Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

На 10 различни компютъра или само на един? Аз също имам работещ ключ който също съм го активирал десет пъти ,но като го дадох на друг той не успя да го активира :yanim:

На поне 10 различни компютра :)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами не си спомням..малко ли подарих,че да помня кой съм дал и кой не... И при мен работеха за последно. Сигурно съм го подарил и забравих да го изтрия! Сега дадох на момчето друг ключ да видим дали ще стане!

Браво, така се прави само ,че трябваше по-рано да го направиш.

Свободно редник.:yanim:

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

На поне 10 различни компютра :)

?

Глупости ако лиценза е за един компютър не можеш да го сложиш на 10 ! Както си и пролича от проблема на момчето и да ти дам ключ да го активираш и при теб ? Аз ще ти покажа че ключа работи ама ти не можеш да го активираш :yanim:

?

Глупости ако лиценза е за един компютър не можеш да го сложиш на 10 ! Както си и пролича от проблема на момчето и да ти дам ключ да го активираш и при теб ? Аз ще ти покажа че ключа работи ама ти не можеш да го активираш :yanim:

Пламене,май не четеме какво пишем. Лиценза не е ограничен по брой на активации,а по брой активирани и работещи в момента.

всички са налични и активни в акаунта ми и всички мога да ги активирам колкото пъти пожелая стига да не е едновременно.

Може да се активират,колкото пъти искаме но не трябва да се ползват едновременно. Това казах - ти го повтаряш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ключа ми не се ползва от никого и го дадох на друг човек след като го бях активирал но не го ползвах и не можеше да се активира май ти не четеш :yanim: Те от Symantec спят сигурно ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ключа ми не се ползва от никого и го дадох на друг човек след като го бях активирал но не го ползвах и не можеше да се активира май ти не четеш :baby:

Това не е вярно. Имам три случая със лицензи които са се ползвали и които се активират без никакъв проблем.

Публикувано изображение

Тия двата са активирани преди месеци,ползвани са и днес отново ги активирах на виртуалката.

Не ме карай да ти правя клип и да обяснявам всеизвестни неща. :)

Пламене, започнах да ги качвам в докса , но много бавно става качването , не знам за тегленето . Ще дам линковете след малко !

Пламене, започнах да ги качвам в докса , но много бавно става качването , не знам за тегленето . Ще дам линковете след малко !

Аз бързо ги свалям от там така че няма проблем...

Това не е вярно. Имам три случая със лицензи които са се ползвали и които се активират без никакъв проблем.

Тия двата са активирани преди месеци,ползвани са и днес отново ги активирах на виртуалката.

Не ме карай да ти правя клип и да обяснявам всеизвестни неща. :)

И аз ще направя клип че не е така :baby:

Аз бързо ги свалям от там така че няма проблем...

И аз ще направя клип че не е така :baby:

То с биберон не става :lol6:

Тия снимки тука http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162258&view=findpost&p=1849443 според тебе как са направени?

пп. Аз съм до тука,не желая да влизам отново в конликт. Писна ми :)

След малко качвам клиповете че не става и не заблуждавайте хората :help wanted3: Опит за активиране на виртуалка http://dox.bg/files/dw?a=19d2527820 След малко и видео как активирам със същия ключ на реалната :grimace: Воала http://dox.bg/files/dw?a=b2ce01c8d5

vankatacop благодаря сега ще ги дръпна и кача някъде че това са 12 часа труд :help wanted3:

След малко качвам клиповете че не става и не заблуждавайте хората :grimace:

http://www10.zippyshare.com/v/40249986/file.html

Пламене,когато говоря нещо го подкрепям с факти.

- Активирам програмата с лиценз който в в момента не е активен

- Активирам програмата отново с лиценз който е активен - вижда се "Превишено количество на активацията"

- Активирам отново с лиценза който е активиран април месец още. Всичко е шест.

Айде :)

пп. Който успее да активира после с някой от двата да му е честит :help wanted3:

http://www10.zippyshare.com/v/40249986/file.html

Пламене,когато говоря нещо го подкрепям с факти.

- Активирам програмата с лиценз който в в момента не е активен

- Активирам програмата отново с лиценз който е активен - вижда се "Превишено количество на активацията"

- Активирам отново с лиценза който е активиран април месец още. Всичко е шест.

Айде :down:

пп. Който успее да активира после с някой от двата да му е честит :cool:

А аз какво представих с моето видео-филм на ужасите ли ?

И аз доказах моята теза с факти ...

И нищо не доказа с тоя клип аз казвам че всеки лиценз си има лимит и го правя с един и същи ти ми говориш за съвсем други неща ...

Аз показах каквото имам да показвам !

Активираш лицензите на един и същи компютър абе както и да е :)

E ,че си е труд да , ама е твой!!! :cool: и от тук ако ги изтрият се превръща в едночасов мой труд . Дано всичко да е на "6".

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

E ,че си е труд да , ама е твой!!! :yanim и от тук ако ги изтрият се превръща в едночасов мой труд . Дано всичко да е на "6".

Аз ги качвам на друго място и ще постна линк и ще ги добавим към шапката ... Благодаря ти за всичко !

Правилата вече са добавени към шапката на темата ай да ни е честито !

Благодаря на vankatacop за отделеното време и на Михнев за разбирането !

Доста интересно четиво за новия Нортон за Сонар 3 и други неща тук http://investor.symantec.com/phoenix.zhtml?c=89422&p=irol-newsArticle_Print&ID=1468142&highlight

А аз какво представих с моето видео-филм на ужасите ли ?

Активираш лицензите на един и същи компютър абе както и да е :ph34r:

Бяха активирани на чиста инсталция - без преди това да е слагано каквата и да е антвирусна.

По твоята логика излиза,че лиценза е привързан към само един компютър и да го ползваме трябва и да не преинсталираме.

Няма никаква логика в това и не е вярно това което твърдиш.

Бяха активирани на чиста инсталция - без преди това да е слагано каквата и да е антвирусна.

По твоята логика излиза,че лиценза е привързан към само един компютър и да да го ползваме трябва и да не преинсталираме.

Няма никаква логика в това и не е вярно това което твърдиш.

Здравейте. Може би е както при Online Armor и Prevx. Когато исках да инсталирам вече ползван ма друг компютър сериен номер на Online Armor, трябваше да го "рестартирам" като се логна в сайта им и чак тогава да го сложа на другия компютър. При Prevx е още по-рестриктивно. Обаче пък аз съм подарявал ползван от мен ключ за NIS 2010 на приятел и не е имало проблем да го активира на неговия компютър. Според мен (и на мен ми се е случвало това с неприемане поради надвишаване лимита активации) проблем има само ако повечко хора са активирали 1 ключ.

Хубавото е,че се активират ключовете :speak: аз си карам така с ключове от руснаците от 2г. и повече,ако не се активираха пък щяхте да пишете защо не се приемат ключовете и че имате проблеми,за мен е по добре както си е в момента:)

Редактирано от  (преглед на промените)

Освен SONAR-3 и това ми хареса:

-- Norton Bootable Recovery Tool conveniently allows Norton users to boot a PC into a safe state when a system is so deeply infected with a rootkit or other troublesome malware that installing security software or even properly starting up becomes impossible. New this year, the Norton Bootable Recovery Tool wizard automatically creates a CD/DVD/USB bootable device in a quick and easy way. Learn more about Norton Bootable Recovery Tool and download it here.

Освен SONAR-3 и това ми хареса:

Доста полезен инструмент за почистване а и Norton Power Eraser върши доста добра работа ! http://security.symantec.com/nbrt/npe.asp?lcid=1033

Искам да споделя някои впечатления,за тези правила от подписа на " URIEL " Та накратко да ви го кажа не правете нищо от това което е снимал господина хаха смешна работа,това ви го казвам за да си нямате проблеми след това:cool:

Искам да споделя някои впечатления,за тези правила от подписа на "  URIEL  " Та накратко да ви го кажа не правете нищо от това което е снимал господина хаха смешна работа,това ви го казвам за да си нямате проблеми след това:cool:

С тези правила (говря за защитната стена) и включен инетерактивен режим (т.н. ХИПС) на Нортън ИС 2011 бях около месец. Защитата се вдига с няколко нива нагоре.....Не съм имал никакви проблеми с ОС....

Искам да споделя някои впечатления,за тези правила от подписа на " URIEL " Та накратко да ви го кажа не правете нищо от това което е снимал господина хаха смешна работа,това ви го казвам за да си нямате проблеми след това;)

Тези правила не са задължителни, нито пък за начинаещи. URIEL ги е дал за по- напредналите потребители. Защо от 3 месеца с тези правила нямам проблеми ? :cool:

Разбира се HIPS-а го включвам само когато тествам нещо или пък не съм сигурен в определен файл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.