Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

• Автор

Помощ, какво е това? :eek: :eek: :eek::doh: :doh: :doh::clap::wors::ohmy:

http://img571.imageshack.us/img571/5459/21171718.png

Коя версия ползваш бе човек?!? Деинсталирай тази версия, като използваш тази програмка http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Norton-Removal-Tool.shtml и инсталирай тази http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/18.1/NIS_18.1.0.37_ING_Direct_LOEM_MRF1321A_5578.exe?VENDORID=ING_DIRECT Пусни и пълно сканиране....

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Коя версия ползваш бе човек?!? Деинсталирай тази версия, като използваш тази програмка http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Norton-Removal-Tool.shtml и инсталирай тази http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/18.1/NIS_18.1.0.37_ING_Direct_LOEM_MRF1321A_5578.exe?VENDORID=ING_DIRECT Пусни и пълно сканиране....

За Symantec Аntivirus не си ли чувал ?

Symantec AntiVirus Corporate Edition примерно.

Аз преди време бях я ползвал за времето си беше добра програма сега незнам дали още поддържат такава версия.

http://www.dimisoft.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=3011

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Помощ, какво е това? :eek: :eek: :eek::doh: :doh: :doh::down: :down: :speak:

http://img571.imageshack.us/img571/5459/21171718.png

Позната гледка не я виждам за първи път,явно момичето е твърдоглаво и не разбира от дума:)Тази антивирусна е на повече от 5г. Има безплатни решения като Avira.AVG,Avast,Comodo. . .

http://definitions.symantec.com/defs/

Редактирано от  (преглед на промените)

За Symantec Аntivirus не си ли чувал ?

Symantec AntiVirus Corporate Edition примерно.

Аз преди време бях я ползвал за времето си беше добра програма сега незнам дали още поддържат такава версия.

http://www.dimisoft.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=3011

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=57409 Остава и да не поддържат корпоративната версия - говорим за лидера при защитния софтуер в света. Постоянно е пред очите ми на служебни компютри. Това е и най-доброто засега.

Това е и най-доброто засега.

Не съм съгласен.

Най - доброто е човек да е с добра грамотност.

И да взима адекватни решения на OS си система.

Не съм съгласен.

Най - доброто е човек да е с добра грамотност.

И да взима адекватни решения на OS си система.

За себе си може и да си прав - но мислиш ли дали изобщо някой от тях се впечатлява от индивидуалните ни мнения.Symantec оперират с милиарди в евро или в долари и са си световни лидери. Нормално е техните програми да са между най-добрите - могат да наемат на работа при себе си най-добрите професионалисти в света. Няма значение дали сме съгласни или не сме...

За себе си може и да си прав - но мислиш ли дали изобщо някой от тях се впечатлява от индивидуалните ни мнения.Symantec оперират с милиарди в евро или в долари и са си световни лидери. Нормално е техните програми да са между най-добрите - могат да наемат на работа при себе си най-добрите професионалисти в света. Няма значение дали сме съгласни или не сме...

Могат да наемат баба ми. За това работят индийци при тях, че ако не се лъжа имат и филиал в Индия.

Всеки гледа евтина работна ръка приятелю... дали индийци дали китайци дали виетнамци или талибани(муджахидини) все там.

А ти какво така ли мислиш те са най-богата фирма следователно правят най-добрия софтуер далеч съм от тази мисъл.

А ти какво така ли мислиш те са най-богата фирма следователно правят най-добрия софтуер далеч съм от тази мисъл.

Все пак е най- добрият напълно автоматизиран софтуер за защита.

Могат да наемат баба ми. За това работят индийци при тях, че ако не се лъжа имат и филиал в Индия.

Всеки гледа евтина работна ръка приятелю... дали индийци дали китайци дали виетнамци или талибани(муджахидини) все там.

Ще ти отговоря така - в службата все съм с техни програми до омръзване и действително те са между най-добрите. У дома пък пробвам на практика всички останали и все ми е интересно. Мога и в къщи да съм с NIS и Norton 360 - имам валидни сериали за активирането им. Да - ама и всички други също са ми интересни. Любопитството е невероятно човешко качество!

Ще ти отговоря така - в службата все съм с техни програми до омръзване и действително те са между най-добрите. У дома пък пробвам на практика всички останали и все ми е интересно. Мога и в къщи да съм с NIS и Norton 360 - имам валидни сериали за активирането им. Да - ама и всички други също са ми интересни. Любопитството е невероятно човешко качество!

В гугъл напиши antivirus и виж какво ще ти излезе на първи мяста.

Trend Micro,Kaspersky Anti-Virus,Avira AntiVir Personal,AVG,Avast!

Чак на 2-ра страница Симантек.

Симантек излиза на първа страница, но....последен! Пред него са трите безплатни програми- Авира, АВГ и Аваст, следвани от...НОД32. :P После идва отново безплатна- Комодо и чак след туй Нортон. А Касапчо....предпоследен на 2-а страница! Извода: хората търсят безплатни програми, или ако са платени- добри, като НОД. Просто не виждам един убедителен аргумент, който може да застави човек, който малко от малко е запознат с нещата, да си купи АВ програма, при наличието на толкова добри безплатни решения! Единственият аргумент, който би могъл да натежи за купуването на АВ програма, това е "родителски контрол", който при безплатните отсъства.

Ако говорим за продажбите на програми за сигурност в световен мащаб, аз се базирам на факти, а не на разни празни приказки за милиарди:

Публикувано изображение

Снимката е от един доклад на OPSWAT, Inc. от месец Юни т.г., справка: Worldwide antivirus market share report 2010.

P.S. Не мога да си обясня какво точно искате да докажете. Burkoff използва търсачката google.bg, a 3p1cKFa1L - google.at. Затова има разлика в резултатите за българската и австрийска версии на Google.

Незнам какво против имаш индийските специалисти,но благодарение точно на тези индийци,Нортън стана един от най добрите продукти за изминалите 2г.Спечелиха доста награди,включително и първото място в тестовеете на A.V.C.Индийците

направиха революция с продуктите Нортън.Евтина работна ръка няма в силиконовата долина. . .:P

Ами по всичко личи, че Симантек е почнал да се плъзга надолу, по наклонената плоскост. Явно кризата си оказва влияние, и колкото си "по-голям" толкова по-силно ти се отразява кризата....и това валидно за всеки бранш. В момента малките фирмички, имащи и много по-малки разходи, са много по-гъвкави на пазара и по-лесно оцеляват....

Ако говорим за продажбите на програми за сигурност в световен мащаб, аз се базирам на факти, а не на разни празни приказки за милиарди:

Публикувано изображение

Тук става въпрос не за продажби, а за ползване - в това число влизат и безплатните варианти. Най-продавани си остават Symantec

Тук става въпрос не за продажби, а за ползване - в това число влизат и безплатните варианти. Най-продавани си остават Symantec

Не е съвсем точно, защото продуктите за защита на Windows, макар да са от една компания са доста различни един от друг. Виж следващата графика от доклада по-горе, където има разбивки по продукти:

Публикувано изображение

Наистина ако съберем данните за Norton Antivirus (4.06%), NIS (1.84%), Symantec Antivirus (1.44%), Norton 360 (1.07) и Symantec Endpoint (1.07%) излиза, че Symantec като че ли излиза напред с общо 9.48% общо пред другите платени програми за сигурност. Но за съжаление която и да е отделна програма за сигурност на Symantec вече изостава значително след безплатните Avast (11.45%), Avira (9.19%), АVG (8.6%) и Microsoft Security Essentials (7.4%), както и след други платени програми...

Данните от доклада OPSWAT са отпреди половин година. Оттогава изтече много вода. След като McAfee си намери купувач, за единственият голям играч на пазара за платени програми за сигурност може би настъпват тежки времена. Предполагам, че Norton полека - лека ще бъдат заменени от McAfee за демо версиите при Windows OEM за лаптопи и пр. марков хардуер и картинката за разпространението и продажбите на антивируси след някой друг месец ще бъде съвсем различна.

P.S. В този случай аз нямам нищо против качествата на защитния софтуер на Symantec и не желая да го сравнявам с други подобни програми за сигурност. За това има други теми във форума.

Symantec са много големи и много агресивни,и както казва Салем компанията ще продължава политиката си на сливане и купуване на компании. Това цветно кръгче, коя била продала повече:clap: Ще ги купят и продадат всичките. *Altiris придобита на 29 януари 2007 г., Symantec обяви плановете си да придобие Altiris и на 6 април 2007 г. придобиването е завършено. *Sygate придобита на 16 август 2005 г., Symantec, придобити Sygate фирма за софтуер и сигурност с около 200 служители,със седалище в Fremont Калифорния. *Veritas acquisition На 16 декември 2004 г., Veritas и Symantec обявиха плановете си за сливане.Veritas на стойност 13,5 милиарда щатски долара,е най-голямото сливане в софтуерната индустрия до момента. *MessageLabs придобита на 9 октомври 2008 г., Symantec обяви намерението си да придобие Gloucester. *PC Tools придобита на 18 август 2008 г., Symantec обяви подписването на договор за придобиване на PC Tools. *VeriSign сигурност Придобита на 19 май, 2010, Symantec подписала окончателно споразумение за придобиването на VeriSign. *PGP и "Гардиън" Edge Придобита на 29 април 2010 г., Symantec обяви намерението си да придобие PGP и "Гардиън" Edge.

Symantec са много големи и много агресивни,и както казва Салем компанията ще продължава политиката си на сливане и купуване на компании.

......

*Altiris

.....

*Sygate

.....

*Veritas

.....

*MessageLabs

.....

*PC Tools

.....

*VeriSign

.....

*PGP и "Гардиън" Edge

.....

Имали са бол пари - платили са. Това няма никакво значение, защото явно придобиването на компании вече им създава много грижи и заблуждението в инвестициите е било някакво очакване за успех, но за много кратък период. Не винаги количествените изменения водят до трайни качествени изменения.

Все пак най-важното е качеството на програмите им (споменавам го за втори път), както и разпространението (без това няма дефиниции). Доколкото си спомням през 2009 г. Symantec направиха страхотен скок, след като пуснаха изчистен и почти перфектен вариант за защита на Windows. Нека да са живи и здрави и да радват феновете си с още по-добър софт. :)

Една малко странна промоция. Изисква само регистрация и може да спечелите лека кола :speak:

https://apps.emea.norton.com/local/frxmas/

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.