Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закона за привличането

Featured Replies

Какво мислите за закона за превличането, не говоря за противоположностите се привличат, а за това как нашите мисли и емоций контролират нашият живот към добро или лошо! Ако някой е гледал филма Тайната знае за какво говоря:

http://vbox7.com/play:758daeba

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Мислите са енергия която се превръща в материя. "Внимавай какво си пожелаваш" казват някой не случайно.Трудно е да контролираш мислите си. Себепознанието е пътека, а може би и силата с която да владееш себе си, но не и съдбата си. Така мисля аз, а може да греша прецени сам. :(

:):)http://www.bidstrup.ru/content/0523.html Иначе по темата - всички земни връзки са кармични. Няма нито една случайна... А мислите... и формите им... са най - постоянните създатели на карма за нас.

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Много истина има в това, но колко трудно е да се настрои човек. Аз лично съм се убедила в силата на този закон. Важното е човек да е настроен положително за всичко и всички около себе си и това ще му донесе успех. Но има и хора, за които настройката е трудна, а няма уроци за това. Човек трябва да се справя сам. "Човек сам кове съдбата си" - не случайно е казано от хората

"Човек сам кове съдбата си" - не случайно е казано от хората

Прекалено много съвпадения и случайности преживях за да вярвам в това. Човек влия е с мисълта си и действия на съдбата си, но крайния резултат е който трябва да е.Пробвала съм да се противопоставя на съдбата , но само забавих изхода не го промених.

Глупости. И кой определя съдбата - ако я има. Врачката на подлеза дето ти казва - "На 20 баба ше са ожениш... и мноо мъка, мноо мъка..." и ти са жениш на 22 и си викаш - "Ето я съдбата - отлага ама не забравя...". Ако си вярваш че всичко е предварително написано - за какво живееш да го ева.

Истина е според мен,ако човек иска нещо силно го получава.Нор трябва да има среда.Ако няма подходяща среда нищо не става.

Ако си вярваш че всичко е предварително написано - за какво живееш да го ева.

Може би точно за това,да разбереш какво е написано.

Глупости. И кой определя съдбата - ако я има. Врачката на подлеза дето ти казва - "На 20 баба ше са ожениш... и мноо мъка, мноо мъка..." и ти са жениш на 22 и си викаш - "Ето я съдбата - отлага ама не забравя...".

Ако си вярваш че всичко е предварително написано - за какво живееш да го ева.

Това е моята реалност твоята е друга. Не е задължително да вземаш под внимание моето мнение достатъчно е да знаеш че съществува такова. :rolleyes:

Прекалено много съвпадения и случайности преживях за да вярвам в това. Човек влия е с мисълта си и действия на съдбата си, но крайния резултат е който трябва да е.Пробвала съм да се противопоставя на съдбата , но само забавих изхода не го промених.

Аз винаги гледам малките неща и знаци в живота. Мое лично наблюдение е, че преди всяко голямо събитие идват малки знаци. Ако се вгледаме в тях ще преодолеем всичко. Ако не ги видим ,просто ще ни е по-трудно. Крайната цел е една в живота, само пътищата по които вървим са различни. Но по който и да е път да тръгнем, винаги стигаме до крайната цел.

Нямам нищо против мнения. Просто ми е чудно защо трябва да се вярва в нещо такова. На мен малко по ми харесва мисълта че нещо ще стане така както аз си го направя а не както било писано. Хората вървят напред заради избора който правят - да - не, така-онака... По твоето мнение ако сега реша да пия една бира - това е съдба, Ако реша да пия 2 бири - това пак е съдба... А по моето мнение- това съм аз с моите избори... Иначе баси и скуката... Пък ако е вярно другото - че живееш за да видиш какво ти е писано - уж вярвате в такива извисени неща като Съдба - а ви води най-обикновенно любопитство - и то към нещо предречено. Чета ви - следователно съществувате :rolleyes:

Веднага се сещам за онзи виц с наводнението, в което един много вярващ човек се качил на покрива на къщата си и чакал Бог да му прати спасение. Минала лодка - той не се качил, минал хеликоптер, той не се качил и т.н. докато се удавил, защото чакал Бог. Сгрешил е в тълкуванието - чакал е ЛИЧНО Бог. Убедена съм, че има нещо Свише, което ни праща знаците, но в крайна сметка постъпваме така, както ние разтълкуваме тези знаци. А ако не сме ги разтълкували правилно? Значи сме тръгнали по път, който не ни е бил посочен, защото сме тълкували грешно. Мисля си, че се успокояваме с тези знаци, но всъщност решенията си ги взимаме ние. Просто ни е нужно оправдание за в бъдеще, ако нещата не потръгнат. Човек най-трудно вини себе си. Ами хора сме.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Аз не тълкувам знаците в живота си. Ако го направя с моя ограничен ум мога да вляза в някой филм, но не се правя че не ги виждам. Решенията сам си взимаш и си носиш отговорността за тях. Не сте ли изпадали понякога в ситуации в които сте изправени без да можеш да направите каквото и да е. Можете само да приемете случващото се или да не, но пак трябва да продължите напред. ;)

• 1 месец по-късно...

Какво мислите за закона за превличането, не говоря за противоположностите се привличат, а за това как нашите мисли и емоций контролират нашият живот към добро или лошо! Ако някой е гледал филма Тайната знае за какво говоря:

http://vbox7.com/play:758daeba

Много ми хареса момента в който единия от геройте във филма се оказа че живее в къщата която си беше изрязъл на снимка в кашона, кара колата която му беше на снимка в същия този кашон и т.н. - малко пресилено ги обесняват там нещата но определено има много логика в това което казват.

Мислите контролират до голяма степен това което ни се случва и начина по който го възприемаме.

• 2 седмици по-късно...

Щом мислите контролират това, което ни се случва, отново значи, че ние контролираме случващото ни се, защото никой друг не мисли заради нас. Просто трябва да се намира баланса между мисли и чувства. В крайна сметка оценка за това дали по някакъв повод в живота си сме постъпили правилно или грешно отново си даваме ние, но от разстояние на времето, което е отминало. И ако сме понесли и малко болка заради определено решение, което сме взели, все го отчитаме като неправилно. Никой обаче не ни гарантира, че ако в миналото сме направили не това, което в настоящето ни е донесло болка, а сме избрали алтернативата, тя е нямало да ни донесе още повече болка. Все си казваме, ако може да върнем времето и отново да взимаме решенията си, ще се поправим - убедена съм за себе си, че ще направя същите грешки. Просто се самозалъгваме, че растежа ни помъдрява. Нищо подобно. Същите деца сме си, само че на 30 или 40 или 50 - с подобаващи за възрастта си мечти и детинщини. Дори и най-рационалните хора имат неща, за които да съжаляват. За това точно си мисля, че мнението, че нещо контролира съдбите ни е създадено за наше успокоение и за да не се виним много строго за допуснатите грешки. Ами някой беше казал, че и най-умният си е малко прост.

:question::crying10:

http://www.bidstrup.ru/content/0523.html

Иначе по темата - всички земни връзки са кармични. Няма нито една случайна...

А мислите... и формите им... са най - постоянните създатели на карма за нас.

Предлагаш да спрем да мислим и да се оттървем по този начин веднъж за винаги от кармата? :no-no:

Иначе относно закона за привличане, хвърлете един поглед на следното резюме от мисли и техните тълкувания: http://www.illuminatedmind.net/2008/03/09/7-lessons-from-the-worlds-greatest-minds/

Предлагаш да спрем да мислим и да се оттървем по този начин веднъж за винаги от кармата? :dollars:

Иначе относно закона за привличане, хвърлете един поглед на следното резюме от мисли и техните тълкувания: http://www.illuminatedmind.net/2008/03/09/7-lessons-from-the-worlds-greatest-minds/

Не. Щях да го предлагам ако го можех и аз :hiker:

Хубаво резюме (не че разбрах много...)

Пък от кармата няма оттърване ако няма помощ, за която е необходимо едно единствено привличане.

Само че и мен ме привличат други работи, въпреки разбирането ;)

• 4 седмици по-късно...

Щом мислите контролират това, което ни се случва, отново значи, че ние контролираме случващото ни се, защото никой друг не мисли заради нас. Просто трябва да се намира баланса между мисли и чувства. В крайна сметка оценка за това дали по някакъв повод в живота си сме постъпили правилно или грешно отново си даваме ние, но от разстояние на времето, което е отминало.

И ако сме понесли и малко болка заради определено решение, което сме взели, все го отчитаме като неправилно. Никой обаче не ни гарантира, че ако в миналото сме направили не това, което в настоящето ни е донесло болка, а сме избрали алтернативата, тя е нямало да ни донесе още повече болка.

Все си казваме, ако може да върнем времето и отново да взимаме решенията си, ще се поправим - убедена съм за себе си, че ще направя същите грешки. Просто се самозалъгваме, че растежа ни помъдрява. Нищо подобно. Същите деца сме си, само че на 30 или 40 или 50 - с подобаващи за възрастта си мечти и детинщини. Дори и най-рационалните хора имат неща, за които да съжаляват. За това точно си мисля, че мнението, че нещо контролира съдбите ни е създадено за наше успокоение и за да не се виним много строго за допуснатите грешки.

Ами някой беше казал, че и най-умният си е малко прост.

А аз пък не разбирам, защо вярваш, че живота ни е написан? Защо си въобразяваш, че всичко е написано... ако беше така живота нямаше да има смисъл или поне съществуването ни, тогава нямаше да има интрига за живота и кой ще ни напише историята? Кой е този който е написал живота ни? Аз вярвам в това, че сам си определям живота сам казвам ДА или НЕ, не някой друг.

Авторе можеш ли да кажеш къде мога да намеря пълния филм, че явно са повече от 5 части ...

Това нещо е прекрасно и ако имаш още материали би ли показал ?

Редактирано от westony (преглед на промените)

А аз пък не разбирам, защо вярваш, че живота ни е написан? Защо си въобразяваш, че всичко е написано... ако беше така живота нямаше да има смисъл или поне съществуването ни, тогава нямаше да има интрига за живота и кой ще ни напише историята? Кой е този който е написал живота ни? Аз вярвам в това, че сам си определям живота сам казвам ДА или НЕ, не някой друг.

Ако още веднъж прочетеш какво съм написала, може би ще разбереш точно какво съм казала.

Казала съм точно обратното на това, което ти ми приписваш, че съм казала.

Поста ми стои там, така че... нямам какво да добавя.

Щом мислите контролират това, което ни се случва, отново значи, че ние контролираме случващото ни се, защото никой друг не мисли заради нас.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ако още веднъж прочетеш какво съм написала, може би ще разбереш точно какво съм казала.

Казала съм точно обратното на това, което ти ми приписваш, че съм казала.

Поста ми стои там, така че... нямам какво да добавя.

Окей извинявам, се защото съм прочел написаното с грешна интонация ... и съм си създал грешното впечатление :baby:

:baby: Ааааааааааа, това беше трепач! За интонацията в написаното... Май общо взето и на интонация го докарвам, но другите го четат на друг глас. Шегувам се, разбира се. Просто пиша малко по-дълги от нужното постове. Обещавам да се науча да пиша по-кратко - може би в следващ живот. Всичко е наред.

Не просто по начина по който си го написала от самото начало изглежда враждебно към темата и това ме обърка, но про второ прочитане е ОК!

В така наречения закон за привличането има много, много, много теория, наивност, повърхностно мислене според мен, а по важна е практиката! Целия филм и някои конкретни чудодейни изцеления във филма са доста наивно представени. Имаше някаква жена дето си беше изпотрошила кокалите, нима чрез закона на привличането/визуализации и се оправиха кокалите......разбира се че не......от филма пропуснаха работата на докторите и разказаха само за визуализациите. Искам да ви питам преди да гледате филма Тайната или пък преди да прочетете книгата на Кехоу - Подсъзнанието може всичко .....да не би да не знаехте че трябва да се мисли положително?!. Всеки човек е чувал че трябва да се мисли положително още от малък без да е прочел каквито и да е книги и филми. Тоест този закон за привличането за който се говори в Тайната или в Подсъзнанието може всичко ...не открива тепъррва топлата вода, не е някакво ново революционно откритие неизвестно ни до сега!!!

Редактирано от Ивет (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.