Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бъг с Micro Sd карта

Featured Replies

Здравейте ! Наскоро си взех една карта за телефона (Micro SD) 4GB и днес докато бях в един приятел трябваше да му кача едни неща от телефона (моя) на компютъра му.Понеже нямах кабел и сложихме картата в един от тези USB адаптери за Micro SD карти (На него пише Sony Ericsson) , прехвърлихме там файловете и като се прибрах си го включих в компютъра да си кача една песен само че какво да видя ?!?! Още като опитах да си влеза в картата не ми влезе директно в папката ами ми излезе като друг отделен прозорец , така е и с някой подпапки и имаше някъкви файлове (@Java ; @Sounds и т.н.).Форматирах картата и от телефона и от компютъра , трият се ама пак се появяват.Кажете какъв е проблема ? ПП:Надявам се да сте разбрали въпроса ми

Хайде сега седни и се опитай да формулираш точно проблема си - аз лично не разбрах въпроса. Ако те притесняват папките, които се появяват на картата - ами не може без тях - телефонът ти си ги създава.

Ми като нямаш оригинален кабел на телефона си няма да слагаш такива адаптери.А за въпроса как да го оправиш мисля че няма да стане.Можеби трябва винаги с този адаптер да си вършиш работата.

• Автор

Забелязах че и като отворя папката на телефона също се отваря в отделен прозорец. Ето снимка ("Н" е телефона , a "G" е картата памет) И сега и иконите на папките са ми други и като премахна кабела ми изписва нещо възтановяване на.... и папките ми излизат .exe формат с големина 1.3mb :cool: (снимка) Помогнете моля ! и с паметта на телефона е същото.Няма ли някъкво решение ? Постоянно излизат такива неща като го свържа към компютъра , а другите папки ми излизат като .exe .Адаптера е използван на 8gb карта от Sony Ericsson Vivaz .Пробвах с друга карта , но и в нея се появяват такива файлове и папки.

ПП:Телефона е Privileg TV3 WiFi . Помогнете моля ! :speak:

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

И тези папки м/д винаги ще си ги създава телефонът ти-там той си пази нещата.Ако форматираш картата в K850(единственият сони ериксон не-смартфон и с microSD) ще видиш как ти създава папките DCIM,sounds,images,videos,webapge,other,system и още някои такива.Не ги трий тия папки,телефона пак ще си ги направи.Това е задължително.

• Автор

Ами няма да ги трия , ама защо другите , мойте си папки ми стават с размер 1.34mb като го включа в компютара , и така си остават.Неможе да се отварят от телефона ? А и защо е същото с паметта на телефона ? Да не би да е нещо засегнат софтуера ?

Форматирай картата с телефон.Така ще се оправи. :) Препоръчвам с Nokia.

• Автор

Форматирах я , обаче пак така става (немога сега с Nokia).И телефона също форматирах , ама пак става така.Като го включа в компа чрез USB кабела , 1-во ми отваря папката с картата като отделен прозорец , както и всяка друга подпапка.2-ро ми се появяват разни файлове като "RECYCLER" , "@MALL" и т.н. А мойте си файлове стават по 1.34mb. :) "

Nokia телефоните, след форматиране не създават автоматично файлове и папки в картата(е повечето).

• Автор

Е неможе ли да се направи нещо друго в момента.Имам възможност да взема този USB адаптер и телефона ако проблема може да се реши някак.

Ако си сложа картата в конктретния телефон (VIVAZ) и го включа в компютъра чрез USB , за да го форматирам ще се оправи ли ? Кажете бързо , че сега Vivaz-a и адаптера са при мен.Какво да направя ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравейте, работеща антивирусна на компютъра имате ли ?

• Автор

Да , но пробвах на 2 компютъра и става едно и също.Умешило ми е папките със на Vivaz-a и сега немога да се оттървя от тая напаст.Като вирус е :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.