Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Нова програма за сваляне от VBOX7!

Featured Replies

Тези дни написах едно малко и същевременно много полезно приложение за сваляне на видео, картинка и субтитри от даден клип от сайта VBOX7! Приложението може да се изтегли от тук! То е със големина 20 килобайта, и не се нуждае от инсталация! Ето как се работи със него : След отварянето на програмата трябва да въведете във полето Индентификационен номер на клип номера на клипа! Това са тези цифри и букви, които стоят след PLAY във линка на клипа! След като въведете тези цифри и букви, натиснете бутона Показване на информация! Програмата ще се свърже със сървърите на VBOX7 и ще изиска информация за даденият клип! Ако всичко е успешно, във отговор програмата ще отвори прозорец, във които по неподреден ред ще бъдат изведени следните данни : 1. Линк за сваляне на видеото! - Ще го познаете по това, че ще завършва на FLV! 2. Линк за картинката на видеото! 3. Кодираните субтитри на видеото! - Ако видеото има такива! Редът на данните ще е объркан, защото сървърът връща данните под формата на код, но намирането на нужните линкове не е толкова трудно! Ако имате въпроси към автора, можете да питате във тази тема! Извинявам се за правописната грешка, но когато я видях беше прекалено късно!

• Отговори 62
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Засичането е фалшива тревога от страна на MBAM според Ade Gill...един от ресърчърите там. Докладвано е за проблема. => Следете тази тема => http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=6

• Аз вече нямам нищо против...но все пак ще тествам файла за всеки случай.

• Да, не е толкова прегледно, защото информацията, върната от сървъра се визуализира директно, но във следващата версия, по която вече работя, ще го направя подредено! Във следващата версия ще има още д

От вас ли е програмирано?

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

• Автор

Да, програмата е написана изцяло от мен!

• Автор

Във файла няма нито вируси, нито каквито и да е било гадинки! Казва се 5, защото във хоста си ги номерирам така файловете за да ги намирам после по-лесно за изтриване, а е 20 килобайта, защото е писано на VISUAL BASIC, а там приложенията рядко надвишават 25-30 килобайта!

Във файла няма нито вируси, нито каквито и да е било гадинки! Казва се 5, защото във хоста си ги номерирам така файловете за да ги намирам после по-лесно за изтриване, а е 20 килобайта, защото е писано на VISUAL BASIC, а там приложенията рядко надвишават 25-30 килобайта!

Ясно имате моите извинения !

само някое друго се намира:yanim:

Публикувано изображение

Тези дни написах едно малко и същевременно много полезно приложение за сваляне на видео, картинка и субтитри от даден клип от сайта VBOX7! Приложението може да се изтегли от тук! То е със големина 20 килобайта, и не се нуждае от инсталация! Ето как се работи със него :

...

само някое друго се намира:yanim:

Публикувано изображение

Чакаме отговор за това
  • Автор

Незнам защо се е получило така! Файла го написах преди седмица, и след изваждането от CREATOR - а го качих на хоста! Но и на мен ми се е случвало тези програми, написани на VISUAL BASIC да ги открива антивирусната като вируси, защото се изполвзват елементи, непознати на антивирусните софтуери! Във тази програма има изполвзвано Internet Conntrols ако знаете какво е това! Това представлява поле за браузър, най-вероятно това открива МБАМ-А! Също така това, че програмата иска връзка със интернет се струва съмнително на антивирусните софтуери, и те обявяват фалшива тревога. Иначе умишлено не съм качвал никакви вируси и гадинки на този софтуер!

Редактирано от programings (преглед на промените)

Незнам защо се е получило така! Файла го написах преди седмица, и след изваждането от CREATOR - а го качих на хоста! Но и на мен ми се е случвало тези програми, написани на VISUAL BASIC да ги открива антивирусната като вируси, защото се изполвзват елементи, непознати на антивирусните софтуери! Във тази програма има изполвзвано Internet Conntrols ако знаете какво е това! Това представлява поле за браузър, най-вероятно това открива МБАМ-А!

Проверете дали библиотеките не са заразени
  • Автор

Проверих ги със АВАСТ със последни обновени вирусни дефиниции, чисти са!

Проверих ги със АВАСТ със последни обновени вирусни дефиниции, чисти са!

променете нещо дребно в кода, като например добавяне на две, три променливи и сумиране, прекомпилирайте отново, инсталирайте си MBAM и проверете
  • Автор

Да, инсталирах си МБАМ - а и при мен откри този обект! Не свялайте програмата, докато бъде отстранен зловредният код, които се инжектира най-вероятно от самия креатор! Благодаря, че ме информирахте!

Осъмних се аз,но си редактирах поста..и се учудих,че нода не го засече :wors:

• Автор

И АВАСТ - а нищо не каза, ама тя си е мълчелива по принцип! :)

• Автор

Така, прерових програмата със ресурс хакера, гледах библиотеките на креатора, сканирах многократно папките, но нищо не намерих! Тази програма е напълно чиста според 5 антивирусни програми и сайта ВИРУСТОТАЛ! Незнам защо този МБАМ мисли, че в програмата има гадинка! Приемам всякакви предложения къде още да сканирам и как да изчистя този вирус от програмката!

Така, прерових програмата със ресурс хакера, гледах библиотеките на креатора, сканирах многократно папките, но нищо не намерих! Тази програма е напълно чиста според 5 антивирусни програми и сайта ВИРУСТОТАЛ! Незнам защо този МБАМ мисли, че в програмата има гадинка! Приемам всякакви предложения къде още да сканирам и как да изчистя този вирус от програмката!

Засичането е фалшива тревога от страна на MBAM според Ade Gill...един от ресърчърите там.

Докладвано е за проблема. => Следете тази тема => http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=61810

Поздрави :biggrin:

Алармата е защото презаписва / модифицира този файл: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\MSIMGSIZ.DAT който е "IE Image Sizes Cache" и модифицирането му се ползва от някои Adwarе-и за проследяване. :cool:

И все пак си мисля,че нода би трябвало да засече нещо.ПЛАТЕН Е. А за следващият въпрос-Не съм го купувал аз,а фирмата в която работех. Та относно файла..сканирах го на другата машина с Касперски-чист е.

• Автор

И все пак си мисля, че Нода би трябвало да засече нещо!

Няма как да го засече, защото както стана ясно това е единична фалшива тревога на МБАМ - А, която ще бъде отстранена! Във програмата няма вирус, но нека все пак да изчакаме официалното потвърждение на анализаторите на МБАМ!

За да не се карате всички дали има зловреден код или не, изпратих файла за анализ на касперски,авира,аваст и есет.

Здравствуйте,

Это сообщение сформировано автоматической системой приёма писем. Сообщение содержит информацию о том, какие вердикты на файлы (если таковые есть в письме) выносит антивирус с последними обновлениями. Письмо будет передано на рассмотрение вирусному аналитику.

vbox7_downloader.exe

Файл в процессе обработки.

С уважением, Лаборатория Касперского

Мир и спокойствие да има :)

Редактирано от dimitrov09 (преглед на промените)

Според авира файлът е чист.

Thank you for your email to Avira's virus lab.

Tracking number: INC00593121.

A listing of files alongside their results can be found below:

File ID Filename Size (Byte) Result

25872683 VBOX7 downloader.exe 20 KB CLEAN

Please find a detailed report concerning each individual sample below:

Filename Result

VBOX7 downloader.exe CLEAN

The file 'VBOX7 downloader.exe' has been determined to be 'CLEAN'. Our analysts did not discover any malicious content.

Редактирано от dimitrov09 (преглед на промените)

• Автор

И аз изпратих на NOD 32 програмата заедно със описанието, ще чакам да ми отговорят!

Получих потвърждение от главния researcher, че проблема в засичането е отстранен. Аз проверих и MBAM повече не засича зарази във файла. Поздрави !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.