Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да спра/забавя разтежа на...

Featured Replies

Здравейте! От близо година ми расте брада което е супер гадно.Отначало се бръснех през 2/3 дена,но вече почна да расте много яко и трябва да се бръсна всеки ден.За мен това не е проблем,но е супер досадно. Не знам дали е нормално на 14 годишен да му расте брада,още по-малко пък толкова бързо.Ако може да ми кажете някакъв начин за забавяне на разтежа и,ще съм ви супер благодарен.

Как да спра или забавя разтежа на косата си или пък как да накарам колата ми да гори 1-2 от колкото 10-11 ? :)

Извод 1: Това са риторични въпроси.

Извод 2:Невъзможно е!Факта,че на тази възраст си започнал да се бръснеш е кофти..поради това,че точно както казваш на ден-два трябва да се бръснеш.Номера е още като си малък да кажем на седмица да се бръснеш,а не по често!!Ти като си започнал,вече на по-често-няма връщане!

Можеш да опиташ с машинка за постригване,аз така правя и на седмица съм си аз със машинката.

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

Как да спра или забавя разтежа на косата си или пък как да накарам колата ми да гори 1-2 от колкото 10-11 ? :P

Moята гори 5-6 на 100 :P

VESSSKO95 ™ начин няма.

Толкова...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте!

От близо година ми расте брада което е супер гадно.Отначало се бръснех през 2/3 дена,но вече почна да расте много яко и трябва да се бръсна всеки ден.За мен това не е проблем,но е супер досадно.

Не знам дали е нормално на 14 годишен да му расте брада,още по-малко пък толкова бързо.Ако може да ми кажете някакъв начин за забавяне на разтежа и,ще съм ви супер благодарен.

не става, или си пускаш брада или се бръснеш всеки ден

Да ти имам проблема...Аз съм на 16 и след 4 месеца ставам на 17 и съм като :ohmy: ... Като сте почнали със съветите за спиране на разтежа на брадата, я дайте 1-2 за започване :) .

Редактирано от tinker (преглед на промените)

Да ти имам проблема...Аз съм на 16 и след 4 месеца ставам на 17 и съм като :wors: ... Като сте почнали със съветите за спиране на разтежа на брадата, я дайте 1-2 за започване :P .

Честото бръснене доколкото знам ускорява растежа

Да ти имам проблема...Аз съм на 16 и след 4 месеца ставам на 17 и съм като :wors: ... Като сте почнали със съветите за спиране на разтежа на брадата, я дайте 1-2 за започване :P .

Не разбрахте ли, че всичко е индивидуално.

И след 2,3,4 години ще ти омръзне и ще стане досадно "задължение".

• Автор

Пич,завиждам ти.Като почне да ти расте ще видиш колко е досадно.

Аз пък искам , да пусна брада... Ама още не ще да расте тъпото :angry:...А от малък искам да пусна брада ...

Аз пък искам , да пусна брада... Ама още не ще да расте тъпото :angry:...А от малък искам да пусна брада ...

Фодоре, недей, и тя иска поддържане, иначе мадамите ще казват че им боде

хихихих от друга страна като ги гъделичка хич не се оплакват :eek:

хихихих от друга страна като ги гъделичка хич не се оплакват

:eek:

Да, ако е мека, моята вече е като четина и преди хъм-хъм се старая да съм гладко избръснат, особено ако има вероятност за френски ласки

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Да, ако е мека, моята вече е като четина и преди хъм-хъм се старая да съм гладко избръснат, особено ако има вероятност за френски ласки

Хех, от къде почнахме, на къде отиваме в темата... :eek:

Хех, от къде почнахме, на къде отиваме в темата... :eek:

Така е, но това са част от тегобите на мъжа. Нека младото поколение да е подготвено. Иначе си падам мързел и съм си пуснал брада от 30 години. Но си бръсна бузите

Така е, но това са част от тегобите на мъжа. Нека младото поколение да е подготвено. Иначе си падам мързел и съм си пуснал брада от 30 години. Но си бръсна бузите

Хмм, за 30 години колко дълга ли е станала? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

п.п няма нищо по-неприятно от това да се бръснеш с тъпа самобръсначка... :ph34r:

Ама и това може да се случи понякога... :eek:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Фодоре, недей, и тя иска поддържане, иначе мадамите ще казват че им боде

хихихих от друга страна като ги гъделичка хич не се оплакват

:D

Мдам,боде ми гъделичка ми и вместо секс да правя почвам да се хиля

:baby6:

Мдам,боде ми гъделичка ми и вместо секс да правя почвам да се хиля

:blink:

Е значи те предразполага де :down::lol6:

Към автора: пусни си брадичка , поддържай я! Занимавай се с нея, ще ти стане приятно да й отделяш време.

Към автора: пусни си брадичка , поддържай я! Занимавай се с нея, ще ти стане приятно да й отделяш време.

И аз така викам :):wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.