, да ни е честита третата част!

Тори, имаме ли лимит в номерацията? :headphones::ph34r::lol6::biggrin:

Лимит няма, просто средно на 2000 мнения е желателно да се прави нова част, че стават прекалено много страниците ;)

Първата част я отървах прекалено много, та сега малко повече внимавам :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да ни е честита новата тема :):cool::yanim:

Момичета аз пак да попитам, някой знае ли за какво става дума в тази книжка на Сандра Браун

чък

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ъмммм, нова книга за Уестморлан ли е писала Джудит Макнот? Защото попаднах в fantasticfiction-а, че ще излиза 5-та книга по поредицата и май ще е съвременна, а в сайта на авторката има някаква анкета за тази книга и доколкото разбрах главния герой-Уестморланд е футболист? :) ПП: Охоо книгата излиза чак декември 2011 :yanim:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момичета аз пак да попитам, някой знае ли за какво става дума в тази книжка на Сандра Браун

чък

Сандра Браун - Нежно очакване

Джилиън - млада и красива - дори във вечерта на сватбата си не е сигурна дали иска да се омъжи за годеника си Робърт. Фатално недоразумение, жестока игра или измама от страна на Робърт е това, което я тласва да побегне? Новият начин на живот и премеждията ще ѝ помогнат ли да осмисли и открие истинската обич?

Любов, разочарование, болка, щастие и много, много нежност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Джилиън - млада и красива - дори във вечерта на сватбата си не е сигурна дали иска да се омъжи за годеника си Робърт. Фатално недоразумение, жестока игра или измама от страна на Робърт е това, което я тласва да побегне? Новият начин на живот и премеждията ще ѝ помогнат ли да осмисли и открие истинската обич?

А може ли да кажеш оригиналното заглавие? Че с това резюме, след кратка справка в блога, такова животно няма. Нито съвпадащи главни герои, нито непреведена книга, за която да може да се каже, че е тази. Ще преслушам и англ. резюмета, ама мисля, че накрая ще се окаже като историята с Диво сърце...:wors:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря мила , а да знаеш дали случайно е издавана под друго име ? :cool:

Почти съм събрала всички книжки на Сандра Браун , но тази не я открих в списъка с нейни книги

не я видях и на нейната страница. :huh::mad::wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дами,дали на 16 или на 19 излизаше Вечна любов? В сайта на издателството не е в Предстоящи,а за книжарниците е тъкмо там. Знам,че сме го говорили това,но на работа просто не мога да ровичкам назад,че много хора.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дами,дали на 16 или на 19 излизаше Вечна любов? В сайта на издателството не е в Предстоящи,а за книжарниците е тъкмо там.

Знам,че сме го говорили това,но на работа просто не мога да ровичкам назад,че много хора.....

19.08.2010 :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дами,дали на 16 или на 19 излизаше Вечна любов? В сайта на издателството не е в Предстоящи,а за книжарниците е тъкмо там.

Знам,че сме го говорили това,но на работа просто не мога да ровичкам назад,че много хора.....

НА 19-ти е.

Вече нямам търпение и ме втриса от нерви :lol6:

Предчуствам една нощ на удоволствия :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А може ли да кажеш оригиналното заглавие? Че с това резюме, след кратка справка в блога, такова животно няма. Нито съвпадащи главни герои, нито непреведена книга, за която да може да се каже, че е тази. Ще преслушам и англ. резюмета, ама мисля, че накрая ще се окаже като историята с Диво сърце...:cool:

Днес цял ден се ровя и в страница на Сандра Браун ,всички книги издавани по държави прегледах ,

всичко до което успях да се докопам , е такова животно наистина нема.Оказа се,че само две са

книжките , които не са преведени у нас Rainwater издадена в САЩ 2009 г. и новата й книжка ,

която излиза този месец Tough customer - 08.2010г.

А каква всъщност е историята с Диво Сърце , и нея не я откривам , въпреки че имам книжката и

е на Сандра :help::eek::speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес цял ден се ровя и в страница на Сандра Браун ,всички книги издавани по държави прегледах ,

всичко до което успях да се докопам , е такова животно наистина нема.Оказа се,че само две са

книжките , които не са преведени у нас Rainwater издадена в САЩ 2009 г. и новата й книжка ,

която излиза този месец Tough customer - 08.2010г.

А каква всъщност е историята с Диво Сърце , и нея не я откривам , въпреки че имам книжката и

е на Сандра :D;):speak:

Понеже сканирах Диво сърце се оказа, че не е на Сандра Браун а на друга авторка просто издателството е сбъркало. Ако поровя ще открия и авторката, не съм сигурна Каси Едуърдс или нещо подобно беше името.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А може ли да кажеш оригиналното заглавие? Че с това резюме, след кратка справка в блога, такова животно няма. Нито съвпадащи главни герои, нито непреведена книга, за която да може да се каже, че е тази. Ще преслушам и англ. резюмета, ама мисля, че накрая ще се окаже като историята с Диво сърце...:weather3:

Sandra Brown

Tender Waiting

1971 by Sandra Lee Smith Brown

Антония Драгичева, превод, 1994

ИК "Дева", 1995

Това е цялата информация за книгата, корицата е същата, която е показала BellaBass.

Много благодаря мила , а да знаеш дали случайно е издавана под друго име ? :surfing:

Почти съм събрала всички книжки на Сандра Браун , но тази не я открих в списъка с нейни книги

не я видях и на нейната страница. :beach3::wors::wors:

Не съм срещала тази книга под друго заглавие, това като че ли е единственото издание

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Понеже сканирах Диво сърце се оказа, че не е на Сандра Браун а на друга авторка просто издателството е сбъркало. Ако поровя ще открия и авторката, не съм сигурна Каси Едуърдс или нещо подобно беше името.

Кристин Дорси - цък

А дали издателството е сбъркало, не ми се вярва да е така. Друго е на корицата да пише Сандра Браун, друго е никому неизвестната Кристин Дорси...

Sandra Brown

Tender Waiting

1971 by Sandra Lee Smith Brown

Антония Драгичева, превод, 1994

ИК "Дева", 1995

Това е цялата информация за книгата, корицата е същата, която е показала BellaBass.

Не съм срещала тази книга под друго заглавие, това като че ли е единственото издание

Чичко Гоооогле http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif нито е чувал авторката, нито е виждал книгата... :weather3: Редактирано от ganinka (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кристин Дорси - цък

А дали издателството е сбъркало, не ми се вярва да е така. Друго е на корицата да пише Сандра Браун, друго е никому неизвестната Кристин Дорси...

Чичко Гоооогле http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif нито е чувал авторката, нито е виждал книгата... :ass:

Нищо чудно да се окаже поредната мистификация - името на Сандра Браун гарантира продажбите! А иначе книжката не е лоша , съвременна, става за четиво на плажа :lol6:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момичата някой чел ли е Магьосницана на Ан Картър???? Да знам дали си струва времето.

Купих си я, когато излезе съвсем новичка, защото резюмето ми напомняше "Среднощен бродник".

Да, ама не. На светлинни години е от "Среднощен бродник". Аз не намерих никакъв смисъл в сюжета: първо тя го лекуваше, после бягаха на там, после ги гонеха насам и в крайна сметка нищо. Това е моят спомен от тази книга. Когато я продадох на антикваря още миришеше на нова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, имам проблем с "фанагория" - всичко, което сте качили след 9.07. не се вижда - т.е. последния качен торент е от 9.07.!!! Като се опитам да отворя някой от линковете за най-новите книжки, дето сте ги пуснали тук, ми излиза съобщение "торентът вероятно е бил изтрит" ... Не разбирам какво става? Някой има ли понятие къде може да е проблема? Вярно, че не съм влизала от 10-тина дни, и четох, че междувременно е имало профилактика, ама не виждам какво общо има това ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че ще го оправят, стават такива неща... ако искаш нещо от по-новите, драсни ми едно лс да ти пратя ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че ще го оправят, стават такива неща... ако искаш нещо от по-новите, драсни ми едно лс да ти пратя ;)

Ами щом има вероятност да се оправи, ще изчакам до довечера... ако не стане, ще ти пиша - благодаря много за предложението! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Точех си зъбите за двете нови преведени книжки, ама ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами щом има вероятност да се оправи, ще изчакам до довечера... ако не стане, ще ти пиша - благодаря много за предложението! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Точех си зъбите за двете нови преведени книжки, ама ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ели ще разясни най-добре. :blink: Но иначе аз съм насреща ;)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...