Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на GPU за моята конфигурация!

Featured Replies

• Автор

аа 400 лева никак не мисля да давам за карта Публикувано изображениеGTX460 отива много напред бюджетно, за чакането е ясно ще излезе нещо ново по-добро - ще паднат цените, долара ще поевтинее ще паднат цените още Публикувано изображение. Исках нещо по евтиничко и производително (то кой не иска това) въпроса е че исках да има и dX11 поддръжка ама вие ме убеждавате че няма смисал Публикувано изображение пък и гледам картата да е с GDDR5 все пак немисля да е сменям близките 2 годинки искам да е адекватна и що годе проиводителна за в бъдеще.

Ама като обобщим - няма такова животно като за мене все още Публикувано изображение верно ще се почака май...

Незначи ,че ако не е с GDDR5 не е производителна!Тази 5770 е с такава памет но е 128 битова!Нвидиата е с GDDR3 но пък е 256 битова което компенсира! http://www.stealtech.org/9563.html INNO 3D GTX 260 295 лв. Повече от две години ще ти върши работа!По-добра е от 5770! :cool:

http://www.stealtech.org/9563.html

INNO 3D GTX 260 295 лв.

Това е старата 65nm, 192-шейдъра модел и не си заслужава 300-те лева. А и не е по-бърза от 5770 - показват горе-долу еднакви резултати, като в различни игри има предимство ту едната, ту другата. Да не говорим, че 5770 е нова технология, по-студена, по-тиха и по-икономична.

4890 е значително по-бърза от 5770,ако иска да играе мафия с радеон карта,тежичко ще му е.Според мен събери пари за GTX460,ще си най-доволен от всичките карти,изредени досега.Подкрепям vesko,че видими разлики между DX10 и DX11 трудно се забелязват при обикновенните монитори.Изключение прави Heaven Benchmarka ;)

PS: sakuraki,аз никаква осезаема разлика не видях на игрите: Dirt2,Metro 2033.Едно и също ми се струваше както и да го фокусирам :eek:

защото игрите не са хубаво оптимизирани още . Аз играех battlefield новата и имаше разлика не голяма,но имаше и беше доста по - реално. Нищо лично към братя руснаци, но Metro 33 не може да впечатли с графиката си,дадена за изискванията, прекалено високи изисквания, който изобщно не съответстват на графиката на играта. За мен Metro 33 е една не добре конфигурирана игра :clap:. Ако избора е до 280 лева 5770 си е супер, но един съвет ето тази: ASUS-EAH5770 CuCore е просто чудесна, някои колеги, които са се докосвали до нея знаят за какво говоря :clap:

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

• Автор

защото игрите не са хубаво оптимизирани още . Аз играех battlefield новата и имаше разлика не голяма,но имаше и беше доста по - реално. Нищо лично към братя руснаци, но Metro 33 не може да впечатли с графиката си,дадена за изискванията, прекалено високи изисквания, който изобщно не съответстват на графиката на играта. За мен Metro 33 е една не добре конфигурирана игра :yanim:. Ако избора е до 280 лева 5770 си е супер, но един съвет ето тази: ASUS-EAH5770 CuCore е просто чудесна, някои колеги, които са се докосвали до нея знаят за какво говоря :baby:

332,64лв с ддс пак нагоре отива Публикувано изображениеhttp://www.stealtech.org/19619.html (512мб) - това по влиза в бюджета Публикувано изображение или http://www.multirama...-1gb-gddr-.html (1024мб)

п.с.

sakuraki твоето "видео: sapphire radeon hd5670 512mb" как се държи?

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

332,64лв с ддс пак нагоре отива Публикувано изображениеhttp://www.stealtech.org/19619.html (512мб) - това по влиза в бюджета Публикувано изображение или http://www.multirama...-1gb-gddr-.html (1024мб)

п.с.

sakuraki твоето "видео: sapphire radeon hd5670 512mb" как се държи?

Ми да ти кажа очаквах да е доста по - зле, но подкарвам всички игри на максимум, които съм си изтеглил до сега (call of duty: modern warefare 2, prototype, gta4, split second, fallout и т.н.) пък и добре се клоква. Играя на 1440 х 900 резолюция. Сега да се върнем към тебе ако до 300 лв ето това SAPPHIRE 1024M HD5770 с яйцевидната форма. Клоква се много добре и е доста хладна :yanim:

• Автор

Ми да ти кажа очаквах да е доста по - зле, но подкарвам всички игри на максимум, които съм си изтеглил до сега (call of duty: modern warefare 2, prototype, gta4, split second, fallout и т.н.) пък и добре се клоква. Играя на 1440 х 900 резолюция. Сега да се върнем към тебе ако до 300 лв ето това SAPPHIRE 1024M HD5770 с яйцевидната форма. Клоква се много добре и е доста хладна :whist:

ок,

благодаря ви отново Публикувано изображение

Ми да ти кажа очаквах да е доста по - зле, но подкарвам всички игри на максимум, които съм си изтеглил до сега (call of duty: modern warefare 2, prototype, gta4, split second, fallout и т.н.) пък и добре се клоква. Играя на 1440 х 900 резолюция. Сега да се върнем към тебе ако до 300 лв ето това SAPPHIRE 1024M HD5770 с яйцевидната форма. Клоква се много добре и е доста хладна :P

Aaa,тук поизлъга малко :) За всчики игри,които си изредил съм съгласен,че може да ги играеш на макс. детайли,без GTA IV (ако ще е въпрос за игране,не само за подкарване)

Aaa,тук поизлъга малко :grimace: За всчики игри,които си изредил съм съгласен,че може да ги играеш на макс. детайли,без GTA IV (ако ще е въпрос за игране,не само за подкарване)

За резолюцията, която колегата цитира, е напълно прав. Виж за Full HD на някои по-тежки игри, вероятно ще е наистина проблем.

Aaa,тук поизлъга малко :) За всчики игри,които си изредил съм съгласен,че може да ги играеш на макс. детайли,без GTA IV (ако ще е въпрос за игране,не само за подкарване)

Сега и клип ли ще ме караш да ти правя. На разолюцията както каза по - горе Сли всичко ми върви на макс до сега. Играя си перфектно без никакво насичане и ги подкарвам добре. Гта 4 я подкарвам на макс и върви с 25- 28 фпс (само ако почна да гърмя с базуката нон стоп тогава падат кадрите). За по - висока резолюция не съм пробвал пък и няма смисъл това си е препоръчителната резолюция на монитора и на нея се вижда най - добре.

За резолюцията, която колегата цитира, е напълно прав. Виж за Full HD на някои по-тежки игри, вероятно ще е наистина проблем.

E,aко задоволяват от 10 до 20 кадъра в секунда...

ПС: Говоря за напълно максимални графики,а не до толкова,колкото паметта на видеото ти го позволява (отваря се с 1 команда ).

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

така за да не отварям нова тема продължавам тук(дано не съм ви станал досаден :P) Събрах повече парички :cool: и мога да си позволя звяра gtx 460 да ама фортрона ще клекне нали?(картата не смятам да я клоквам, лекинко процесора само) и още 1 въпросче gts 450 по добрия избор ли е от 5770? това всичко за резолюция 1280х1024 (но смятам да сменям монитора а картата неискам да я барам). Едит: Разполагам с 600 лева, в тях трябва да вместя 2х1гб ддр2 800, захранване да храни гтх460 и самата карта 1гб варянт може ли да се постигне и какви точно да бъдат? Благодаря ви!

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.