Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се става богат?

Featured Replies

Как се става богат според вас?Според мен трудно хехе...става дума за честното забогатяване.Другото е малко безмислено май.Лъжеш,мажеш,трупаш пари и като ги натрупаш те гръмнат или те затворят в дранголника...Най-масовия начин май е с бизнес.Ако искате в тази тема може да пишем за всичко свързано със забогатяването.Психология,разни схеми и т.н.Като за начало-какво разбирате под богат човек?За мен богат човек е човек който има пари,власт,свободно време...Човек който има свободата да прави каквото си поиска,както си поиска и когато си поиска.

Богат е човек не само материално!!!!

Отговора на твоят въпрос,можеш да откриеш в книгата,която многократно съм изчитал,а именно "Изкуството на Бизнеса" - Доналд Тръмп.

Там е описано ежедневието на милиардера,случките му,действията му,мислите му.

Могат да се научат много неща от тази ценна за мен книга,при започване на бизнес.

Един от похватите,които съм научил е това да умножавам парите.Тоест при текущо състояние да кажем 500лв,така да се вложат,така да се формират,че да печелиш от тези пари.Точно това е изкуството на бизнеса да съомееш да увеличаваш състоянието си със помощта на рационалното мислене.

П.С.Книгата,която мисля да закупя отново,че моята цялата е изпокъсана.

Вярно,че е старо издателството/1995/,но теориите,които описва се срещат и днес!

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

какво разбирате под богат човек?За мен богат човек е човек който има пари,власт,свободно време...

аз искам любов, здраве и спокойствие...

има толкова много неща които може да си купя с пари.. които не ги искам (пфу)

ти искаш "пари,власт,свободно време..." аз имам недвижими имоти от които вземам наем, и имам свободно време...

власт и много пари = по-малко живот според мене xD

Редактирано от 出撃 (преглед на промените)

• Автор

Богат е човек не само материално!!!!

Отговора на твоят въпрос,можеш да откриеш в книгата,която многократно съм изчитал,а именно "Изкуството на Бизнеса" - Доналд Тръмп.

Там е описано ежедневието на милиардера,случките му,действията му,мислите му.

Могат да се научат много неща от тази ценна за мен книга,при започване на бизнес.

Един от похватите,които съм научил е това да умножавам парите.Тоест при текущо състояние да кажем 500лв,така да се вложат,така да се формират,че да печелиш от тези пари.Точно това е изкуството на бизнеса да съомееш да увеличаваш състоянието си със помощта на рационалното мислене.

П.С.Книгата,която мисля да закупя отново,че моята цялата е изпокъсана.

Вярно,че е старо издателството/1995/,но теориите,които описва се срещат и днес! 

Оки,може да си я взема,мерси.

аз искам любов, здраве и спокойствие...

има толкова много неща които може да си купя с пари.. които не ги искам (пфу)

ти искаш "пари,власт,свободно време..." аз имам недвижими имоти от които вземам наем, и имам свободно време...

власт и много пари = по-малко живот според мене xD

Аз не искам да имам,нищо не ми трябва, искам да правя,да създавам.

"власт и много пари = по-малко живот според мене xD"

Повечето ми познати са бедни и блъскат по над 9-10 часа на ден.Работят много,взимат малко пари и са никои,роботчета,каквото им кажат това правят,това не е живот.

Според мен богатите правят фирми обаче така ги правят ,че да могат да функционират и без тях.Правят фирма,наемат си хора които да я поддържат и развиват и подхващат друга.Правят я ,пак си си наемат хора и пак се захващат с нещо друго и т.н.Или поне така си ги представям нещата в момента.

Ама че сте се размечтали !!! Хайде и от мен една идея, направете си пирамида ... и станете фарони

С труд богат няма да станеш. Просто така е устроена Б-я. Дава ти се малко, дори нищожно, нямаш алтернатива - или бачкаш като вол за смешна сума или стоиш гладен. Няма перспектива. Парите са разпределени между групировки, бившите ДС и всекви там мутри. Така че с труд само да се изгърбиш. Инак в чужбина имаш повече шанс. Късмет в забогатяването.

Ама че сте се размечтали !!!

Хайде и от мен една идея, направете си пирамида

... и станете фарони

Древните фараони са приключили земния си път и след серия неприятни процедури върху трупа са били превърнати в мумии.

Съвременните фараони нямат привилегията да бъдат подготвени да вечен живот. Откраднатите пари не успяват да ги спасят и обикновено краят им е продължителен и мъчителен.

Има няколко начина: 1. Купувате ябълка за 2 ст. Умивате я, излъсквате я с олио и я продавате за 4 ст. С тях купувате две ябълки, умивате ги, излъсквате ги с олио и ги продавате за 8 ст. Продължавате тъй до 64-тата ябълка, когато умира ваша леля в Америка и вие наследявате 2 милиона долара. 2. Купувате за 10 евро/м2 пустеещ имот в покрайнините на София, откъдето предстои да мине метро или автомагистрала, викате подходящи вещи лица, които срещу подходящ хонорар изготвят експертна оценка, след което го продавате на държавата за 7500 евро/м2. 3. Купувате полу или напълно разрушен бивш обор, обявявате го за животновъдна ферма със 105 крави и 800 овце, кандидатствате и получавате пари от еврофондове за животновъдство. После животните умират от луда крава. 3а. Същото, само че гола поляна, срещу 2 шишета ракия викате няколко циганина да я поразравят и да набодат клечки от околните върби, обявявате я за лозов масив и получавате пари от еврофондове за земеделие. После лозето е поразено от град. 4. Сключвате консултантски договор с инвеститор в енергетиката и без да разбирате от каквото и да било получавате хонорар 1.5 милиона лева. Има още доста сравнително честни начини за забогатяване. Заб. Т.1 е трудно приложима у нас.

Има няколко начина:

1. Купувате ябълка за 2 ст.

лелее, колко пари съм изкарал като съм продавал на такива балами ябълки по две стинки...

Лесно -

чакам да умре самотната ми леля отвъд океана

:lol6:

Лесно -

чакам да умре самотната ми леля отвъд океана

:lol6:

А ако умре след теб?

А ако умре след теб?

Прав е Амчо. Пък и ако не знаеш колко е изкукуригала и на коя черква е завещала кинтите.....

Я по-добре избери някоя от другите опции, тука поне има опит в тях.

А ако умре след теб?

Няма,на 97 години е

Прав е Амчо. Пък и ако не знаеш колко е изкукуригала и на коя черква е завещала кинтите.....

Я по-добре избери някоя от другите опции, тука поне има опит в тях.

Аз и други опции знам,споко-

иначе е дала за дом за сирачета половината мдам,това знам

Няма,на 97 години е

Аз и други опции знам,споко-

иначе е дала за дом за сирачета половината мдам,това знам

Е, айде хаирлия, скоро да получиш добра вест оттатък големия гьол! И някое и друго доларче! Пък и да са обадиш да почерпиш за Бог да прости!

А ако умреш преди нея?

А ако умре след теб?
Ама ти нещо мноооо искаш да умиргам а

Ама ти нещо мноооо искаш да умиргам а

Няма няма,какво ще правим без теб :biggrin:
  • 8 години по-късно...

Друг е въпроса дали под "богат" се разбира "имащ пари" или нещо друго

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.