Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

мисля си за счупени глави

Твоята ли ?

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Скучно ми е, а до 16 ч. има още доста време :)

ако си при мен - със сигурност ще има какво да правим до 16 часа , без да ти доскучае :wors:

• Автор

ако си при мен - със сигурност ще има какво да правим до 16 часа , без да ти доскучае :whist:

Хаха, тук е мястото да кажа : Да, ама не съм :baby:

Кой знае, колко документи щеше да ме хванеш, да ти попълня :blink:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

аз в три и половина мисля да изчезвам :whist:

Този петък е всичко друго, само не е и петък. иначе и аз ще имам едно редченце с марулка, което съседката много държи да ми направи. кашлям като дърта магарица на всичкото отгоре дали да не си купя сиропче за кашлица

• Автор

аз в три и половина мисля да изчезвам :whist:

Хаха, дезертьорка :blink:

Този петък е всичко друго, само не е и петък.

иначе и аз ще имам едно редченце с марулка, което съседката много държи да ми направи.

кашлям като дърта магарица на всичкото отгоре

дали да не си купя сиропче за кашлица

Ти се лекувай, че това време лигаво не е на добре. Сума народ ще изтръшка.
  • Автор

Чудя се да ходя да тренирам, или да ходя на пица с разни мацки :whist:

Пица и мацки. Залата няма да избяга :blink:

кашлям като дърта магарица на всичкото отгоре

дали да не си купя сиропче за кашлица

ни дей са ликува бря - ще си лика-прилика на дъртото магаре :whist:

Пица и мацки. Залата няма да избяга :whist:

Ти си дявол, ясно е какво ще предложиш :blink:

Обаче Док упоритo отказва да сподели тайната http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Обаче Док упорите отказва да сподели тайната http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Въобще не отказвам :nono: идваш при мен и веднага ще разбереш.

някои неща не могат да се напишат, а трябва да се усетят :baby:

• Автор

Ти си дявол

дявол, ама с крилца Публикувано изображение

...идваш при мен...

Че не ти достига персонал, това го разбрахме, ама ти какво почна да ни привикваш един по един Публикувано изображение

отивам да обиколя гробищата. Пффф, много станаха, ейййй. не е добре работата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля си за хотелче с басейнче....Много ми се е приходило....

Ами ако ми дойдете накуп-няма да мога да ви ..хммм...обслужа както трябва :nono: Току-що преглеждах една мацка от Литва. Добре, че знаеше руски, въпреки, че в началото искаше да си говорим на английски :baby: Да, ама диалогът ни английски беше малко като при глухонемите - аз и говоря -тя мълчи и не разбира.После тя ми говори -аз мълча и не разбирам :lol6: накрая се престраши и каза : "Я...понимаю мало по русский, можна на етого язика ? " :cool: И се разбрахме :baby: "Мало" ... Нейното "мало" беше до там, че не можех да и затворя накрая устата.Сега си пия кафенцето, дето ми донесе и пастичката :baby:

Въобще не отказвам :cool: идваш при мен и веднага ще разбереш.

някои неща не могат да се напишат, а трябва да се усетят :nono:

А аз така се надявах, че ще споделиш някакъв вълшебен мехлем, който може да се използва и в извънлабораторни условия... Така се надявах, че ще спасиш човек от болката :baby:

...ама ти какво почна да ни привикваш един по един Публикувано изображение

Търси си компания за пиене :baby:

отивам да обиколя гробищата. Пффф, много станаха, ейййй. не е добре работата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

За съжаление такъв е животът. Не сме като оная медуза да живеем вечно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А аз така се надявах, че ще споделиш някакъв вълшебен мехлем

Боже, оправете го туй момче, да спре да .................пита...:baby:

това е утре бе - днес не се ходи Публикувано изображение

Утре и аз ще съм на обиколка там - и то, повярвай ми, ако тръгна да посетя всички пациенти, които съм уморил през годините, обиколката ми ще е доста по-голяма от твоята Публикувано изображение

А, а, а, а ... като удари канбаната в четири часа предния ден до четири на другия е празника, или там каквото се чества.

Офф на мен силици не ми останаха вече за нищо, а тепърва трябва да отида да си натоваря хладилника от майстора, за да си го прибера у дома. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

странен хладилник имам, на хората хладилниците си стоят в къщи на топличко, а моя си умира да скитосва по градовете

P.S. утре сутрин в най-голамата навалица ще обикаляме с моята сестричка ние роднините от оня свят.

А вечерта по-този случай отварям вратите на имението за голям купон :cool:

Мххм - не знаех, че от предния ден може , ама принципно петъкът си е ден за пост и подготовка за съботата, тъй че аз ще си седя в болницата до довечера, а утре ще ходя на гости в гробищата :cool: Като каза 4 часа - не е ли време за кафе, или днес го пропускаме ?

отварям вратите на имението за голям купон :cool:

прозвуча като Гулденбургови....:cool:

Абе -тия литовците

остави ги литовците, направи ли кафе?

Като каза 4 часа - не е ли време за кафе, или днес го пропускаме ?

В никой случай, точно Златето отиде да купи . :cool:

прозвуча като Гулденбургови....:cool:

Нищо особенно, малка спретната къщурка с градинка, но в сравнение с градското жилище си е Сарай от където и да го погледнеш. :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.