Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Здравейте,

търся една книга , става въпрос за вампир ,който става рок звезда. Моля , ако някой се сеща

нещо все ще ми е от помощ. Балгодаря ! :wors:

Книгата на Ан Райс за Лестат е първото , което ми изниква :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Книгата на Ан Райс за Лестат е първото , което ми изниква :baby:

А къде мога да намеря книжката ?::nono:)))

А къде мога да намеря книжката ?::baby:)))

Има ги в замунда, обаче са на английски. В читанката има две произведения на Райс, ако не бъркам само те са преведени на български. Тази за Лестат, кояро е втора книга от Вампирските хроники, обаче не е сред тях.

Има ги в замунда, обаче са на английски. В читанката има две произведения на Райс, ако не бъркам само те са преведени на български. Тази за Лестат, кояро е втора книга от Вампирските хроники, обаче не е сред тях.

Благодаря! :cool::cool::P

Преди малко попаднах на класацията ТОП 10 за 2010г. "Romance TOP 10". Това, което на прима виста ме впечатли, е че на първо място е книжка на Дженифър Ашли - Lady Isabella's Scandalous Marriage като изпреварва книжката на Амандичка Burning Lamp от поредицата за обществото Аркейн. Ето и линка за нея:

http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000628151_grlink_2?ie=UTF8&plgroup=2&docId=1000628151

Трябваше да се въоръжа с някой лигавник, останал от малкия, взех да дишам на пресекулки, а очките ми залепнаха за компа... накратко - състояние прединфарктно.Публикувано изображение Направо ми се дорева здраво и мощно,т.к. в скоро време (или не дай си боже никога,брррррр) няма да прочета нито едничка от изброените, ще трябва търпеливоооо да почакам руснаците да ги преведат или поне някои от тях. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мили дами откъде мога да си поръчвам книгите на ИРИС.

Мили дами откъде мога да си поръчвам книгите на ИРИС.

Мила, ако питаш за новоиздадените, тях можеш да си ги купиш от почти всяка он-лайн книжарница. Аз си ги купувам най-често от knigibg.com или bgkniga.bg

За по-стари издания пазарувам от Кутловица, knigite.eu, Книжен пазар,knigi-bg.com, Антикварна книжарница"Последна любов", книжарница Алба и други подобни антикварни книжарници, аукциони също.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Попитах вече в друга тема,но за съжаление никой не ми отговори. Но нали съм нахална,или по-точно просто немога да чакам искам да попитам дали случайно някой може да ми прати Братството на черния кинжал:Вечна любов. Беше ми казано,че се изчаква 6 месеца и чак тогава се сканира. Мисля,че те вече изтекоха или се лъжа и аз незнам. То вие момичета ще прочетете вече трета част,а аз още втора не съм,а да не говорим,че от коментарите относно книга 2 полудявам още повече. Макар и да съм прочела само книга 1,поредицата ми стана като някой краста. След това имам и втори въпрос относно Алисън Ноел и "Безсмъртните". Има ли я някъде из нета поне книга 1 или все още не?

Попитах вече в друга тема,но за съжаление никой не ми отговори. Но нали съм нахална,или по-точно просто немога да чакам искам да попитам дали случайно някой може да ми прати Братството на черния кинжал:Вечна любов. Беше ми казано,че се изчаква 6 месеца и чак тогава се сканира. Мисля,че те вече изтекоха или се лъжа и аз незнам. То вие момичета ще прочетете вече трета част,а аз още втора не съм,а да не говорим,че от коментарите относно книга 2 полудявам още повече. Макар и да съм прочела само книга 1,поредицата ми стана като някой краста. След това имам и втори въпрос относно Алисън Ноел и "Безсмъртните". Има ли я някъде из нета поне книга 1 или все още не?

"Вечна любов" не е планирана за сканиране. Издателството любезно ни предложи да организираме игри-конкурси, в които част от участниците печелят безплатен езкемпляр от книга от съответната поредица, такъв беше направен и за гореспоменатата книга. Би било некоректно от наша страна да я сканираме.

Момичета, книгите на Клер Лоримър, " Морийн ", " Тамариск " и " Шантал " сканирани ли са? Ако са откъде мога да си ги дръпна? :ph34r:

Момичета, книгите на Клер Лоримър, " Морийн ", " Тамариск " и " Шантал " сканирани ли са? Ако са откъде мога да си ги дръпна? :ph34r:

Не, мила, не са сканирани

Момичета, искам да сваля втората книга на Хедър Греъм за викингите - Робинята на викинга. Но от линковете в другата тема, май скоро няма да стане :) Дали мога да я сваля от друго място?

Момичета, искам да сваля втората книга на Хедър Греъм за викингите - Робинята на викинга. Но от линковете в другата тема, май скоро няма да стане :rolleyes: Дали мога да я сваля от друго място?

Ако искаш остави поща, ще ти я пратя :)

"Вечна любов" не е планирана за сканиране. Издателството любезно ни предложи да организираме игри-конкурси, в които част от участниците печелят безплатен езкемпляр от книга от съответната поредица, такъв беше направен и за гореспоменатата книга. Би било некоректно от наша страна да я сканираме.

Ясно..гадна работа,защото на мене не ми е за парите,ами не съм в България и как да си я взема?Бих казала като някое дете,че е нечестно,но пък и знам,че никой не е и длъжен да я сканира. Еми ще трябва да се примиря някак. Все пак много благодаря за информацията. Лек ден на всички :)

Ясно..гадна работа,защото на мене не ми е за парите,ами не съм в България и как да си я взема?Бих казала като някое дете,че е нечестно,но пък и знам,че никой не е и длъжен да я сканира. Еми ще трябва да се примиря някак. Все пак много благодаря за информацията. Лек ден на всички :)

Някои бг онлайн книжарници правят доставки извън страната, сещам се за Хеликон и Пингвините на първо време. Но тогава вече наистина ще опре до парите.

Някои бг онлайн книжарници правят доставки извън страната, сещам се за Хеликон и Пингвините на първо време. Но тогава вече наистина ще опре до парите.

Не и трябва онлайн книжарница,а още малко търпение.Ние спазваме някакъв срок,но първа книга вече е качена другаде /още през септември/и то редактирана,ако добре мярнах.

Не и трябва онлайн книжарница,а още малко търпение.Ние спазваме някакъв срок,но първа книга вече е качена другаде /още през септември/и то редактирана,ако добре мярнах.

Първата беше сканирана преди предложението на издателството за игрите. Не знам къде е качена, аз нямам информация. Ако става дума за Читанка, там я няма, а и сайта вече има забрана за качването на книги, които са излезли на пазара преди по-малко от две години, освен ако не са предоставени от автора.

Едит: Излъгах, знам за кой сайт се има предвид, но не мога да кажа дали ще пуснат втората книга, тъй като скана на първата го взеха от нас реално.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Още един съвременен любовен роман :rolleyes:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=440

Момичета, искам да сваля втората книга на Хедър Греъм за викингите - Робинята на викинга. Но от линковете в другата тема, май скоро няма да стане :rolleyes: Дали мога да я сваля от друго място?

Здравей мисля да си ги включа в списъка да ги сканирам, но не знам кога ще стане.

Здравей мисля да си ги включа в списъка да ги сканирам, но не знам кога ще стане.

Сканирани и редактирани са и трите за викингите, ще бъдат качени и в тракера.

Не ща да правя реклама на тоз и оня,но има откъде да я дръпнеш.

Още един съвременен любовен роман :cool:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=440

Благодаря за книжката , тъкмо се чудех какво да чета :cool::) :)

Благодаря за книжката :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.