Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

нагледах ви селото - всичко е под контрол :) , че и пътя ви правят

Я раздуй малко уе... Кое село и какъв път? :cool:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Я раздуй малко уе... Кое село и какъв път? :cool:

вашто, търновското. Но продължих за Габрово и завих вляво посока Боженци и се забих у Балкана да го проверя дали помни хайдушките песни :)

Мисля си, че algor трябва да си изхвърли джипа :lol6: Току-що един същия като неговия спря пред отделението и от вътре излязоха едни толкова черни и смр....ви роми, че .... :lol6:

вашто, търновското. Но продължих за Габрово и завих вляво посока Боженци и се забих у Балкана да го проверя дали помни хайдушките песни :lol6:

Другата седмица ще ида и аз да видя как са направили пътя :lol6:

от 10-11 години не бях диагностицирал вторичен сифилис......

Баси гнусния манг... и налита на бой , като му казах какво му е.Публикувано изображение Това, че кара "туарег" последен модел не го защитава от сифилис, нали ?

Да не говорим, че за да стигне до този стадий са минали месеци, през които е сял заразата на всяка с която е спал. :lol6:

Мисля си, че algor трябва да си изхвърли джипа :lol6:

Току-що един същия като неговия спря пред отделението и от вътре излязоха едни толкова черни и смр....ви роми, че .... :lol6:

Що бе...

То и аз съм си мангал, че съм и смрадлив и неграмотен и нахален и секъф такъф квотсесетиш, баси.

Що бе...

То и аз съм си мангал, че съм и смрадлив и неграмотен и нахален и секъф такъф квотсесетиш, баси.

Ти недей да се сравняваш, защото точно този манго с туарега се оказа със сифилис ..... Публикувано изображениеДа ти не дава Господ такова нещо.....

Не знам дали човек може да скъса коремен мускул от смях, но ако може, непременно някой ден ще ми се случи от ето такива писания:

Що бе...

Ти недей да се сравняваш, защото точно този манго с туарега се оказа със сифилис ..... Публикувано изображениеДа ти не дава Господ такова нещо.....

хаха

Който не вярва в провидението да ми се обади.

Точно преди няколко часа обяснявах на кака ти Мадона, че човек е добре поне един сифилис да изкара през живота си. Публикувано изображение

Не знам дали човек може да скъса коремен мускул от смях, но ако може, непременно някой ден ще ми се случи от ето такива писания:

Що бе...

Ще те поканя някой ден на авторската ми постановка, но ще изчакам да я поставят на голяма сцена (че малката ми е тесничка, баси...то щото съм широко скроен, де). Публикувано изображение

Това в първия момент го видях като "Приятно уригнал съм" и викам си айде тоя ойде и той по нанадолнището...

Ето пак. Ако продължава така - със сигурност няма да дочакам триумфа ти на голямата сцена! :headphones:

Това в първия момент го видях като "Приятно уригнал съм" и викам си айде тоя ойде и той по нанадолнището...

Щеше да е вярно, ако вместо твърд алкохол, бях злоупотребил с бира :headphones:

Щеше да е вярно, ако вместо твърд алкохол, бях злоупотребил с бира :ph34r:

По принцип прекаляването с твърд (твърд, твърд - колко да е твърд, баси) алкохол носи опасност с уригването на следващата сутрин (или там когато се събуди индивида), защото дори при отворен прозорец неподходящо изпуснатата уригня може да докара мигновено запотяване на стъклата и лек унес в присъстващите наоколо люде и животинки.

По принцип прекаляването с твърд (твърд, твърд - колко да е твърд, баси) алкохол носи опасност с уригването на следващата сутрин (или там когато се събуди индивида), защото дори при отворен прозорец неподходящо изпуснатата уригня може да докара мигновено запотяване на стъклата и лек унес в присъстващите наоколо люде и животинки.

и, ако позволите да допълня, уважаеми, същата тази уригня би ви докарала лек по сила скандал от благоверната съпруга и шут в задните части, ако случайно сте изпуснали напрежение и от там ... :ph34r:

Ако индивидът наистина е прекалил с твърдия алкохол, по-горното твърдение няма да е меродавно...абсууурд да се събуди на следващата сутрин - при всички положения ще е след 12 :ph34r:

Ммм, доволна съм от "Отклонения"-та :ph34r: Само дето шизофрениците са не само в театъра :)

Редактирано от diadia (преглед на промените)

и, ако позволите да допълня, уважаеми, същата тази уригня би ви докарала лек по сила скандал от благоверната съпруга и шут в задните части, ако случайно сте изпуснали напрежение и от там ... :)

Интересно ми става и двете клапи по едно и също време ли изпускат или само едната не издържа на напрежението, докато другата стои затапена яко?

Адски ми е интересно как би прозвучало ехото от едновременния залп...

Ако индивидът наистина е прекалил с твърдия алкохол, по-горното твърдение няма да е меродавно...абсууурд да се събуди на следващата сутрин - при всички положения ще е след 12 :ph34r:

Аз пък познавам доста хора, които се събуждат след 15 часа и споделят, че утрото е прекрасно...

Мисля си да проверя пътя София - Варна как е със зимните гуми, па макар и да нямам сифилис все още. Публикувано изображение

Проверявай, проверявай , той сифилиса няма де да ти избяга ;)

p.s. карай внимателно, моля и ....хммм....умната :)

А бе мисля си сифилиса дали е резистентен на Зинат-а?!?!

Докторе, нема се пуашиш. На варненското пристанище нема никой, освен пет чайки и един куц гларус. За платения сифилис ще се чака до другата пролет явно. Публикувано изображение

Не съм доволна от уголемяването на G-точката си.

Не мога да шофирам безопасно, едва пускам сушилнята, а за велоергометъра не ми се говори...

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.