Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем в областта на сърцето.

Featured Replies

Здравейте. :angry: Имам един неприятен проблем и моля за съвет и за помощ. Вече 3-ти ден имам проблем в областта на сърцето.В смисъл такъв,че например като вдишам въздух по-дълбоко започва да ме боли много (с пронизваща болка) при сърцето.Имам чувството че все едно нещо се е запушило и много ме боли.И преди ми се беше случило 1 път,но ми мина за 30 минути,а сега ме мъчи 3-ти ден.Моля ви ако някой има идея от какво е да казва и да помага. Благорадя

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Звънкай на некоя погребална агенция, че после нещата ще са по скъпи ;) ....верно ли мислиш. че при нова регистрация и поставен сърдечен проблем в тоя форум, некой ще ти постави диагноза и назначи лечение :D

Колегата по-горе ме подсети и за друго решение. Предвид дейността на форума и сайта си пусни един Еверест и дай данните от теста, па се некой че познае :D

• Автор

Колегата по-горе ме подсети и за друго решение. Предвид дейността на форума и сайта си пусни един Еверест и дай данните от теста, па се некой че познае :D

Незнам какъв ти е проблема и незнам от кое село си,но по-добре си трай и не се излагай.

Иначе мерси за съвета,който ми даде човека по-горе,но исках някой ако има представа от какво е да каже...

Ти с нас ли си правиш майтап или с твоя живот-

само лекар и то кардиолог може да ти каже,с това шега не бива.

Нито се лекува по нета.

Действай бързо!

Може да не е заболяване,но може и да е - само кардиолог може да ти каже.Не чакай!

Редактирано от Moira (преглед на промените)

Да вдигаш тежести случайно? Може да си разтегнал мускулно влакно на гърдата. Но щом се появява само когато вдишваш дълбоко, едва ли е сърдечен проблем. Но задължително отиди при ОПЛ-то!

Здравейте. :wors: Имам един неприятен проблем и моля за съвет и за помощ. Вече 3-ти ден имам проблем в областта на сърцето.В смисъл такъв,че например като вдишам въздух по-дълбоко започва да ме боли много (с пронизваща болка) при сърцето.Имам чувството че все едно нещо се е запушило и много ме боли.И преди ми се беше случило 1 път,но ми мина за 30 минути,а сега ме мъчи 3-ти ден.Моля ви ако някой има идея от какво е да казва и да помага. Благорадя

Отивай при общопрактикуващия да ти пусне едно ЕКГ и да чуе сърдечните тонове,след това вече в зависимост от находката ще реши дали да те прати при кардиолог.Ако имаш парички направо си отиди на преглед при кардиолог да те мине на Ехокардиограф и всичко да се изясни.НО първо мини при лекуващия щото може да е съвсем друг проблема.От форума трудно ще получиш помощ ,особено с тази оскъдна информация която си дал/а.Най малкото трябваше поне да си замериш ПУЛСА и КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ,да уточниш мъж или жена си,колко килограма,години,предишни сърдечни проблеми(евентуално) и т.н.Айде със здраве. :)

Редактирано от shumarov (преглед на промените)

Здравейте. :wors: Имам един неприятен проблем и моля за съвет и за помощ. Вече 3-ти ден имам проблем в областта на сърцето.В смисъл такъв,че например като вдишам въздух по-дълбоко започва да ме боли много (с пронизваща болка) при сърцето.Имам чувството че все едно нещо се е запушило и много ме боли.И преди ми се беше случило 1 път,но ми мина за 30 минути,а сега ме мъчи 3-ти ден.Моля ви ако някой има идея от какво е да казва и да помага. Благорадя

Нема се пуашиш, предполагам си млад човек и 100% това ти е на нервна почва. Успокой се, пийни нещо и ще ти мине. Без майтап.

Хайде стига сте гадали ! Публикувано изображение

shumarov каза всичко необходимо относно поведение при болка в гърдите ( независимо от какво е причинена).

Доста хора ходят на доктор заради този проблем,а се оказва,че няма нищо

и въпреки,че болката е неприятна,не е от сърцето.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.