Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за качеството на обслужване и на продуктите в различните магазини

Featured Replies

Не мога да разбера за кавко спорите,нормално е от по голямите фирми да се оплакват повече хора,повече клиенти повече стока,следователно повече дефектни стоки.Аз от мултирама често си пазарувам и всичко си работи,има си гаранция, сервиз и всичко е тип топ.Пазарувал съм и от ресет и за тях нямам лоша дума,Jar Jar ...много ми се набиха в очите от както ми продадоха преебана видео карта с преебана памет.

Редактирано от Williams (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде и аз да се оплача от некомпетентното обслужване на Jar.Моля ви не си правете грешката да си купувате компютър или даден компонент от там.Аз си сглобих конфигурация при тях дадаха ми 1 година гаранция на всичко да не говорим, че това което поръчах не беше вътре.Колкото до обслужването толкова мързеливи и некомпетентни служители в никоя друга фирма не съм виждал.Аз лично съм доволен от Sky и Outmax ултра коректни винаги всичко е вътре да не говорим за цените които примерно в Jar са ултра надути.Надявам се, че съм помогнал на някой който те първа се чуди откаде да пазари. :wors:

Аз да кажа че съм доволен от Мост монпютърс, Reset и Плесио. Имам добри впечатлени от Voodoo computers (не съм пазарувал там повече от година)  Multirama там некомпетентността цари все още не знаят какво е "нископрофилна видеокарта" ComelSoft едно време беше супер сега сайта им не струва магазина на Раковски и той. То на целия Раковски са се навъдили бол фирмички за компютри, но голяма част са от днес до утре и са там за присъствие  Тук да напиша малко за гаранциите:  Прави ми впечатление че в БГ, гаранцията е към фирмата продавач а не към официалния представител на на марката на компонента,  както е навън. Така и да изчезне фирмата гаранцията остава.

В мултирама много надути цените направо нямам думи :) но сега май малко ги смъкнаха (кризата ги удари май?)

// ОФф Никога не съм пазарувал от Reset но искам да си купя един нетбук на който да му държи батерията поне 4-5 часа (за нет) и ето го продукта който съм си избрал ASUS Eee PC 1215N и струва с отстъпката 854.05 лв. и ето го сравнен в няколко магазина 1 005,00 лв Защо е толкова голяма разликата в парите някой може ли да ми обясни?

Редактирано от jericho891 (преглед на промените)

Ако си мислиш,че вносителя с теб ще се занимава.Той няма взаимоотношения с теб.Никъде не се е подписал и не е длъжен.

Какво си мислиш ти не знам, аз знам какво съм правил.

Аз да кажа че съм доволен от Мост монпютърс, Reset и Плесио.

Имам добри впечатлени от Voodoo computers (не съм пазарувал там повече от година) 

Multirama там некомпетентността цари все още не знаят какво е "нископрофилна видеокарта"

ComelSoft едно време беше супер сега сайта им не струва магазина на Раковски и той.

То на целия Раковски са се навъдили бол фирмички за компютри, но голяма част са от днес до утре и са там за присъствие 

Тук да напиша малко за гаранциите: 

Прави ми впечатление че в БГ, гаранцията е към фирмата продавач а не към официалния представител на на марката на компонента, 

както е навън. Така и да изчезне фирмата гаранцията остава.

И за имам добри впечатления от VooDoo и Plesio.

И за имам добри впечатления от VooDoo и Plesio.

Съжалявам но за плесио не съм съгласен поинтересувай се част от конфигурацийте от къде са ги купили и се сети че те кат са фирма гаранцийте се спазват към тях и ако е токов удар и тем подобни ще си платиш ремонта. За вуудоо не съм работил с тях и не бих искал като се разрових за тях просто можеби си случил.
  • 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.