Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

• Автор

Тези клипове е добре някой,който има регистрация,да ги качи в YouTube и да даде връзките насам!

Аз имам регистрация в YouTubе. Да ги кача ли?
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тези клипове е добре някой,който има регистрация,да ги качи в YouTube и да даде връзките насам!

Абе мога да ги кача във VBOX -там става ли? ;)

Аз имам регистрация в YouTubе. Да ги кача ли?

Ми ако можеш ги качи!

Качете ги за да ги сложим към шапката с директен линк,да е малко по-цивилизовано,така де ;) И във VBOX става и във Ytube

Качете ги за да ги сложим към шапката с директен линк,да е малко по-цивилизовано,така де ;)

И във VBOX става и във Ytube

Съгласен стига да не се изгубят защото специално с тая програма сме спали! Тя е моята истинска слабост и съм я разучил отвсякъде! Ама тя има и HIPS :hush:

Обаче там нещата са сложни затова викам едно по едно да обеснявам! :)

Тези правила за System и Svchost които препоръчват от Symantec много рехави , ще вземе някой слон да се намъкне в компютъра. Най-добре е nicicom да вземе да покаже как да бъдат затегнати.

Ванка отваряй и блог -аз не мога градския ме посъветва за настройки и всичко но сега нямам достатъчно време!

Тези правила за System и Svchost които препоръчват от Symantec много рехави , ще вземе някой слон да се намъкне в компютъра.

Най-добре е nicicom да вземе да покаже как да бъдат затегнати.

Аре бе и как ще стане при блокирана System -а четете и гледайте малко а ;)

И при забранен входящ трафик няма какво да ми затягаш!

Жалкото е че и при правилата за Комодо пак те обориха и то специалисти!

Хора за всичко си има Support който може да се използва !

Мисля че те по знаят от всеки :hush:

Ай има и хора дето си плащат и дето ги съветват моето момче :)

• Автор

Ванка отваряй и блог -аз не мога градския ме посъветва за настройки и всичко но сега нямам достатъчно време!

Сега го отворих http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=1191,но ще кача клиповете по-късно,защото нета е бавен.... Ти качи ли клиповете,защото в youtube бавно се качват?

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Сега го отворих. Ти качи ли клиповете,защото в youtube бавно се качват.

Ще ги кача няма проблем но при блокирано правило за System някой хора ми твърдят че щял и слон да мине-аре бегай и мълчи че се излагаш :singer: Аман от злобари :super:

Ама във VBOX ще е че нямам регистрация в You Tube!

• Автор

Ще ги кача няма проблем но при блокирано правило за System някой хора ми твърдят че щял и слон да мине-аре бегай и мълчи че се излагаш :singer: Аман от злобари :super:

Ама във VBOX ще е че нямам регистрация в You Tube!

В момента аз ги качвам в YouTube,но става малко бавно.. :speak:

Ма то мойте правила не са както трябва така че да чакаме ли специалист или да ги качвам? Защото до мен е човек който е завършил IT и ми казва че е важно да няма входящ трафик -но вече и аз не знам какво да правя след оценките на колегите :singer:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Една регистрация отнема 1 минута ... В VboX клипчетата се зареждад адски бавно и там едвали някой ще ги погледне ... Всичко живо е в You Tube! :singer:

P.S Ванка +1 :super:

Една регистрация отнема 1 минута ... В VboX клипчетата се зареждад адски бавно и там едвали някой ще ги погледне ... Всичко живо е в You Tube! :rolleyes:

P.S Ванка +1 :)

И защо бре нали подкрепяш Мохикан? А и тия клипове са мой :baby: Няма ненаказано добро и това е !Като не разбирам няма да пиша тук вече :down:

Ама как работи HIPS-а ? Аман от смешници!

Ванка отваряй и блог -аз не мога градския ме посъветва за настройки и всичко но сега нямам достатъчно време! Аре бе и как ще стане при блокирана System -а четете и гледайте малко а И при забранен входящ трафик няма какво да ми затягаш!Жалкото е че и при правилата за Комодо пак те обориха и то специалисти! Хора за всичко си има  Support  който може да се използва ! Мисля че те по знаят от всеки Ай има и хора дето си плащат и дето ги съветват моето момче

На това мога да кажа затегнати правила , огледай ги добре и помисли

Публикувано изображение

А това което предлагат от Symantec е равносилно на това

Публикувано изображение

демек лабава работа , като за Американци.

Защо мислиш че nicicom разбира по-малко от твоя приятел завършил IT или от специалистите на Symantec ?

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Ти явно не разбираш Пълно блокиране на System :rolleyes:

• Автор

За огромно съжаление, клиповете,които качих в youtube са с много лошо качество и нищо не се вижда....Затова ще кача клиповете в dox.bg и който иска да си ги изтегли. Като ги качи във вбокс7, ще постна линкове в блога

Блог- Настройки на Norton Internet Security 2011 за максимална защита

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Ти явно не разбираш Пълно блокиране на System  ':rolleyes:'

За System ясно нали виждаш че и аз съм го блокирал , но Svchost какво да го правим ?

За System ясно нали виждаш че и аз съм го блокирал , но Svchost какво да го правим ?

Първо искам да попитам -вие за по -големи специалисти от тези на Symantec ли се мислите ? Само ми отговори на този въпрос и приключваме! :rolleyes:

Първо искам да попитам -вие за по -големи специалисти от тези на Symantec ли се мислите ? Само ми отговори на този въпрос и приключваме! :)

Може,може да се смята за по-голям специалист от тези на Microsoft. :rolleyes:

Ами пиши НАСТРОЙКИ НА NORTON INTENET SECURITY 2011 и после както се правят настройките ги подреди.

Какви са тия три блога за едно и също :rolleyes:

Ами пиши НАСТРОЙКИ НА NORTON INTENET SECURITY 2011 и после както се правят настройките ги подреди.

Какви са тия три блога за едно и също :cool:

То си го пише,какъв е проблема? Къде ги видя тия 3 блога :)

Много добре се е сетил Ванката за блога, само връзката към него ще представим в шапката !

• Автор

Какви са тия три блога за едно и също :cool:

Как да са за едно и също?Настройките са публикувани както трябва. Какво трябва да променя?

Първо искам да попитам -вие за по -големи специалисти от тези на Symantec  ли се мислите ? Само ми отговори на този въпрос и приключваме! ':cool:'

Специалистите от Symantec биха заявили че настройките които ползвам за Svchost.exe осигуряват по-добра защита , но са индивидуални а големия процент от ползвателите не могат и не желаят да се занимават с настройки на защитни стени , създаване на правила и т.н.

Специалистите от Symantec биха заявили че настройките които ползвам за Svchost.exe осигуряват по-добра защита , но са индивидуални а големия процент от ползвателите не могат и не желаят да се занимават с настройки на защитни стени , създаване на правила и т.н.

То затова URIEL предоставя препоръчителни настройки! За което трябва да му благодарим за труда който вложи,а не да го критикуваме!

Естествено, че ще са индивидуални щом се затягат така и са неудачни в случая,ти за какви ни взимаш тук?

То затова URIEL предоставя препоръчителни настройки! За което трябва да му благодарим за труда който вложи,а не да го критикуваме!

Естествено, че ще са индивидуални щом се затягат така и са неудачни в случая,ти за какви ни взимаш тук?

Дай да си говорим истината -за балъци ни имат -ама на мен ми писна да копират от тук и от там и да се правят на големите разбирачи!

Всички правила за защитните стени ги има по форумите!

И пак повтарям че това са мойте настройки който ме пазят вече 2 години! И ако не сте разбрали още -аз си купувам повечето лицензи!

Купих си и Windows 7 :cool:

То затова URIEL предоставя препоръчителни настройки! За което трябва да му благодарим за труда който вложи,а не да го критикуваме!Естествено, че ще са индивидуални щом се затягат така и са неудачни в случая,ти за какви ни взимаш тук?

Къде си видял да го критикувам ?

След като специалистите от Symantec са му казали че това са най-сигурните/добрите настройки реших да му отворя очите че леко са го поизлъгали и има какво да се желае.

URIEL не се имам за разбирач , а за прилежен ученик учащ от най-добрите учители.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.