Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

ами да се чукнем :speak:

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Наздраве, Лита. Ама аз вече съм на сокче. Ще ти правя компания само. С теб съм. :speak:

Виртуално не е интересено. Друго си е да седнем на маса :P

Признай си без бой, че просто искаш да видиш как ще паднем под масата! :P

Повече се надявах на приятен разговор...

Колко си сериозен, а ми се караш на мен, че приемам нещата сериозно. :wors:

И ако влезна в твоя сериозен тон - точно в този случай съжалявам за моята анонимност.

Ахм, както е казал един от най-големите мъдреци на този свят:

"Понякога седя и си мисля. А понякога само си седя."

---

Мечо Пух

Колко си сериозен, а ми се караш на мен, че приемам нещата сериозно. :wors:

И ако влезна в твоя сериозен тон - точно в този случай съжалявам за моята анонимност.

Не бе не съм сериозен. Просто представите ми за "весело прекарване" леко се различават от на останалите хора. Не ме кефят шумни места и компании, предпочитам си интересни разговори в приятна обстановка :)

Сега седя и се чудя нормално ли е голям мъж да вземе да реве на филми? :wub:

Не бе не съм сериозен. Просто представите ми за "весело прекарване" леко се различават от на останалите хора. Не ме кефят шумни места и компании, предпочитам си интересни разговори в приятна обстановка :wors:

Сега седя и се чудя нормално ли е голям мъж да вземе да реве на филми? :wub:

Защо не? :) Принципно има създадена някаква представа, че жените предпочитат мачовци, но съм абсолютно убедена, че всички предпочитат романтични мъже. /Само кажи, че този хипотетичен мъж реве на "Имаш поща" или "Нотинг хил", а не на "Дързост и красота", моля те!/

Не бе не съм сериозен. Просто представите ми за "весело прекарване" леко се различават от на останалите хора. Не ме кефят шумни места и компании, предпочитам си интересни разговори в приятна обстановка :)

Сега седя и се чудя нормално ли е голям мъж да вземе да реве на филми? :wors:

пак ли ревеш? :wub:

пак ли ревеш? :wub:

Аз лично рева на Листопад :wors:

Аз лично рева на Листопад :baby:

аз лично спрях филмите след като ревах на "Бащата на булката" :down: Адски ми беше жал за бащата :speak:

.../Само кажи, че този хипотетичен мъж реве на "Имаш поща" или "Нотинг хил", а не на "Дързост и красота", моля те!/

:help: на Далас реве. Не бе, бъзикам се, естествено. Доколкото знам последно му се е случвало на Big Fish.

пак ли ревеш? :P

Ми като те няма до мен :help:

хммм....Публикувано изображение

Не гледай толкова подозрително, ами вземи сподели тайната на разширяването на края на храносмилателната система :)

Редактирано от badsector (преглед на промените)

:P на Далас реве. Не бе, бъзикам се, естествено. Доколкото знам последно му се е случвало на Big Fish.

На този филм е разрешено да се реве.

Абе ти се бъзикаш, ама знаеш ли какво значи на следобедно кафе да ти дойдат до бюрото още няколко колежки и да започнат да си говорят за Листопади, Дързости, Даласи и всякакви такива неща и да се чудя как да се изнижа без да ме заговорят? Като ги питам не гледат ли д-р Хаус или От местопрестъплението Маями - те ми казват - а ти пък как гледаш тези кървища? Моля те! :help:

И аз се бъзикам, бре, бОли ме кво гледат!

Всъщност мисля си, че от два месеца не съм пускала телевизора. И не съм загубила нищо май.

А ти продължавай да ръчкаш Доктора да разкаже за това уширение - пусна мухата и се изниза.

За смъртта и за изгубената си душа!

....

А ти продължавай да ръчкаш Доктора да разкаже за това уширение - пусна мухата и се изниза.

нищо не казвам аз , ами показвам :)

нищо не казвам аз , ами показвам ;)

Може ли да гледам, може ли, може ли, а?

Въй какъв извратеняк се извъдих! Аз с научна цел само... :)

Страхотна разходка си направих. Люлин, център, Дървеница. В това време хубаво, добре ми дойде :)

а аз сега мисля да си я направя, но не по твоя маршрут ;)

• Автор

а аз сега мисля да си я направя, но не по твоя маршрут :)

Задължително я направи. Дръж хубавото време за ушите ;)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.