Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изключване на вградена видео карта ?

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам за дънна платка "Asus m4a78-e" как се изключва вградената видео карта понеже имам NVIDIA GF8500GT и искам да съм с нея. Какво ли не пробвах от биоса от драйвери и още какво ли не и немога да я подкарам, ще съм ви много благодарен ако може някой да ми каже.Къде ли не търсех и неможах да намеря точна информация.

• Автор

Не няма всичко е наред нещо по настройките не съм направил.

Е , добре де тогава от биос задай PCIE картата , даже и на ауто да е трябва да тръгне - поне така си мисля .

• Автор

Е , добре де тогава от биос задай PCIE картата , даже и на ауто да е трябва да тръгне - поне така си мисля .

Да ама нестава.

Koе и как не става? Какво се случва като поставиш външната видеокарта? Опиши всичко подробно, че така може цяла вечност да си пишем и пак да не се установи в какво точно се изразява проблема.

• Автор

Koе и как не става? Какво се случва като поставиш външната видеокарта? Опиши всичко подробно, че така може цяла вечност да си пишем и пак да не се установи в какво точно се изразява проблема.

Ами какво ли не правех с тази външна карта и не тръгва. Като я сложа компа нищо не прави и не писука.Никакви сигнали. Като изключа вградената карта пак нищо не работи. И незнам какво да правя. Сигурно има нещо в биоса което несъм направил.

Айде почни от начало да обясняваш , вкл. монитора на вграденото видео , влизаш в биос и настройваш другото видео натискаш Ф10 и запаметяваш - рестарт и местиш кабела на другото видео - а сега кажи виждаш ли от него биос ? Сигурен ли си че работи картата , компа иначе чегърта ли демек зарежда ли , разбрахме че не пищи , да не е с два изхода картата - обясни повече де ?

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Нищо не ставало значи. А премести ли VGA кабела от изхода на вграденото видео на този на дискретната карта?... ...Само толкова боб имах...

• 2 седмици по-късно...

В упътването за дъното тук се споменава за преходник който се ползва паралелно с картата.Имаш ли такъв към него.

това е снимка на указанията:

Публикувано изображение

Редактирано от hanuki (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

От всичко прочетено до тук ми мирише на захранване... е, ако всичките кабели са включени както трябва.

Нищо не ставало значи. А премести ли VGA кабела от изхода на вграденото видео на този на дискретната карта?...

...Само толкова боб имах...

Да найстина ... няма какво да пипаш в БИОСА просто слагаш външната карта (в правилния порт), слагаш допълнители кабели ако трябва за захранването на картата, местиш кабела от монитора на новопоставената карта и това трябва да е :)

Ако нестане по този начин ... тогава от БИОСА да подкараш външната но ... ако не стане и нетръгне няма как да имаш каквато и да е картина, така че другата възможност е външната карта да ти е издала багажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Успех !!! :)

Редактирано от WakingTheFallen (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.