Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Е , как е новата учебна година (2010/2011)

Featured Replies

Аз съм 11-ти клас и имам 16 предмета http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тези предмети ги учих в 12ти клас.. толкова ги учих де..... микророцесорите в 13ти т.е сега щях де... :mad: 2ра степен се вземаше в 12ти клас 3та 13ти,важното е че вземах диплома без квалификация.....Сега ме викат да се явя за 3та степен,но няма как записах се студент.Всичко се обърка вече ,дано да махнат 13ти клас ,само на изпити си ходиш и ако искаш да утидеш студент на 2те места няма как просто. :)

Еми добре почнахме, но даскалото ни загива можеби скоро ще го затварят(ПГБХТ "Дм.Менделеев, гр. Стара Загора) заради липса на ученици,в цялата гимназия сме само 4-ри класа, и половината даскали са съкратени и то най-яките :mad:, просто май на никой не му се учи химия :)

Бих, описал новата учебна година само с една дума "мъртвило" като всяка досега :rolleyes:

Супер тъпо. Имаме някви нови учители, горе-долу биват, но със старите, аз си ги знаех и ми беше приятно, сега ми е некво притеснено при тия, още не съм ги изучил...

Като човек без работа* и аз ще си кажа... Ами ся съм 9 клас,имаме 15 предмета(оо каква радост!)като миналата година имахме 7...Кееф. Абе поне има разнообразие, не като в 8клас -4 часа англ на ден :x... Новите даскали... ами като цяло биват. Не е като да са най-гадните даскали на света, но пък психоложката и химикът яко ме приспиват. Тея по физика, англ и география ме кефят, а за останалите нямам някакви наблюдения. И, ох!, пак сме при старата по математика... :cool: Днес имах 9 часа :x Лудост! Заради руския. Е,поне в сряда ще имам два свободни ^^. *истината е, че не съм съвсем без работа. Трябва да си дочета идиотската книга по английски (за момче, което пише сценарии за деца-канибали, които изяли учителката си за вечеря, чието бивше гадже решава да скочи от 3тия етаж крещейки, че ще стане на шиш-кебап на кола за знамето на даскалото и прочее...) до петък, да прочета всичките гръцки митове и легенди до вторник, да уча по химия, физика, биология, география, български и математика за входните и още няколко неща, които забравих... Така става като цяло лято ходиш по почивки, танци и кво ли не...

Като човек без работа* и аз ще си кажа...

Ами ся съм 9 клас,имаме 15 предмета(оо каква радост!)като миналата година имахме 7...Кееф. Абе поне има разнообразие, не като в 8клас -4 часа англ на ден :x...

Новите даскали... ами като цяло биват. Не е като да са най-гадните даскали на света, но пък психоложката и химикът яко ме приспиват. Тея по физика, англ и география ме кефят, а за останалите нямам някакви наблюдения. И, ох!, пак сме при старата по математика... :(

Днес имах 9 часа :x Лудост! Заради руския. Е,поне в сряда ще имам два свободни ^^.

*истината е, че не съм съвсем без работа. Трябва да си дочета идиотската книга по английски (за момче, което пише сценарии за деца-канибали, които изяли учителката си за вечеря, чието бивше гадже решава да скочи от 3тия етаж крещейки, че ще стане на шиш-кебап на кола за знамето на даскалото и прочее...) до петък, да прочета всичките гръцки митове и легенди до вторник, да уча по химия, физика, биология, география, български и математика за входните и още няколко неща, които забравих... Така става като цяло лято ходиш по почивки, танци и кво ли не...

Пак ти е лесно :wors: . Аз в 9-ти клас учих:химия,биология,география и история на немски език (е никой не ме е карал на сила да избера немския като първи език) :) . 2 пъти в седмицата имах по 9 часа... Сега 10-ти клас съм в Leistungsklasse и ни скъсват от учене...и имам да чета някаква книга Am Ende der Nacht.Прочетох първите 10 страници и се отказах, защото реших, че няма смисъл, а се оказа, че другата седмица ще трябва да я разказвам :clap:. Поне е 120-130 страници :) така че бързо ще я мина :).

Редактирано от tinker (преглед на промените)

Много лошо!Едно че от 27 човека клас,останахме 19...Вече имаме и руски и немски (освен английски)...Друго че смениха учителите(което е хубаво ако смяташ да бягаш от часовете)...Първа смяна съм...не мога да спа...И сега за капак на всичко дойде някакво ново психясало,което се смее постоянно в часовете и момичетата ни го бият..А да не говорим че харесвам едно момиче от класа,но незнам дали и тя мен....абе с 2 думи...Тази година ще е хем интересна,хем безсмислена...Вече 8 година сме 1 клас...Хубавото е че се подкрепяме с малки изключения

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Здрасти! Аз съм....12 клас. Ужас. И на всичкото отгоре май бия всички по откаченост на положението, защото съм в музикалното училище. Не знам има ли смисъл да ви затормозявам с музикалните предмети, които могат и да са гаднички, по дяволите. Само ще спомена, че тази година са 7-8. Мноого забавно, няма що. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif В нашто даскало общообразователните предмети не са много-много на почит. Физиката, боилогията, химията и втория чужд език отпаднаха още в 10 клас, математиката, историята и географията изкретаха и в 11 клас. Моя випуск имаше информатика и информационни технологии само миналата година, при това си беше фарс - почти никога нямахме, когато имахме бяхме пет човека (ако не и само един) и никой не се занимаваше с госпожата. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Тази година останха българският език и литературата, английският език и...свят и личност. Сериозно питам, знае ли някой откъде го измъкнаха тоя предмет??! По-добре философия или етика, или психология. Самата госпожа се оплака от учебника! Както и да е, в този час повечето си отспиват. Всъщност....не се сещам да имам други предмети. Само осемте музикални, кой от кой по-странни, и тези трите. Ще бъде велика година. :)

Може ли да попитам как са вашите графици в училище? Щото на мен не ми се струва правилно 12 клас да почваме от първи час, та до седми. Тъпо е и не оставя време за почивка и подготовка за матурите.

Пак ти е лесно :lighter: . Аз в 9-ти клас учих:химия,биология,география и история на немски език (е никой не ме е карал на сила да избера немския като първи език) :wors: . 2 пъти в седмицата имах по 9 часа... Сега 10-ти клас съм в Leistungsklasse и ни скъсват от учене...и имам да чета някаква книга Am Ende der Nacht.Прочетох първите 10 страници и се отказах, защото реших, че няма смисъл, а се оказа, че другата седмица ще трябва да я разказвам :). Поне е 120-130 страници :) така че бързо ще я мина :).

Пич вие болни ли сте химия, биология, география и история на немски да учите (от къде си и къде учиш между другото)? Аз също съм с първи профил немски, но учим само география и физика на немски. Тази година и аз съм в Leistung-a и ми идва доста нагоре. Am ende der nacht ще я учим чак в края на годината (към май юни месец). Аз я прочетох в началото на книгата е доста неразбираемо и объркано, но към средата става интересна. :P

Пич вие болни ли сте химия, биология, география и история на немски да учите (от къде си и къде учиш между другото)? Аз също съм с първи профил немски, но учим само география и физика на немски. Тази година и аз съм в Leistung-a и ми идва доста нагоре. Am ende der nacht ще я учим чак в края на годината (към май юни месец). Аз я прочетох в началото на книгата е доста неразбираемо и объркано, но към средата става интересна. :wors:

От Добрич съм, в езикова гимназия "Гео Милев" и миналата година тези предмети ги учихме на немски,но тази година учат само историята на немски,защото няма учители за биологията и химията, а по география били по друг учебник... А за Leistung-a, просто нямам думи :lighter:.

От Добрич съм, в езикова гимназия "Гео Милев" и миналата година тези предмети ги учихме на немски,но тази година учат само историята на немски,защото няма учители за биологията и химията, а по география били по друг учебник... А за Leistung-a, просто нямам думи :offtopic_s:.

Смятай, сега щом е така.. в 12-ти клас какво ще е O_o

В 12-ти клас ако си в Leistungsklasse немския се учи до средата на декември (до изпитите) после няма немски :offtopic_s: . Но изпитите са гадни ><.

• 1 месец по-късно...

Аз съм 8 клас в профилирана паралелка по английски ез. програма е Анг.ез добре че госпожата е страшно печена че 18 часа седмично Бълг.ез и литература госпожата горе долу става информационни технологии е тука е лудницата музика неква нова е и направо в час млъкват птиците даже математика тук съм много зле едвам 3ки ама се падна печена и вече една 4 е уредена изобр.изк тук казвам се че имам работа с майка ми и си излизам на 5 тата минута без отсъствие физкултура господина си е печен ама имаме само 2 часа поне 3 да бяха

• 2 седмици по-късно...

9 клас съм в ново училище за сега върви добре.Новия ми клас е малко скучен,но дано с времето ми стане по интересен! :cool:

• 2 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.