Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

не при сканиране на папката или архива а при стартиране на вируса - как реагира антивирусната програма. Дали вируса успява да я надвие и да я парализира.

След като има дефиниция Хипса го мята в недоверени и дотам. Безсмислено е да се прави тест с нещо за което има дефиниция Касперски. Освен ако се сложи без обновяване и се пробва така.

Ето и клипа без никакви ъпдейти и с настройки по подразбиране.

http://www28.zippyshare.com/v/25574179/file.html

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама, трябваше в клипа да рестартираш компа и да покажеш,че след рестарта всичко е изчезнало-тоест заразата не е преминала през сандъка.То това е оснавната промяна в Комодо,че сандъка вече би трябвало да има пълна виртялизация и не пропуска.

Ама, трябваше в клипа да рестартираш компа и да покажеш,че след рестарта всичко е изчезнало-тоест заразата не е преминала през сандъка.То това е оснавната промяна в Комодо,че сандъка вече би трябвало да има пълна виртялизация и не пропуска.

Това е рууткит който пише по master boot record-а и ако имаше пропуск HitmanPro още в началото щеше да засече промяната.

Това е рууткит който пише по master boot record-а и ако имаше пропуск HitmanPro още в началото щеше да засече промяната.

Няма значение какво е нали трябва да се види,че след рестарта компа е чист и няма зарази.Трябва всичко да разберат хората.

Публикувано изображение

http://dox.bg/files/dw?a=bcca9e2907

http://www.virustota...1894-1315687315

Я някой да пробва и той ако може !

При мен при разрхивиране Антивируса го прибра веднага.Какво трябваше да се случи?

Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Без антивируса . Само сандъка . Аз съм сложил стената само . Заключи ми виртуалката . Може и от виртуалката да е . Сега на реалния ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Без антивируса . Само сандъка . Аз съм сложил стената само . Заключи ми виртуалката .

Не мога да пробвам,че съм на компа си.Не съм с виртуалка.

На реалния сандъка го прихвана и въпреки че рестартира компютъра не беше заключен .

Aко ви се занимава,тествайте Mebromi(Trojan:WinNT/Bioskit.A)

Trojan.Mebromi is a Trojan horse that infects the BIOS and the Master Boot Record (MBR). It also downloads an additional file on to the compromised computer...."a trojan able to install code in flash BIOS(само на Aw0rd BIOS)..и т.н.т

copy/paste на IceLord rootkit-a e

http://tiny.cc/mebromi-suxx

Aко ви се занимава,тествайте Mebromi(Trojan:WinNT/Bioskit.A)

copy/paste на IceLord rootkit-a e

http://tiny.cc/mebromi-suxx

Публикувано изображение

Приятно тестване

NOD32 ги прихвана и четирите файла в архива:

11.9.2011 г. 10:08:04 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\anti-malware.exe Win32/Adware.SystemSecurity.AI приложение почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:04 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\xxx_video.exe вариант на Win32/Kryptik.SRI троянски кон почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:03 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\iE12402NmMfL12402.exe Win32/Adware.SystemSecurity.AI приложение почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:03 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\antivir.exe Win32/AutoRun.Injector.Z червей почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

NOD32 ги прихвана и четирите файла в архива:

11.9.2011 г. 10:08:04 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\anti-malware.exe Win32/Adware.SystemSecurity.AI приложение почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:04 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\xxx_video.exe вариант на Win32/Kryptik.SRI троянски кон почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:03 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\iE12402NmMfL12402.exe Win32/Adware.SystemSecurity.AI приложение почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

11.9.2011 г. 10:08:03 ч. Защитатата на файловата система в реално време файл C:\Users\Stefan Home\Desktop\Нова папка\malware\antivir.exe Win32/AutoRun.Injector.Z червей почистен чрез изтриване - под карантина StefanHome-PC\Stefan Home Възникна събитие с нов файл, създаден от приложението: C:\Program Files\7-Zip\7zG.exe.

Става въпрос за тестване на Хипс и сандъци. Спри Нод и тествай Комодо. ;)

пп. Гледам доста хора са го свалили дано да ги пратят :rolleyes:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Поредното му малоумно видео. Ще чисти ZAccess с bootable диск и ще трие пачнат, но легитимен драйвър и после се чуди защо няма интернет... За него няма ли TDSSKiller или Combofix...

Все си кара с неговия CCE, но нали си е мод във форума им, това не ме учудва.

И не е ли време да си сложи Windows 7 на виртуалката ?

Не съм го скивал това, мерси. Но все пак методите му са абсурдни. Отделно с това паузиране на видеото. Ако ще и на две части да стане аз предпочитам да не паузира !

Хм...пробил NIS 2012...сега остава и SEP 12 да пробие (особено ако позатегне малко настройките) и URIEL ще му направи натиска на Скалата... :rolleyes:

Хм...пробил NIS 2012...сега остава и SEP 12 да пробие (особено ако позатегне малко настройките) и URIEL ще му направи натиска на Скалата... :)

Близко си до истината ама много близко :*

Интересно аз я мъчих с 200 вируса тая версия, а мистър Комодо и разказа играта без проблем ! Впечатляващо !

Не се чувствам на нивото му ,за да споря с него просто . Нека радва децата . Както и аз ги радвам ама с кеча :rolleyes:

Поредното му малоумно видео. Ще чисти ZAccess с bootable диск и ще трие пачнат, но легитимен драйвър и после се чуди защо няма интернет... За него няма ли TDSSKiller или Combofix...

Все си кара с неговия CCE, но нали си е мод във форума им, това не ме учудва.

И не е ли време да си сложи Windows 7 на виртуалката ?

:lol6: :lol6: :lol6: Много ме радваш с постовете си.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Интересно аз я мъчих с 200 вируса тая версия, а мистър Комодо и разказа играта без проблем ! Впечатляващо !

Не се чувствам на нивото му ,за да споря с него просто . Нека радва децата . Както и аз ги радвам ама с кеча :lol6:

Аз съм я пробивал два пъти,но файловете ги бях свалил в архив и после ги стартирах.Тия дни може и да пробвам пак.

Нали няма да ми трошиш кокалите? :lol6:

Аз съм я пробивал два пъти,но файловете ги бях свалил в архив и после ги стартирах.Тия дни може и да пробвам пак.

Нали няма да ми трошиш кокалите? :lol6:

Натискът на Скалата и Лакътя На Народа само ще има ако я пробиеш нищо друго :lol6:

Трябва да си имаме уважението в тоя раздел :lol6:

Момчета не знам дали темата е за тук, но искам да попитам коя антивирусна е по-добра Avast 6.0.1289 или Norton Antivirus 2012 ? :lol6:

Момчета не знам дали темата е за тук, но искам да попитам коя антивирусна е по-добра Avast 6.0.1289 или Norton Antivirus 2012 ? :lol6:

Зависи от потребителя...забелязал съм, че Симантек по-рядко добавят дефиниции.

Avast! по-нищо не отстъпва на Нортън, а е и безплатна.

Такива въпроси водят до спорове само . А един спор може да се реши лесно без излишни нерви . 30 -40 линка и паралелен тест на двете антивирусни и ще се разбере . Другото са празни приказки . Сега обаче нямам време ,но все пак това е идея . А другата ми идея е че която и да сложиш няма да сгрешиш стига и ти да внимаваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.