Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам едно момиче.. но ме е срам да й го кажа

Featured Replies

Чакайте бре хора ... какво става тук ... автора на темата joniop дава съвети на michail ! joniop ти опапа твоята че и тръгна да помагаш :)

• Отговори 70
  • Прегледи 39,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чакайте бре хора ... какво става тук ... автора на темата joniop дава съвети на michail ! joniop ти опапа твоята че и тръгна да помагаш :)

Мите, ние младите действаме бързо, но това е хубаво, че дава съвети понаучил е нещо и той.

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

• Автор

Моята работа е готова, пак благодаря всички за съветите бяха ми от полза резултат - 6, и сега и аз искам да помогна както мога, има ли проблем в това ?

• 3 месеца по-късно...

Хора и аз имам проблем. Харесвам едно момиче. С нея сме много-добри приятели, даже и на един чин сядаме в някой часове, но ме е срам да и кажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, общуваме и за сега знам че няма приятел и искам да действам преди да си намери

Моля помогнете!!! Мерси предварително :biggrin:

занимавам се да изучавам женския интелект (не професионално просто ме влече) ии до сега това което съм научил е че жените мрааааазят мъжете комплексари това на първо място! За да я забиеш ти давам следния съвет:

Пиши и по скайп кво праиш ала-бала... отваряй теми различни от романтичните просто един нормален приятелски разговор вмъкни малко хумор в разговора жените обичат хората с чуство за хумор естествено нетрябва да прекаляваш с хумора ... след 2-3 дена писане по скайп я покани да излезнете на кафе вярно сега ще кажеш че когато си с нея губиш говор и картина (незнаеш какво да кажеш) но просто го приеми един номрален разговор забрави за момент че я забиваш ... ще ти дам малко съвет какви теми за разговор да отваряш :cool:)):

Много хора имат проблеми с това, особено интровертните (по-затворени в себе си) типове. Една от причините е липсата на достатъчно практика, понеже в днешното време на масов чат по интернет много хора загубват способността си да водят нормален комфортен разговор, такъв без задна цел. Следният списък ще ти помогне много:

1. Използвайте главно твърдения, не въпроси. Искам да мислите за въпросите като за теглене на пари от банкова сметка. Проблемът е, че не знаете колко пари имате в нея. ?? Също така поставяте събеседниците си в затруднено положение да водят разговора и да мислят отговори на момента.

Така се получава един вид интервю с постоянни въпроси и обикновено, без да се интересувате грам от отговорите. Това става най-често, когато мъжът е притеснен около красива жена и се чуди какво да каже. Тогава в главата му изкачат глупави въпроси, които почва нервно да задава един след друг, без да изчака дори отговор.

Пример - От къде си? А къде учиш? Каква специалност? А как се казваш?

Ако ще задаваш въпрос, за да избегнете такива неловки ситуации, задавайте интересни въпроси и след това направете някакво наблюдение или задълбайте още дадената тема с твърдения, за да не се получи плитък разговор, характерен за посещение при фризьор.

Пример:

Ти -Какво е нещото, на което не можеш да кажеш не/ каква ти е страстта/ какво обичаш да правиш/тинтири минтири??

Ж ена- Обожавам обувки, дрехи и мода като цяло.

Ти - Защо? или Може да почнете да говорите чрез твърдения на тема "мода, дрехи и обувки".

2. Не се хвали, преувеличавайте или измисляй, за да изглеждаш готин - колкото повече усилия хвърляш да убедите другите, че сте готин, толкова по-зле изглеждаш. Готиният мъж не е нужно да ви казва колко е готин.

3. Не спори. Спор не можете да спечелиш. Не можеш, понеже ако загубите - губиш, ако спечелиш, пак губиш. Защо? Нека предположим, че смачкате в спор опонента си, в неговата теза има дупки, а вие сте много по-компетентен по въпроса, и го унижите пред други хора, показвайки колко некадърен е той. Тогава какво? Вие ще се чувствате добре, егото ви ще е погалено, но какво ще кажем за него? Изложили сте го и сега той се чувства смачкан, посредствен, наранили сте гордостта му. Той ще ненавижда успеха ви и пак ще остане убеден, че неговото мнение е правилно.

4. Избягвай неловка тишина. Всички сме изпадали в такива ситуации, когато изведнъж оставаме без никакви идеи какво да кажем. Тишината е мъчителна и ние бързо си намираме извинение да се махнем, за да избегнем неудобството. Вместо това когато усетите неловката тишина, не се паникьосвайте, а направете някакво наблюдение или задайте въпрос. Всяко едно нещо е "кукичка", за която може да се хванете и да продължите разговора - нейното поведение, начинът й на обличане, обстановката около вас и т.н. Едно от най-основните правила в пикапа е, че винаги е по-добре да кажете нещо, каквото и да е, отколкото да не кажете нищо (това важи главно за ситуации, в които се опитвате да свалите напълно непозната, не за социалния ви кръг).

Това е от мен надявам се да съм помогнал УСПЕХ!

занимавам се да изучавам женския интелект (не професионално просто ме влече) ии до сега това което съм научил е че жените мрааааазят мъжете комплексари това на първо място! За да я забиеш ти давам следния съвет:

Пиши и по скайп кво праиш ала-бала... отваряй теми различни от романтичните просто един нормален приятелски разговор вмъкни малко хумор в разговора жените обичат хората с чуство за хумор естествено нетрябва да прекаляваш с хумора ... след 2-3 дена писане по скайп я покани да излезнете на кафе вярно сега ще кажеш че когато си с нея губиш говор и картина (незнаеш какво да кажеш) но просто го приеми един номрален разговор забрави за момент че я забиваш ... ще ти дам малко съвет какви теми за разговор да отваряш :go ahead:)):

Много хора имат проблеми с това, особено интровертните (по-затворени в себе си) типове. Една от причините е липсата на достатъчно практика, понеже в днешното време на масов чат по интернет много хора загубват способността си да водят нормален комфортен разговор, такъв без задна цел. Следният списък ще ти помогне много:

1. Използвайте главно твърдения, не въпроси. Искам да мислите за въпросите като за теглене на пари от банкова сметка. Проблемът е, че не знаете колко пари имате в нея. ?? Също така поставяте събеседниците си в затруднено положение да водят разговора и да мислят отговори на момента.

Така се получава един вид интервю с постоянни въпроси и обикновено, без да се интересувате грам от отговорите. Това става най-често, когато мъжът е притеснен около красива жена и се чуди какво да каже. Тогава в главата му изкачат глупави въпроси, които почва нервно да задава един след друг, без да изчака дори отговор.

Пример - От къде си? А къде учиш? Каква специалност? А как се казваш?

Ако ще задаваш въпрос, за да избегнете такива неловки ситуации, задавайте интересни въпроси и след това направете някакво наблюдение или задълбайте още дадената тема с твърдения, за да не се получи плитък разговор, характерен за посещение при фризьор.

Пример:

Ти -Какво е нещото, на което не можеш да кажеш не/ каква ти е страстта/ какво обичаш да правиш/тинтири минтири??

Ж ена- Обожавам обувки, дрехи и мода като цяло.

Ти - Защо? или Може да почнете да говорите чрез твърдения на тема "мода, дрехи и обувки".

2. Не се хвали, преувеличавайте или измисляй, за да изглеждаш готин - колкото повече усилия хвърляш да убедите другите, че сте готин, толкова по-зле изглеждаш. Готиният мъж не е нужно да ви казва колко е готин.

3. Не спори. Спор не можете да спечелиш. Не можеш, понеже ако загубите - губиш, ако спечелиш, пак губиш. Защо? Нека предположим, че смачкате в спор опонента си, в неговата теза има дупки, а вие сте много по-компетентен по въпроса, и го унижите пред други хора, показвайки колко некадърен е той. Тогава какво? Вие ще се чувствате добре, егото ви ще е погалено, но какво ще кажем за него? Изложили сте го и сега той се чувства смачкан, посредствен, наранили сте гордостта му. Той ще ненавижда успеха ви и пак ще остане убеден, че неговото мнение е правилно.

4. Избягвай неловка тишина. Всички сме изпадали в такива ситуации, когато изведнъж оставаме без никакви идеи какво да кажем. Тишината е мъчителна и ние бързо си намираме извинение да се махнем, за да избегнем неудобството. Вместо това когато усетите неловката тишина, не се паникьосвайте, а направете някакво наблюдение или задайте въпрос. Всяко едно нещо е "кукичка", за която може да се хванете и да продължите разговора - нейното поведение, начинът й на обличане, обстановката около вас и т.н. Едно от най-основните правила в пикапа е, че винаги е по-добре да кажете нещо, каквото и да е, отколкото да не кажете нищо (това важи главно за ситуации, в които се опитвате да свалите напълно непозната, не за социалния ви кръг).

Това е от мен надявам се да съм помогнал УСПЕХ!

То тук било много забавно, пък аз чак сега разбрах за 7-8 години. Я препоръчай и нещо на мен, белким ми излезе късмета. Ама аз не губя ума и дума, така че давай без това. Все пак хубаво е да ми препоръчаш как да "забия" някоя кака. Ей, ще ти бъда много задължен, пък и костюмче мога да ти купя. А към него и папионка ще ти добавя!

Мерси приятелю! Накрая и аз да "намажа" !!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Приятелю,кака на 70 години не се намира ей така.. Човека сигурно от личен опит ги пише тея неща :)

Приятелю,кака на 70 години не се намира ей така..

Човека сигурно от личен опит ги пише тея неща :yanim:

Нарича се Пикъп! Дай ти някое мнение може да науча нещо от теб :speak:

То тук било много забавно, пък аз чак сега разбрах за 7-8 години. Я препоръчай и нещо на мен, белким ми излезе късмета. Ама аз не губя ума и дума, така че давай без това. Все пак хубаво е да ми препоръчаш как да "забия" някоя кака. Ей, ще ти бъда много задължен, пък и костюмче мога да ти купя. А към него и папионка ще ти добавя!

Мерси приятелю! Накрая и аз да "намажа" !!!

Евала на стажа ти!!1 хах... не че нещо ам вчера хванаха педофилите ... все пак е тийн зона :D

Редактирано от Minimalistic (преглед на промените)

занимавам се да изучавам женския интелект (не професионално просто ме влече) ии до сега това което съм научил е че жените мрааааазят мъжете комплексари това на първо място! За да я забиеш ти давам следния съвет...

Забавно, винаги ми е забавно като чета подобни дивотии, а в нета мъже, които вярват, че са дар Божи за жените е пълно.

Само да рекна- решила ли съм да те резна, ще те резна, ако ще и пет цигански колела да ми направиш, докато рецитираш Шекспир!

Нарича се Пикъп! Дай ти някое мнение може да науча нещо от теб :)

Евала на стажа ти!!1 хах... не че нещо ам вчера хванаха педофилите ... все пак е тийн зона :D

Аз ако ще давам съвети,ще ги давам от личен опит а не от интернет :whist:
  • 3 години по-късно...

Здравейте имам следния проблем.Момичето което харесвам живее в моя блок,вход само етажа е различен :D .В училище като се срещнем по коридорите си казваме здравей и тя винаги се усмихва .Също така съм забелязал че като я питам какъв час имат или нещо друго дори и да е в  лошо настроение като ме види пак се усмихва широко,но като съм на вън и я видя с приятелки тя само ме поглежда и нищо не казва и аз се стъписвам.Като я погледна някъде и щом срещна нейния поглед  и тя срещне моя веднага си отмества погледа и влиза в стаята(ако е в училище а ако не сме в училище си тръгва). Имам й  номера скайпа и фейсбука.Звънял съм и питал съм я как е какво прави но не съм я канил да излезем.Като и звъна винаги говори някак си изненадано :D ..Какво да правя??????????

Редактирано от stefkoto1 (преглед на промените)

А ти всъщност какво искаш че не се разбра добре.

А ти всъщност какво искаш че не се разбра добре.

ами незнам дали да я поканя да излезем

Редактирано от stefkoto1 (преглед на промените)

От много приказки няма смисъл, най-добре просто и го покажи, почни да общуваш с нея, по скайп, после на живо, търси я, проявявай внимание, а казването остави за най-накрая. При мен досега от приказки нищо не е излизало. Успех!

От много приказки няма смисъл, най-добре просто и го покажи, почни да общуваш с нея, по скайп, после на живо, търси я, проявявай внимание, а казването остави за най-накрая. При мен досега от приказки нищо не е излизало. Успех!

ами казах и го и като разбра каза че незнаела какво да каже и че се изисква доста смелост за да и го призная.Реагира добре не си тръгна бяхме още навън

Момичето те харесва, просто се притеснява повечко, действай смело :)

Момичето те харесва, просто се притеснява повечко, действай смело

ами казах и го и като разбра каза че незнаела какво да каже и че се изисква доста смелост за да и го призная.Реагира добре не си тръгна бяхме още навън

Какво да правя??????????

Каквото е нужно, само не я насилваи че ше се плаши от теб :D 

• 1 година по-късно...

Здравеите искам да ви попитам нешто .

Аз харесвам едно момиче но сам  дебел и незнам дали ще ме хареса и тя,

Вчера се запознахме 

Вчера се запознахме 

А какво искаше да попиташ?

Вчера се запознахме 

За дебел портфейл ли говорим?

Дай ни връзки за социален контакт и ние ще я питаме и ще ти кажем разбира се.

Да не сте се запознали на заварката по БЕЛ?

Ок мерси за съветът. Колкото до това от кога съм хлътнал по нея, това се случи докато с класът бяхме на екскурзия, не бяхме много хора към 5-6 човека и с нея и още 1 приятел бяхме в една стая ( така не разпределиха ). Впрочем забравех да спомена че не знам дали си има гадже което добавя още 1 проблем.

Ай стига ве! Че и смесено ли настанявали?!? Това ако беше се случило при мене момичето сто процента след това щеше да е бременно  :D

Редактирано от Шри Компютърджи (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.