Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай заглавието на романа

Featured Replies

Шотландска принцеса?

• Отговори 2k
  • Прегледи 110,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Да ти имам жокерите от събахлем ама ша пробвам с туй дето ми се върти цела сутрин без ич да имам абер има ли го. Начи или е Арабският принц или може би Арабска принцеса????

Миии малко по забавно да стане де, аз знаех че ша ва фърля зад тъча, за съжаление много студено е твойто предположение :whist:

Шотландска принцеса?

И туй не е , начи аз отговора вече съм го дала и то на два пъти. За ся ва оставям се попържите съвсем още лекинко и давам и много тлъстия жокер хихи. Сама да ме не биете нали :)

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Английска принцеса или ирландска принцеса. Оф вече налучквам :whist: или пък да английска/ирландска кралица

Ив, да не е някой монах, като ти знам логиката?:)

Не и брониран монах не е. Давам друга подсказка, значи обикновено ( и ако не бъркам и по правилата даже ) даваме антоними, аз обаче тоя път не съм дала антоними, значи какво съм дала....... може би нещо като синоними, и все пак не точно :whist:

Безсмъртна любима?

И туй не е , първото се връзва с концепцията, но второто е много далече от истината. :biggrin:

Ирландски рицар?

Ник'ва Ирландия зайо, стойм все така в Шотландия хихи.

Да не си лепнала "Шотландска кръв",че на работа не мога ти отворя жокера.

Да не си лепнала "Шотландска кръв",че на работа не мога ти отворя жокера.

Ленпанала съм песента на Queen - Princes of the universe, та и Шотландска кръв не е :)

П.П.: Думата Шотландско/Шотландски и т.н. го нема у заглавието и все пак има нещо общо :)

Като няма шотландско в името, сетих се нещо друго - Червенокосия изкусител.

И тези не са няма смели сърца , няма червенокоси изкусители, е може и да има в книгата де, не знам всъщност, но важното е че ги няма у заглавието . Следващ жокер - съвременна книга е. :) П.П.: Плясъкова спиш, аз все си мислих, че точно ти ще загрееш като пусна песента на Куин, не че знам защо , но така си мисля хихи.

Съвсем у ряката иде коня, не зайо и това не е , няма съдби, смърт или безсмъртни, в грешна посока вървите с тези асоциации. Ама давайте , все пак за това е играта да се играе хихи. Време за мега жокерът - Ерата на видеопиратството и едногласовият мъжки превод, когато “Хищникът” бе “Предаторът”, а бате Арни носеше побългареното прозвище Арнауд Шварценгер. Когато Шон Конъри бе познат у нас като Сийн Конъри, а на въпросът отправен от мама към момчето във видеотеката “Защо качеството на Уличен боец е толкова лошо, че чак е негледаемо ? “ , отговърът беше “За да не се правят презаписи”. Какви презаписи, то картината беше на зведички до половината на екрана, едвам се разбираше какво става във филма. Та в онези години на директният превод, когато все пак у нас излезе филмът познат в днешно време като Шотландски боец с Кристоф Ламбер, тогава се казваше ............

Планинецът? п.п. Въпреки, че Планинецът въобще не го асоциирам със Шотландия, по ме навежда на мисълта за кози, отколкото за мечове.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Разгеле Крисе, та сега предполагам стана ясно защо пуснах клипа и какво имах предвид със нещо като синоними. Планинецът е буквален превод на английското заглавие Highlander, който сега у нас си е по-известен като Шотландски боец. Ти си :) П.П.: Ми аз пък точно с това го асоциирам да ти кажа честно щото High land буквално е висока земя, демек планина и оттам Планинецът, а аз като малка така го знаех този филм.

Ок, признавам си, измъчи ме. Следващата загадка - Черно кадифе. Романа е съвременен.

Ииизмислил Даниел Дефо :) Героят Робинзон Крузо и изпратил го на остров сам далече в тихи океан но за смях и хора домъчнял направил справка и избрал Да летува в Слънчев бряг Та аз направих справка и избрах не да летувам в слънчевия бряг, а няколко заглавия на Романи Нощи в бяла коприна Алени дантели ( най-вече на тоз залагам да е , ама да видим ) Нежни окови

Абе, Ив - ТИ НАЛИ ЩЕШЕ ДА УЧИШ!!! Спри я тази игра поне за седмица. Пак позна - второто, т.е Алени дантели.

Аде една последна от мен и преустановявам играта след като познае някой, нема играя до 23-ти хихи. Днес понеже е ден на мъките то се е видяло давам следващия убиец на риба хихи - "Микробиологията на Артур"

Верапамилче,снощи с друго съм се туткала,а на работа не мога ти видя джокеря. Ма ти мило, имаш изкривено :yanim: въображение и сигур пак нямаше се сетя.За новата ти питанка, хич нееа се хабя.

Верапамилче,снощи с друго съм се туткала,а на работа не мога ти видя джокеря. Ма ти мило, имаш изкривено :wors: въображение и сигур пак нямаше се сетя.За новата ти питанка, хич нееа се хабя.

Хихи ее недей така де аз ще ти дам жокерче , ето го и него , едното изучава другото, а другото се казва така що е то ?

:yanim:

П.П.: Едното друго и другото друго не са едно и също :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.