Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със System Restore [РЕШЕН]

Featured Replies

• Автор

И аз съм я инсталирал под SP3 и е нямало проблеми.

Хубаво е да я оставите и да сканирате с нея периодично.

Да, изключвате Windows Firewall и инсталирате C.O.M.O.D.O. Firewall Free.

Инсталацията на COMODO протича като при другите програми. За съжаление акаунтът ми в zamunda е изтрит и не мога да видя коментара.

HIPS-а е вграден в Comodo. Ше ви пита за всяко едно действие. Примерно дали искате да позволите изпълнението на програмта "Skype" или "Camtasia" ... Може да инсталирате само Стената на Comodo. По- време на иснталациата мисля, че ще ви попита.

И пак казвам, HIPS-а не е за начинаещи.

Изчетох коментарите за HIPS да доста е сложно както казвате и Вие защото те пита дали да изпълни някаква програма ама като не знаем дали тази програма има вирус или не какво правим пище в комвнтарите и така се създава едно мислене.Но щом може да се инсталира програмата без това HIPS ще имали някакво значение дали с Аваст+Комодо защитна стена заедно без HIPS по малко зарази?
  • Отговори 53
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Привет, pancho1960! Изпълнете следното: Стъпка 3 и стъпка 4 от тази тема. След това публикувайте логовете от MBAM и DDS, съгласно инструкциите. После някой колега ще ви поеме. Успех!

• Ето и другите три файла: За файла ОТЛ ми казва че не може да се качи тук защото бил голям.Как да ви го кача за да видите информацията за него?

• Ето линка:http://www.skatafka.com/download.php?file=021b53b2ac762b5756a13719c44aeacd

Но щом може да се инсталира програмата без това HIPS ще имали някакво значение дали с Аваст+Комодо защитна стена заедно без HIPS по малко зарази?

Силната страна на Комодо са HIPS и Sandboxie. Мисля, че и само защитната стена ще ви усигори добра защита.

• Автор

Силната страна на Комодо са HIPS и Sandboxie. Мисля, че и само защитната стена ще ви усигори добра защита.

Благодаря Ви.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
Бележка: Вашата публикация изисква одобрение от модератор, преди да стане видима за всички.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.