Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видео карта

Featured Replies

Проблема ми е че когато играя World of warcraft играя определено време примерно 2-3 часа и след това почват проблемите екрана става черен за малко и ми изписва че видео картата е спряла да работи нормално но се е възтановила няколко пъти ми го дава този еррор след които ако продължа да играя екрана става зелен доста странно и компютъра забива с един рестарт се оправя но компа ми няма и 1 год а почна да прави проблеми ето и характеристиката Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU AMD Phenom II X2 545 Callisto 45nm Technology RAM 3.0GB Dual-Channel DDR2 @ 267MHz (4-4-4-12) Motherboard ASRock N68-S (CPUSocket) Graphics ASUS VK222 @ 1280x1024 ATI Radeon HD 4600 Series (ATI) Hard Drives 625GB Hitachi Hitachi HDT721064SLA SCSI Disk Device (SCSI) ако някой знае как да се разреши този проблем нека сподели

Проблема ми е че когато играя World of warcraft играя определено време примерно 2-3 часа и след това почват проблемите екрана става черен за малко и ми изписва че видео картата е спряла да работи нормално но се е възтановила няколко пъти ми го дава този еррор след които ако продължа да играя екрана става зелен доста странно и компютъра забива с един рестарт се оправя но компа ми няма и 1 год а почна да прави проблеми ето и характеристиката

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 64-bit

CPU

AMD Phenom II X2 545

Callisto 45nm Technology

RAM

3.0GB Dual-Channel DDR2 @ 267MHz (4-4-4-12)

Motherboard

ASRock N68-S (CPUSocket)

Graphics

ASUS VK222 @ 1280x1024

ATI Radeon HD 4600 Series (ATI)

Hard Drives

625GB Hitachi Hitachi HDT721064SLA SCSI Disk Device (SCSI)

ако някой знае как да се разреши този проблем нека сподели

А захранването е?

Дъното, до колкото виждам, има два слота за РАм, а с 3 Gb как работи в дуал ченъл?! Още повече на 267 MHz ??!! Вероятно е преписана някаква информация, без разбиране и предполагам, че е необходима намесата на по-веща ръка.

Дъното, до колкото виждам, има два слота за РАм, а с 3 Gb как работи в дуал ченъл?! Още повече на 267 MHz ??!! Вероятно е преписана някаква информация, без разбиране и предполагам, че е необходима намесата на по-веща ръка.

Работи на 533Mhz,но и аз се чудя за 3GB dual channel.
  • Автор

ами компютъра го почиствам всяка седмица неможе да е от това но това не разбрах Работи на 533Mhz,но и аз се чудя за 3GB dual channel това добре ли е или е зле смисъл за да знам как да отговоря температурите са ниски 33-36 на процесора и 50-56 на видеото характеристиката ми я копирах от програмата Speecy която мисля че е доста добра в областа си

Редактирано от gleomit (преглед на промените)

ами компютъра го почиствам всяка седмица неможе да е от това но това не разбрах Работи на 533Mhz,но и аз се чудя за 3GB dual channel това добре ли е или е зле смисъл за да знам как да отговоря

температурите са ниски 33-36 на процесора и 50-56 на видеото

характеристиката ми я копирах от програмата Speecy която мисля че е доста добра в областа си

За да работи дуал чанел количеството памет трябва да е четно число.Не сам чул модули по 1.5 гигабайта.Честотата се дели на ефективна и реална.267х2=533 мегахерца.
  • Автор

За да работи дуал чанел количеството памет трябва да е четно число.Не сам чул модули по 1.5 гигабайта.Честотата се дели на ефективна и реална.267х2=533 мегахерца.

еми незнам какво би ме посъветвал да направя защото е непоносимо а и се притеснявам да не вземе да изгори видеото

Инсталирай си програмата Everest и виж какви са температурите на процесор и видеокарта.Отстрани има дървовидна структура.Даваш на компютър,обща информация,датчик мисля така беше.Можеш да отвориш кутията и да видиш захранването какво е трябва да има лепенка.

• Автор

Windows Xp пак ми правеше тези проблеми и затова минах на 7 цата драйверите най-новите от саита на АТИ пробвах и една програмка driver sweeper напълно маха драйверите понеже четох в един форум че след деинсталацията им остават някакви файлове но и тя не помогна захранването ми е 460W модел ATX-S460

Проблема трябва да се установи със сигурност.Иначе аз лично не бих рискувал с такова захранване.

• Автор

еми неми се вярва world of warcraft да натоварва толкова компютъра вярно голяма е по обем 17ГБ но неми се вярва че толкоз го мъчи

Според мен има проблеми с драйвърите.Пробвай да инсталираш тези от диска , който е от комплекта на видеокартата или влез и изтегли от сайта на производителя на видеокартата.Някакъв овърклок да си пробвал или подобни гимнастики?Не бързай със закупуване на ново захранване , не че не е препоръчително де.Ако можеш намери от приятел друго по-надеждно и пробвайте с него.Като вариант пробвай видеокартата на друг компютър как ще работи и дали отново ще прави тези проблеми!

еми неми се вярва world of warcraft да натоварва толкова компютъра вярно голяма е по обем 17ГБ но неми се вярва че толкоз го мъчи

Напротив,WoW ти размазва компютъра,особенно след последния пач.Не се подлъгвай по сравнително грозната графика без много ефекти.По принцип най-натоварен е харддиска ,но описанието на проблема ти навява на мисли за прегряваща видеокарта.Пусни си logging функцията на еверест и виж след като крашне колко е била температурата максимално на картата.

Ако примерно е от пасивно охладените и щъкаш около новите водни повърхности или си включил динамичното осветление,шейдър-единиците на картата ти може да се поопържат.

картата ти прегрява и престава да отговаря на командите на драйвера и той я ресетва, като забраниш/килнеш vpu recover няма да се ресетне картата ами ще замръзне целия комп. та ако картата има вентилатор - виж дали не се е набил с прах, ако е пасивна, купи един и си го монтирай... http://www.dekada.com/catalog/fans-pci-slot-front-bay-coolers-c-22_101.html горните два се монтирват супер лесно на слота под радиатора, но може и направо да си купиш стандартна 80-ка и да мислиш за закачане към радиатора

• Автор

ами пуснах евереста и wowa по едно време картата дигна 71 градуса играя на Window mode баща ми горе долу разбира от компютри та ме посъветва да го пусна на Fullscreen mode и от 16:00 до сега нямам проблем явно е било от това

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.