Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повишаване на рейтинга в торент тракерите

Featured Replies

Искате да си повишите рейтинга в торент тракерите да станете супер потребител, а може би Ви писнаха ограниченията ето решението за всички Вас: http://ratiomaster.net/files/RatioMaster.NET.rar'>http://ratiomaster.net/files/RatioMaster.NET.rar ето и сайта http://ratiomaster.net/ Ако се намрирате на разстояние по-малкно от 2 км от сървъра вероятността да ви хванат че мамите тракера е по-голяма:rolleyes:, а да и колкото е по-малко регистрирани потребители има в въпросния тракер също нараства вероятността да ви хванат, изпробвано за замунда, арена и demonoid.

и ще ви банират задължително ... и дано да е по ІР ... те колегите от замунда и арена не прощават за такива неща !

Автора на темата ... ха кажи ми какво ще направиш като имаш по голям рейтиг от мен ... по умен ли ще станеш ... или ще ти порасне трета ухо :) ! Лапешка работа , която ще ти докара наказание !

Искате да си повишите рейтинга в торент тракерите да станете супер потребител, а може би Ви писнаха ограниченията ето решението за всички Вас:

http://ratiomaster.n...oMaster.NET.rar

ето и сайта http://ratiomaster.net/

Ако се намрирате на разстояние по-малкно от 2 км от сървъра вероятността да ви хванат че мамите тракера е по-голяма:), а да и колкото е по-малко регистрирани потребители има в въпросния тракер също нараства вероятността да ви хванат, изпробвано за замунда, арена и demonoid.

Това, което си постнал тук не подлежи на никакъв коментар. Tова е вид измама, за която обезателно един ден ще получиш БАН! И още! Погледни си регистрацията от кога е, погледни си и темите.Нима това е най важното за теб - рейтинга ти? Наясно ли си какво печелиш от него? И колко време посещаваш този или някой друг тракер, че даваш такива съвети? Внимавай, какви ще са ти следващите публиказии. А темата дано се прочете от някои всезнайковци в този форум, за да се убедят, че модераторите трябва да вървят зад гърба на всеки един юзер / конкретно пиша за am-am/

На мен лично сте ми омръзнали с вашите глупости.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Както казаха колегите, измамите с рейтинга не се толерират по тракерите, и когато (не ако, а когато) те хванат - директно ще те изритат. Има и доста начини да си вдигнеш рейтинга и без да нарушаваш правилата на съответния тракер. Много от тракерите имат сребърни и златни торенти, които отчитат само 1/2 или въобще не отчитат доулоада. Трябва само да си подбереш кой торент от кой тракер да го теглиш. Теглейки златен торент реално винаги ти се качва рейтинга, защото се отчита само ъплоада. Да не говорим че много от тракерите дават бонус точки за сийд които можеш да смениш за гигабайти ъплоад трафик.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Добре де, а вас какво ви притеснява че някой чийтва по тракерите? Ще ми отговорите ли? Той от вас конкретно нищо не взима и по никакъв начин не ви пречи. Не мога да разбера защо сте така агресивни, когато нещо такова не ви засяга пряко по никакъв начин. Нека си мисли, че е велик и готово. Нека коефициента му 38472234, голяма работа. Давайте го по-спокойно.

прелюбодеец , така обезсмисля цялата идея на Р2Р мрежата ... ти не си спираш РС-то цяла вечер ... отдаваш си това което си свалил ... и се появява такова тарикатче ... което дърпа " Тез чИрвени дУмати " / пиша го с тяхният диалект / и прави споменатия коефицент ... сякаш е отдало 10 пъти блурета на " Властелина на пръстените " ... и почва да спами във всеки свой пост , колко е велик / правят го / ... бан за такива идиоти !

Ама кажи ми на теб с какво ти пречи точно неговият личен рейтинг, който по никакъв начин не е свързан с теб? Какво е лошото, което ти причинява на теб, че да го наричаш идиот? И да те питам теб нещо конкретно. Ти за какво не си спираш PC-то? За рейтинг ли?

Искате да си повишите рейтинга в торент тракерите да станете супер потребител, а може би Ви писнаха ограниченията ето решението за всички Вас:

http://ratiomaster.net/files/RatioMaster.NET.rar

ето и сайта http://ratiomaster.net/

Ако се намрирате на разстояние по-малкно от 2 км от сървъра вероятността да ви хванат че мамите тракера е по-голяма:P, а да и колкото е по-малко регистрирани потребители има в въпросния тракер също нараства вероятността да ви хванат, изпробвано за замунда, арена и demonoid.

Сега мамиш по тракерите. Утре ще мамиш хората. Осмисли какво означава думата "морал". Ако не успееш, това може да ти струва живота при някоя голяма бъдеща измама.

Добре де, а вас какво ви притеснява че някой чийтва по тракерите? Ще ми отговорите ли?

Той от вас конкретно нищо не взима и по никакъв начин не ви пречи. Не мога да разбера защо сте така агресивни, когато нещо такова не ви засяга пряко по никакъв начин. Нека си мисли, че е велик и готово. Нека коефициента му 38472234, голяма работа. Давайте го по-спокойно.

Заблуждаваш се. Измамите от всякакъв вид засягат цялото общество, следователно и нас, и теб.

Ама кажи ми на теб с какво ти пречи точно неговият личен рейтинг, който по никакъв начин не е свързан с теб? Какво е лошото, което ти причинява на теб, че да го наричаш идиот?

И да те питам теб нещо конкретно. Ти за какво не си спираш PC-то? За рейтинг ли?

Личният му рейтинг не пречи никому, лошо е това, че е постигнат с измама.

С измама е приготвен и хлябът, който ядеш, а също така колбасите, млякото, кашкавалът, сиренето и какво ли още не. Тези, които са замесени в тези измами, са започнали като дребни мошеници.

Ако не разбираш, какво ти казвам, значи нямаш никакъв житейски опит. Думата "морал" и за теб е случаен набор от звукове.

Не се притеснявай! Животът е пред теб. Той ще ти разкаже играта... :nono:

Да чийтваме... или "как да стигнем безплатно до безплатното". Нямам думи... Колкото и да ти изглежда лесно, ние ъплоудърите в Замунда (и не само) се грижим да поддържаме качество, отделяме от времето си, за да ви предоставим безплатно платеното. В името на идеята и хората. Но в замяна получаваме в повечето случаи само критики... и, виждате, такива като теб, които чийтват. Плюс това, за тези със слаби връзки са измислени Happy Hours - знаете за какво става въпрос. Продължавайте да бъдете егоисти, някой ден ще разберете истината. И пак, нямам думи...

Време беше да се покажат и моралистите и да изнесат лекция. Връзката е убийствена. Кашкавал и коефициент по тракетире около които едва ли не се върти света ви. хахаха От къде да имам житейски опит, като съм на 14 години, кажи ми, а коефициента ми е само 7-8 със свалени 15 ТБ? Вие ъплоъдърите в Замунда така или иначе имате 1% принос за това, което се качва в тракера и той се свежда до рипване на БГ предаванията, а всичко друго точите от други тракери и мятате там. Все пак аз уважавам труда ви и то много, но моля ти се, не се превъзнасяй чак толкова.

Ама кажи ми на теб с какво ти пречи точно неговият личен рейтинг, който по никакъв начин не е свързан с теб? Какво е лошото, което ти причинява на теб, че да го наричаш идиот?

И да те питам теб нещо конкретно. Ти за какво не си спираш PC-то? За рейтинг ли?

Добре де, а вас какво ви притеснява че някой чийтва по тракерите? Ще ми отговорите ли?

Той от вас конкретно нищо не взима и по никакъв начин не ви пречи. Не мога да разбера защо сте така агресивни, когато нещо такова не ви засяга пряко по никакъв начин. Нека си мисли, че е велик и готово. Нека коефициента му 38472234, голяма работа. Давайте го по-спокойно.

Или се правиш че не разбираш или си ........! Ако всички разсъждаваха като теб нямаще да просъществуват нито торент, Emule и др. Във всички мнения по-горе ти е обяснено за егоизма на някой хора, защото чийтърите са на системата "дръп и беж" и затова има система с коефициент за да се следи колко си отдал като трафик(никой не те кара да правиш коефициент над 1.5) и никой не е длъжен да си държи компютъра включен за такива хора!

Прелюбо*беца яде без да плаща, че и е налапал ръката която му подава мръвката. Колега тая ръка не се хапе а се лиже, да ти обясня като на човек, който явно не си заслужава ника. Не само с ръката е така а и с жената. Ако гледаш само да се нацвъкаш бързичко като зайче, първото е че приятелката или евентуално жена ти ще е недоволна от теб и ако с нещо сериозно не е вързана, ще те напусне. Нещо повече, ще повлече клюка, колко си немощен в леглото и повече приятелка няма и да си намериш...освен някоя със чеп.

Определено съм се нагледал на писания от рода на:"Баннаха ми акаунта в...",или "Моля дайте сиид,че от два дена съм на 6%".Ако по-голямата част от потребителите в торент тракерите ползват такива програми за изкуственно повишаване на коефициента,то тогава какво се получава-ще си чакаш със седмици да изтеглиш торента.Доста уважавани тракери имат система за известяване при фалшив ъплоуд или чийтване-това съм го пробвал вече.И там има модератори,хората знаят тези хватки и не пасат трева.Един съвет-ако имаш чак толкова големи притеснения относно ограничения и коефициенти,има свободни тракери-ползвай тях.

Време беше да се покажат и моралистите и да изнесат лекция. Връзката е убийствена. Кашкавал и коефициент по тракетире около които едва ли не се върти света ви. хахаха

От къде да имам житейски опит, като съм на 14 години, кажи ми, а коефициента ми е само 7-8 със свалени 15 ТБ?

Вие ъплоъдърите в Замунда така или иначе имате 1% принос за това, което се качва в тракера и той се свежда до рипване на БГ предаванията, а всичко друго точите от други тракери и мятате там. Все пак аз уважавам труда ви и то много, но моля ти се, не се превъзнасяй чак толкова.

Между менте-кашкавала и чийтърите има по-дълбока връзка, отколкото можеш да осмислиш. Не се коси, и това ще стане някой ден.

Основната ти заблуда за това как е устроен светът се набива в очи, когато човек погледне аватара ти. Можеш да си сигурен, че написаното не отговаря на истината. Така или иначе постепенно ще се убедиш в това. Пожелавам ти да е по-безболезнено!

Ако все пак искаш някаква любов и уважение на този свят, трябва да се опиташ да ги заслужиш, като станеш Човек.

Вие ъплоъдърите в Замунда така или иначе имате 1% принос за това, което се качва в тракера и той се свежда до рипване на БГ предаванията, а всичко друго точите от други тракери и мятате там. Все пак аз уважавам труда ви и то много, но моля ти се, не се превъзнасяй чак толкова.

Всъщност не е така. Специално ние, тези със софтуера, имаме съвсем НЕ малко работа. Трябва да го изтеглим и, забележи, ПРОБВАМЕ. Трябва да се убедим, че е чисто и работещо. Трябва да направим инструкции за инсталация, да направим свястно описание (лого, БГ описание, инструкции, скрийншоти и т.н.). А след това трябва да наблюдаваме коментарите и да помагаме. Понякога трябва да се правят NFO-та. Не забравяй, че след това трябва да го сийдваме доста дълго. Не е чак толкова лесно, колкото си мислиш... 14-годишното.

Edit: Ние изпълняваме и заявки, някои неща много трудно се намират. И ни е трябвало доста дълго време, за да натрупаме всичкия опит и източници, за да можем по-бързо и качествено да предоставяме торенти на потребителите

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

:blink: (или пък не) и да накачулите половината безплатен софт от нетя по тракера, забрави да споменеш или поне някои от вас го правят - оставаме с ясното съзнание че не бива да слагаме всички под общ знаменател

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

или поне някои от вас го правят - оставаме с ясното съзнание че не бива да слагаме всички под общ знаменател

Аз лично безплатен софт не качвам. Много рядко.

Edit: А и така да е, това пак си е труд!

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

мхм. и за труда получават единичка дори да имаше оценка нула пак щях да пусна единичка

Аз лично безплатен софт не качвам. Много рядко.

Edit: А и така да е, това пак си е труд!

То, човек се труди и като с*ре...Ти искаш ли признание за това или голям рейтинг. Все си мисля че труда полага основно компютъра, както и всички машини в мрежата, които ангажираш докато търсиш да краднеш нещо което да споделиш с останалите. Тези машини, както и консуматива чрез който работят - електроенергията са произведени, чрез съвсем реален труд положен от хора или роботи, които пък също така са направени от хора и тъй нататък...Твоята "работа" са няколко натискания на бутона на мишката и евентуално, малко ръчно написан текст, за някое резюме. Направо си се прелафботил. Същевременно аз вероятно съм оставял компютъра си общо над година само за да си върна полученото, при това в доста пъти по-голям обем, защото с това помагам и на хора, които може и да нямат друг начин да се сдобият с възможността да се порадват на дадено произведение, защото не е на дневен ред и е със, в добрият случай, двама трима сийдъри включая мен, но не и "bogidan4o" или "прелюбо*беца".

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

То, човек се труди и като с*ре...Ти искаш ли признание за това или голям рейтинг. Все си мисля че труда полага основно компютъра, както и всички машини в мрежата, които ангажираш докато търсиш да краднеш нещо което да споделиш с останалите. Тези машини, както и консуматива чрез който работят - електроенергията са произведени, чрез съвсем реален труд положен от хора или роботи, които пък също така са направени от хора и тъй нататък...Твоята "работа" са няколко натискания на бутона на мишката и евентуално, малко ръчно написан текст, за някое резюме. Направо си се прелафботил. Същевременно аз вероятно съм оставял компютъра си общо над година само за да си върна полученото, при това в доста пъти по-голям обем, защото с това помагам и на хора, които може и да нямат друг начин да се сдобият с възможността да се порадват на дадено произведение, защото не е на дневен ред и е със, в добрият случай, двама трима сийдъри включая мен, но не и "bogidan4o" или "прелюбо*беца".

Тези "2-3 клика", както ги наричаш, всъщност са много повече и човек отделя доста минути и часове, за да изпробва, оформи и качи съответния торент. И всичко това следствие на много месеци натрупване на опит. А, представи си, всеки ден...

Всъщност, не виждам защо трябва да се хабя. Все пак го правя за тези, които оценяват нашите усилия.

Нека не спамим повече

В тракера, който най-често ползвам/не е чак толкова известен мисля/ElitTorrents/ има една система, която лично на мен много ми харесва, жалко че в големи сайтове като Zamunda тя липсва. Системата оценява солидарността на даден потребител в сийдването на торент/и. За всеки час, през който торент клиентът даде анонс, че торентът се сийдва, се начита сийдбонус, който може да се използва за "закупуване на ъплоуд" Това според мен е нещо, което трябва да се въведе на повече места. Случва се някой торент да е рядко теглен, та това е един вид поощрение на тези, които го сийдват, въпреки че малко хора го теглят, така се държи повече време жив. След като така и така си го теглил и искаш да го споделяш и си солидарен, защо да не получиш солидарност и от другата страна? Отгоре на всичкото от това имат и полза хората с по-слаб интернет. В същият тракер обаче има и някои строги правила-под определен рейтинг ти се забранява тегленето на нови файлове и ако не си сийдвал даден торент определено време ти се налага наказание. Като цяло системата за оценяване на други места не ми харесва, защото ако теглиш нещо различно от масите, едва ли не си изолиран, малко са тези, на които можеш да го сийдваш, не можеш да поддържаш коефициент, някак липсва солидарността от отсрещната страна. Това, че сийдваш с дни, но малко хора теглят от теб не значи, че не го правиш. Според мен и това време трябва да се поощрява някак, иначе какъв е смисълът да го правиш? Въпросът е на етичност и солидарност от двете страни. Изразявам си мое лично мнение... П.П Именно защото моята солидарност е ценена в тракера, който казах, държа торентите от там живи много дълго. П.П2 Не одобрявам подобни програми за чийт. Хората, които ги ползват следва да бъдат наказани, защото не спомагат по никакъв начин за споделянето на информацията.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тази тема беше веднага затворена. По мое желание тя отново е отворена за да се види на кой колко шапката на главата е накривена. Единственото, което мога да Ви препоръчам е ОТНОВО ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКИ ПОСТОВЕ на NavNav. Четейки ги, трябва преди всичко да мислите, а не като КЪЛВАЧ да чукате по тях. Вярвам, че с течение на времето ще пораствате и с всеки изминат ден повече и повече ще се ограмотявате в този живот.Вашите мисли и разсъждения не се възприемат от много хора тук и единственото, което можете да си спечелите е някой БАН или наказание - точно от МЕН - като модератор.

За мен най-интересното нещо в тази програма беше, че е създадена от българин. А най-тъжното беше, че се зарадвах, когато разбрах това. Тъжно е, защото сме я докарали до там да се радвам на всяко нещо, което е "Made in Bulgaria", независимо за какво служи.

• 1 месец по-късно...

Замунда заслужават да се чиитва ! Тая сган от младши модеве, модеве, младпи админи и админи е просто дразнеща. Там си правят квото искат. Наказват повечето потребители , че даден торент не им харесва или че гласуват с - и хоп предупреждение ????? Айде нема нужда. Никога няма да сиидва. Не ме интересува, че някой няма да си изтегли нещо. Много отворени стана екипа им. Затова чиитваш и съ мълчиш, не пишеш и гласуваш с - и това е. Щото изкажеш ли се зле за торент, да речем филма не ти харесва и хоп спамиш, пхахаха или другото смешно е "като не ти харесва филма знаеш къде е врата". Хахха комплексари прости, тоя рейтинг не е сложен само за плюсове. Както и да е. Да програмата е писана от Българин, който в момента пише торент клиент, който ще чиитва та замунда могат да го хванат за канбанките. Евалата на Ники, че ни дари с рейтиомастера. И да не се мислят за царе тия от замунда, защото потребителите им поддържат сайта. Що не баннат всичи потребители и супер потребители ? И замунда я няма в нета. Пфф разписах се ама хората там се мислят за господ, а са пълни ********************.

• 2 седмици по-късно...

един модератор питаше какво като имаш по голям коефициент ами на мен ми трябваше по голям коефициент за да мога да пиша коментари!е постигнах го не с такива програми,но малко помощ от такива програми не е излишна за хора със слаб ъплоуд! beBoss™ е прав!миналата година си купих уиндус хр хоум едишън и писах на екипа на замунда с молба да го предоставя да го качат и понеже вярно са толко надути че даже и не ми отговориха,а този уиндоус го няма там.повечето неща тегля от там и евала за това което правят но както казва beBoss™ екипа там прекалява.качих уиндоуса в един от тракерите за свободно качване и веднага ти дават слаб рейтинг за нещо което си го предоставил безплатно и потребителите пак не са доволни че и предоставяш нещо напълно оригинално и не пипано.така че и от двете страни си има трески за дялане!

Редактирано от fu4ko (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.