Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Тя готви добре, аз си папкам добре, ама в важно как се изразходва енергията :ph34r:

Ех, тези нощни дежурства ти взимат душицата... :ph34r:

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Кантарът отчете 85,7 кг. Добре ли е на ръст 1.85? :ph34r:

Екстра ти е, ама за Док малко се притеснявам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И к'во ся? Оказа се, че всички обичат шоколад и им действа затоплящо?

Екстра ти е, ама за Док малко се притеснявам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Док е готов за специализация във Франция с тези пропорции, но върне ли се от там, на родна земя ще има доста калории да навксва наш'то френско гадже :)

Ех, тези нощни дежурства ти взимат душицата... :eek:

Ми той като перпето мобиле-ремоти,работа и само на едно Шуменско кара...Ще взема да почна и аз алкохолна диета-гледам в магазина има от любимото ми Glühwein и е ужасно евтино :ph34r:
;) за вас не знам дали вие се е случвало скоро време, ама аз отдавна не бях вадил чужди тела от мъжко дупе :eek: Близо година мина от последния случай, но преди малко извадих капачка от един идиот :lol6: хахххаха Супер дежурство е тази вечер - тъкмо показах и на една студентка как се разширява анус :ph34r: Кеф :)

Много се пълнее от алкохолни диети, Фнимавай ! :eek:

Ама много си лош!

Ама много си лош!

Е хайде сега, не съм по-лош от твоята съвест :eek:

:) за вас не знам дали вие се е случвало скоро време, ама аз отдавна не бях вадил чужди тела от мъжко дупе :ph34r:

Близо година мина от последния случай, но преди малко извадих капачка от един идиот :lol6:

хахххаха

Супер дежурство е тази вечер - тъкмо показах и на една студентка как се разширява анус :lol6:

Кеф :)

Уха,фистингирал си безплатно.Човека икономисал някой лев вместо да ходи на платен :eek:

Е хайде сега, не съм по-лош от твоята съвест ;)

:down: А на две питиета сме много добри приятелки със съвеста ми!:)

Уха,фистингирал си безплатно.Човека икономисал някой лев вместо да ходи на платен :jumping11:

:down: А на две питиета сме много добри приятелки със съвеста ми!:)

Значи по пътя на желязната логика излиза, че: аз съм лош, защото съм трезв...В края на седмицата обещавам да се поправя :ph34r:

Уха,фистингирал си безплатно.Човека икономисал някой лев вместо да ходи на платен :jumping11:

:down: бре - не знам за фистинг, ама аз разпъвам яко, като трябва да бръкна някъде :ph34r: ориентирам се единствено по болката до къде да спра :)

От година не ми беше идвал някой такъв идиот.Мислех си даже, че са се научили какво да си пъхат.

Ама уви -йок.

Мисля колко неща човек пропуска... И тъй като не искам вече "to miss a thing", ще я давам по-кротко с водката. Главичката ми! А иначе водка с Марче на Обратен ефект - болят коремните мускули от смях. :cool:)) Друго какво си мисля - да мисля си, че тоя дето са му вадили капачката от г*за просто е нямал отварачка и с това си е отворил бирата. :biggrin:)) Мисля си, че човек ненапразно живее на бързи обороти - може би има предчувствие? Мисля си, че не искам да мисля. Мисля, че вече влака премина и трябва да спра да си казвам какво мисля. :biggrin:))

Не ми се отдава да мисля рано сутрин и то преди третата чашка с кафенце Само си мисля, че вторникът вчера ме приспа и ми докара вирус, та днес как ще оцелея не ми е ясно :cool:

Не ми се отдава да мисля рано сутрин и то преди третата чашка с кафенце

Само си мисля, че вторникът вчера ме приспа и ми докара вирус, та днес как ще оцелея не ми е ясно :biggrin:

Ни бой се како, ши съ опраиш - нема да та копаме сиги, я :cool:

оказа се, че не само аз съм усетила земетресението тази нощ :)

...тъкмо показах и на една студентка как се разширява анус...

Полезно знание. Ще бъдеш ли така добър да го споделиш с нас?

...А на две питиета сме много добри приятелки със съвеста ми!:)

Тц тц тц какво извинение, за да прави глупости човек...

...ще я давам по-кротко с водката.

Мани го тоя ужасен алкохол. Действай с природното, изпитано през вековете :)

Друго какво си мисля - да мисля си, че тоя дето са му вадили капачката от г*за просто е нямал отварачка и с това си е отворил бирата. :)))

:lol6: Сетих се за "Crna macka, beli macor", където няква вадеше пирони с г*за си, та и тоя така :)

Тази сутрин почнах на пълни обороти :blink:

:wors:

Мани го тоя ужасен алкохол. Действай с природното, изпитано през вековете :)

Толкова съм послушна, че ще взема да те послушам. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Аз и за коктейлчето те послушах. Само дето като каза пропорциите, не ми каза, че се пие една чаша, а не една бутилка. :wors:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Вие що пиете без мен :speak:

Барем да почерпят по едно :speak:

Айде бе, черпя. Ама като си се чудите двамата що не ви каним, що чакате някой да ви покани.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.