Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем, най-вероятно вирус! [РЕШЕН]

Featured Replies

Здравейте! Когато отворя папката Моите видеозаписи във Моите документи, и сложа вътре папка или файл, името му веднага изчезва! Това се случва и със папката на мозилата - DOWNLOADS! На какво се дължи проблема и как да го отстраня? Дали това е зловреден софтуер? Ето снимка! Благодаря ви предварително!

Първо си провери системния диск за грешки с подходяща програма...мисля! :yanim:

Не мисля че е вирус.Поогледах View и Tools опциите но нещо не мога да си наглася папките да са като твоята.Коя версия Windows използваш?

• Автор

Изполвзвам Microsoft Windows XP Версия 5.1.2600! А със каква програма мога да проверя системният диск за грешки? Може ли линк? Проблема се появява само при режим Миниатюри!

Редактирано от programings (преглед на промените)

Bronzer, ако беше отворил снимката нямаше да питаш тъпи въпроси !

Свали си от Калдата Tune Up 2010.Избери опция проверка на диск дълбоко сканиране-резултат след 30-40 минути.

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

Пробвай следното:

Натискаш бутон Start после Run и пишеш в полето cmd, след това въвеждаш следната команда (с Copy/Paste):

chkdsk c: /f /r

Това е проверка на харддиска за повредени файлове, сектори и други грешки. Може да се извърши и през My Computer -> десен клик на дисковото устройство (например C) -> Properties -> Tools -> Check Now в секцията Error Checking. Трябва да се маркират двете празни кутийки на снимката на последното меню:

Публикувано изображение

След като свършиш изпълни стъпки 3) и 4) от тази тема:Системата ми е инфектирана-Какво да правя сега?

Като при стъпка 3) направиш Quick Scan!

• Автор

На диска му няма нищо, просто съм натиснал бутона SHIFT докато съм превключвал из различните изгледи, всичко се оправи! Благодаря на KEN за оказаното съдействие!

Поради дублиране на темите тази се затваря: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=90885&view=findpost&p=1015227 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=140418&st=0&p=1547841&hl=Thumbnails&fromsearch=1&#entry1547841 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=112040&st=0&p=1291564&hl=Thumbnails&fromsearch=1&#entry1291564 При нови проблеми отворете нова тема в подходящия за целта раздел.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.