Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмова музика

Препоръчан отговор

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Филмът предстои през декември уж, но тази комбинация Пинк Флойд и Ханс Зимер е размазваща!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И да открием сезона с Националната Филхармония на Дания ;)

и, за да събудим добрата стара тема с претка към великия Мориконе ❤️ 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

някой знае ли как се казва песента от филма шогун скоро чух българска кавър версия но  на мен по ми харесва оригинала

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, ninov написа:

някой знае ли как се казва песента от филма шогун скоро чух българска кавър версия но  на мен по ми харесва оригинала

сподели тази "българска" кавър версия, защото лично аз не се сещам за някаква запомняща се песен, а в ютуб дава това

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Maleficient написа:

сподели тази "българска" кавър версия, защото лично аз не се сещам за някаква запомняща се песен, а в ютуб дава това

в ютуб и аз не я намирам а името на кавър версията не я знам защото я чух 1 път по бградио

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...