Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам едно момиче.. но ме е срам да й го кажа

Featured Replies

Хмм мисля че ще изчакам още 1-2 дни мисля че не съм напълно готов :wors:

С чакане ще ти мине целия живот,Слънчо-

недей така-

а той се състои точно и единствено само от тези моменти-

на влюбване,болка,щастие...

Миговете,в които спира дъха ни-

те са Живота-

не миговете,когато си дишал

• Отговори 70
  • Прегледи 39,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

От какво Ви е срам, момчета? Да не сте гърбави, съкати и т.н. Е ако сте неуки и тя е над нивото Ви тогава шанса, да я спечелите е малък. Но ако се постараете и постигнете нивото и тогава няма проблем дори тя да Ви потърси. Изправете се пред огледалото погледнете се и вижте, истината за себе си.

• Автор

С чакане ще ти мине целия живот,Слънчо-

недей така-

а той се състои точно и единствено само от тези моменти-

на влюбване,болка,щастие...

Миговете,в които спира дъха ни-

те са Живота-

не миговете,когато си дишал

Благодаря много, отвори ми очите :grimace:

От какво Ви е срам, момчета?

Да не сте гърбави, съкати и т.н.

Е ако сте неуки и тя е над нивото Ви тогава шанса, да я спечелите е малък.

Но ако се постараете и постигнете нивото и тогава няма проблем дори тя да Ви потърси.

Изправете се пред огледалото погледнете се и вижте, истината за себе си.

Нито съм гърбав нито съм сакат. Според мен изглеждам чудесно ходя редовно на фитнес, поддържам добра форма проблемът ми е че съм доста срамежлив не знам защо, но е така.

Редактирано от joniop (преглед на промените)

ходя редовно на фитнес

Ако не можеш да бутнеш повече от 90 кила, от лежанка, нямаш шанс.

Ако не можеш да бутнеш повече от 90 кила, от лежанка, нямаш шанс.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Браво, бе ти му уби всичките надежди :baby:, хората се опитват тука, да му влеят малко кураж, и смелост, ти го прати да "блъска" у ФитнесО :) . Как ще ти дигне 90, ти .... , неможеш толко... то кой ли може де...

Леле :baby: и аз да бях на твойте години :) значи най тъпия начин е хвани се на бас с нея за нещо което ще загубиш и които го загуби ще води да черпи другия У МОЛА (lol - едно време нямаше молове) :P и готово от там вече ако не се справиш неможеме да ти помогнем :) гледай да не е супер глупав баса естествено :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Браво, бе ти му уби всичките надежди :P, хората се опитват тука, да му влеят малко кураж, и смелост, ти го прати да "блъска" у ФитнесО :) . Как ще ти дигне 90, ти .... , неможеш толко... то кой ли може де...

Е аз тренирам друг тип спорт - там такива арни постижения не трябват. :baby: Иначе има хора, които си бутат по 120+ :)

Аз предлагам, докато блъска във фитнеса, да й напише стихотворение. Може да е...

турбофолк: "Ауу колко си арана, как искам да те барна. Натопорчил съм се като влак и за теб си мисля пак и пак. Аз съм твоят батко снажен и салама ми е блажен" Спирам, защото изпростяването ще е тотално.

винаги може да пробва и по-нежно, но за сега ще се възспра от коментар. :)

Едно от най-важните неща е да умееш да я развеселиш!!

Успееш ли-една четвърт от успеха е сигурна!

Другото,което също е от голямо значение е да покажеш,че малко или много се интересуваш от нея,от нейният начин на живот.Това става като я поразпиташ това онова за нея..разбира се не прекалявай!

По този начин,тя ще разбере,че се интересуваш от нея и ето още една четвърт от успеха за който говорим :D

Когато се разделяте-вечер примерно или когато и да било.

Задължително е да я изпратиш.Тя ако няма нищо против това означава само едно-ЦЕЛУНИ Я!

Щом ти е позволила да я изпратиш било то до тях или до входа или където и да било,на нея и е пределно ясно,че ще се стигне до този момент.

Просто,не момичетата,а ние трябва да направим първата крачка!

Успех ти желая момче и не се отчайвай каквото и да стане!

Дано съм бил полезен :baby::D

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

• Автор

Имам въпрос, нека да кажем че успея да си уговоря среща с нея. Въпросът ми е да се срещнем някъде двамата или да мина да я взема през тях? Как ще е по-добре?

Най ще е добре да я поканиш на вечеря със закуска.

Най ще е добре да я поканиш на вечеря със закуска.

Ама той още кафе с райбер не е пил,ти пък

:)

Ама той още кафе с райбер не е пил,ти пък

:)

Аз например изобщо не пия кафе, много рядко и то от хорски срам. Ама не ми е проблем да поканя някоя да спи в къщи. Това че още не е пил кафе с нея няма нищо общо нещата са относителни.

А и това с тия кафета много плоско ми се вижда, аз все по сладкарници ги водя, торти и мелби.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Говорих с нея и резултатът е ...... еееее..... ееее :blink: прие да се срещнем скачам до небесата от радост ;) благодаря на всички благодаря много :wors:

Да не забравиш за кафето с райбера :)  

• Автор

Да не забравиш за кафето с райбера :yanim:  

Пия кафе 1 път в месеца и то само ако е наложително, като например да ставам рано. Както и да е все още скачам до небесата от радост :yanim:

Пия кафе 1 път в месеца и то само ако е наложително, като например да ставам рано. Както и да е все още скачам до небесата от радост :D

Пояснение: Днешната младеж набляга на алкохола.

• Автор

Пояснение: Днешната младеж набляга на алкохола.

Твърд алкохол като ракия, уиски, водка не пия, бира от време на време, като има повод, като се съберем с приятели може, но не пия бира често може би 1-2 пъти на седмица по 1 чаша.

Редактирано от joniop (преглед на промените)

Твърд алкохол като ракия, уиски, водка не пия, бира от време на време, като има повод, като се съберем с приятели може, но не пия бира често може би 1-2 пъти на седмица по 1 чаша.

Че то това да не е поФално?

• 2 седмици по-късно...

Здравийте! В класа имаме нова ученичка, а аз я харесвам. Говорим си от време на време но не знам как да и кажа, че я харесвам защото не намирам подходящ момент. Или е с приятелки или е някъде на друго място.Ще ми кажете ли как да и кажа че я харесвам? Благодаря Предварително!!!

Пич ползвай търсачката. Точно няма и месец имаше такава тема и е пълна със съвети !

Здравийте!

В класа имаме нова ученичка, а аз я харесвам. Говорим си от време на време но не знам как да и кажа, че я харесвам защото не намирам подходящ момент. Или е с приятелки или е някъде на друго място.Ще ми кажете ли как да и кажа че я харесвам?

Благодаря Предварително!!!

Това значи, че още си малък и следва да си учиш уроците. Остави на батковците харесването.

Според мен най-лесно е да им направиш един прекрасен ден нее задължително да е цял ден можеш да я изведеш на разходка в парка след това едно кафенце(сокче) след това един фиум в киното и трябва да я изпратиш някаде по пътя им се обясни отговорат им може да е сякакъф но ако преглътне и мълчи няма какво да чакаш целони я!

Според мен най-лесно е да им направиш един прекрасен ден нее задължително да е цял ден можеш да я изведеш на разходка в парка след това едно кафенце(сокче) след това един фиум в киното и трябва да я изпратиш някаде по пътя им се обясни отговорат им може да е сякакъф но ако преглътне и мълчи няма какво да чакаш целони я!

Бате я прочети малко бисери.Със сигурност ще научиш много :wors:

Ето и линк,да не се изгубиш

• Автор

Здравийте!

В класа имаме нова ученичка, а аз я харесвам. Говорим си от време на време но не знам как да и кажа, че я харесвам защото не намирам подходящ момент. Или е с приятелки или е някъде на друго място.Ще ми кажете ли как да и кажа че я харесвам?

Благодаря Предварително!!!

Щом е нова, действай смело и бързо, сега е най-големият ти шанс :). Може да започнеш като й искаш скайпа, а може би и телефона, след това може да я поканиш на кафе ( може да й се обадиш или да й пишеш по скайп ако директният контакт ти е проблем или просто те е срам ) може и на сладкарница ако си малък за кафе и от там вече ти гарантирам че проблем няма да имаш. Аиде действай докато все още шансът е висок. Късмет :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.