Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за Нaier HSM12HEK/HUM12HB

Featured Replies

Здравейте..!Искам да попитам дали си струва да платя 800лв.за модела Нaier HSM12HEK/HUM12HB от промоцията на Технополис.Малко подробности от хората които са нясно за конкретния модел..?Предварително благодаря..!;)

• Автор

Мисля да направя един подарък на майка ми...и на този етап мога да си позволя тази сума..!:) Вчера един приятел ми каза че имало една дефектна партида на Нaier и затова се продавали на тази цена...!:rolleyes:

Да чакаш Хайер да те стопли е като да се грееш на луна.

Това се отнася за LG произведено в Турция, ама чак пък за Хайер ми се струва доста преувеличено ... Не са толкова зле климатиците...

Качествените маркови климатици са скъпи - 1500-2000 лева и нагоре. По-добре Haier, отколкото разните Elite, Sang, Neo, Crown, и др. подобни, които се произвеждат по поръчка на търговеца в безименни китайски заводи с нисък контрол на качеството, и накрая просто им се поставя някаква "марка" . А за дефектни партиди съм чувал, само че Panasonic. И го чух от техника, който ми взе 500 лв за смяна на компресора :cool: . Защото въпросният Panasonic ми се скапа точно 2 месеца след изтичане на гаранционния срок.

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

• Автор

Оффф....благодаря на всички...ами ще си вкарам аз един таралеж ....ама какво да направя...сега само толкова пари мога да отделя...!;)

Оффф....благодаря на всички...ами ще си вкарам аз един таралеж ....ама какво да направя...сега само толкова пари мога да отделя...!:cool:

е какво пък толкова има да си вкарваш? Не мисля че е вкарване... основно мисля че трябва да внимаваш кой монтира климатиците... не искам да обиждам разни колеги обаче откакто бизнеса се развали и се започнаха монтажи от куцо и сакато ( а и климатиците станаха ежедневие при това и не особено скъпо за определени марки ) съм наблюдава монтажници, които слагат по няколко климатика дневно ( разбирай 3 и повече) които са абсолютно не наясно с идеите на тази техника и идеята за добрата Визия... слагат се климатици в затворени тераси, със затиснати в тавана капаци и натикани в разни ъгли, тръбни пътища висящи като "черволъци" и инструментна база от времето преди 15 години в стил направи си сам .... повече от това следва да те е страх и чак тогава от конкретния климатик ... :yanim: ама айде да не правим "гарван гарвану око не вади, че преди 10 години и аз бях гарван" :cool: ... добре че вече имаме и малки гарванчета на смяна :)

Редактирано от juve (преглед на промените)

icotonev искам да те попитам дали вече си купил дадения климатик и дали си доволен , понеже и аз днес ходих в Технополис и понеже аз искам да купя 2 климатика и бюджета ми е ограничен се спрях на този модел , но все още не съм напълно сигурен дали да го купувам.

аз се занимавам с хаиер.точно този модел за мен е по сполучлив от HV модела.Има си и нагревател на дъното против замръзване,работи при по ниски температури.

В последно време не ми вдъхват доверие. Пък и при нисък бюджет съм останал с впечатлението, че по-добро от Мидеа или 2ра ръка японец няма.

за японец втора ръка гаранция има ли някой който може да ти даде

Като стана дума за Мидеа - и там работата стана до модел... От доста време домашния бранш не е моя работа, но няма как да не отбележа какъв вятър духа сред монтажниците- " я кажи има ли от оня модел ( еди какъв си ) че го искам за един мой човек /роднина/ да не се излагам... " Така че навсякъде е едно и също - добре е да си имаш човек с поглед и той да те посъветва - дали е за кола, печка, жена,пушка.... :ph34r: няма значение, важен е човека :P В общи линии най-глупавия вариант който съм срещал е : " а бе пичове взех си тук един (климатик, кола, пушка) да ми кажете дали е добър :angry:" А бе аланкоолу, той капана вече е щракнал, какво има да питаш вече... :down:

• 11 месеца по-късно...

Здравейте , в момента пак има промоция на този климатик в Технополис за 849лв. ако някой си е закупил може ли да сподели да ли е доволен. Трябва ми за отопление на механа, която основно е под земята с размери 28кв.м. височина 2м. Благодаря предварително.

Здравейте..!Искам да попитам дали си струва да платя 800лв.за модела Нaier HSM12HEK/HUM12HB от промоцията на Технополис.Малко подробности от хората които са нясно за конкретния модел..?Предварително благодаря..! :mad:

Здравей Ицо, миналата седмица купих на моя братовчедка този климатик и издърда отлично първите застудявания. РАзбирам, че е доста късно за мнение но сега видях темата, не се сърди :mad:

Пипнат е софтуера спрямо старите модели и машинката работи видимо по-добре и по-тихо. Цената с монтажа сякаш беше 950 лева. Или поне в Сливен бе такава, не си спомня кухата тиква точната цифра. Леки промени има и в дистанционното. Основната разлика, спрямо стария модел и, че след изпълнение на заданието изключва напълно като конвенционален. Има си турбо моде, намаля си режима при близки стойности на температурата но и изключва. Не е лоша идея като се замисля. Колко са надеждни и за качествени като начална извадка ( :( ) ще мога да ти кажа март-април догодина, успех в избора ;)

• Автор

Здравейте...!Мина една година от както съм го купил и за тази година при сериозна експлоатация от страна на майка ми..(по - горе писах че е за нея),климатикът работи безупречно...!Не съм забелязъл някъкви проблеми..!;)

• 3 години по-късно...

Здравейте колеги.Имам Haier -12 .Купих го от Технополис- на промоция преди две години и половина.За охлаждането - охлажда, ама за  топленето е слаба работа.Проблемът ми е, че въртящата се част (не зная как се казва) е направена от много гадна миризлива пластмаса- китайска.В началото миришеше, че чак очите ми сълзяха.Ходих да се разправям, обаче на пластмасовите части гаранция нямало и изобщо дрън дрън.Та още продължава да си мирише.Някой от вас имал ли е този проблем?Въобще ще се измирише ли тоя китаец някога?Приемам всякакви идеи.Благодаря предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.