Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Предложете ми Uninstaller!

Featured Replies

Може да Ви се стори малко глупаво, но кой според вас, Uninstaller премахва наистина всички остатъци от деинсталираната програма? Днес започнах да тествам най-различни на Виртуалната машина, но там няма как да забележа остатъците, защото съм си направил бекъп и след всяка инсталация (след всяко тестване) си я връщам към първоначалния току-що инсталиран Уиндоус. А във описанията на всички Uninstaller-и присъства следното "С него/нея може напълно да премахнете всяка програма". В момента съм с YourUninstaller и мисля, че е добър, но дали има нещо по-добро? (и моля не ми споменавайте "ползвай си Уиндоус-кия...Ако ползвам него трябва да преинсталирам на 1-2 седмици)

Може да Ви се стори малко глупаво, но кой според вас, Uninstaller премахва наистина всички остатъци от деинсталираната програма? Днес започнах да тествам най-различни на Виртуалната машина, но там няма как да забележа остатъците, защото съм си направил бекъп и след всяка инсталация (след всяко тестване) си я връщам към първоначалния току-що инсталиран Уиндоус. А във описанията на всички Uninstaller-и присъства следното "С него/нея може напълно да премахнете всяка програма". В момента съм с YourUninstaller и мисля, че е добър, но дали има нещо по-добро? (и моля не ми споменавайте "ползвай си Уиндоус-кия...Ако ползвам него трябва да преинсталирам на 1-2 седмици)

Редактирано от Nikolov!! (преглед на промените)

Аз лично ползвам от доста време безплатния Revo Uninstaller и според мен е ОК.

Аз лично ползвам от доста време безплатния Revo Uninstaller и според мен е ОК.

Подкрепям те напълно!
  • Автор

И аз го пробвах ( и още много други, но ми направи впечетление, че повечето юзъри, които го ползват нямат оплаквания), но когато деинсталирах с него намери малко остатъци и то за доста бързо време (попринцип качествената работа отнема повече), а YU намира повече.

С вистата като бях, ползвах Windows Vista Manager, сега съм с 7-цата и пак ползвам Windows 7 Manager, като и във 2-та варианта, след ползване на Деинсталатора, се прави пълно почистване, и ако има промяна в регистрите те пита дали да им направиш бакъп! Досега не съм видял някакъв зор с деинсталиране и почистване с тях! Не са безплатни, но се намират кракнати по тракерите! Успех!
  • Автор

С вистата като бях, ползвах Windows Vista Manager, сега съм с 7-цата и пак ползвам Windows 7 Manager, като и във 2-та варианта, след ползване на Деинсталатора, се прави пълно почистване, и ако има промяна в регистрите те пита дали да им направиш бакъп! Досега не съм видял някакъв зор с деинсталиране и почистване с тях! Не са безплатни, но се намират кракнати по тракерите! Успех!

Аз си имам Уин7 Мениджър, но какво значи "Пълно почистване"? Аз си пускам след всяка деинсталация (с YU) Click cleaner-a и го оставям да си свърши работата.

И аз така.

Хм..Ето такива , като вас ме карат да се двоумя дали да зарежа YU и да премина на Revo... Един не се е оплакал от тази програма, а аз не забелязах нищо особено.

Никой не се е оплакал,защото върши работата,за която е създаден чудесно,ти какво по - особено очакваш да забележиш?

• Автор

Никой не се е оплакал,защото върши работата,за която е създаден чудесно,ти какво по - особено очакваш да забележиш?

Ами сравнявам го с YU и както казах по-горе той търси повече време, а и намира повече неща, поне по мои наблюдения. Вие, феновете на тази програма, с какво мислите, че превъзхожда другите подобни програми и по-спрециално - YU

Ами сравнявам го с YU и както казах по-горе той търси повече време, а и намира повече неща, поне по мои наблюдения. Вие, феновете на тази програма, с какво мислите, че превъзхожда другите подобни програми и по-спрециално - YU

Нямам наблюдение,не съм използвал YU,но Рево ме спечели с ефективност на работа,френдли интерфейс,избор на режим на деинсталация,други инструменти,простота и гъвкавост и т.н.Всичко това сигурно го има и при другите деинсталатори,така че е трудно да се каже кой е по-,по-,най.

Аз съм на принципа,че ако нещо работи добре,не се сменя :yanim:

• Автор

Нямам наблюдение,не съм използвал YU,но Рево ме спечели с ефективност на работа,френдли интерфейс,избор на режим на деинсталация,други инструменти,простота и гъвкавост и т.н.Всичко това сигурно го има и при другите деинсталатори,така че е трудно да се каже кой е по-,по-,най.

Аз съм на принципа,че ако нещо работи добре,не се сменя :yanim:

Тоест да не си търся заместител на YU?

Програмите за Windows би трябвало да се изработят така, че да може да се инсталират и деинсталират успешно. Има доста прилични приложения, които имат перфектни деинсталатори. За тях няма нужда от някакъв пенкелер за деинсталация, който се явява външно приложение за Windows и не се знае какво точно прави в режим "блонди", тоест автомат.

За съжаление има маса други приложения, които се деинсталират много трудно, даже посочените досега програми за деинсталация не могат да се справят. Това са антивирусните програми, доста голяма част от игрите, офис, тунинг (бозите) приложенията и т.н. За антивирусите в повечето от случаите е огромна грешка, ако се използва "умен" деинсталатор, те имат специални инструменти. При тях остатъците се трият "на ръка", но за целта са необходими много сериозни познания за Windows, регистрите и т.н.

Според мен е най-добре да се прави бекъп преди инсталация на по-сериозни програми. Не препоръчвам използването на автоматични деинсталатори и разни тунинг бъгавии, чистачи на регистри и прочее плацебо измишльотини и шарении. Защото те вредят повече, отколкото помагат...

Досега аз не съм видял деинсталатор, който да се справя на 100%. Почти винаги има нужда от допълнително почистване.

• Автор

Аз ползвам CCleaner :rolleyes:

Това е уникален по рода си боклук за мен...Как може всички да го ползват? Има толкова по-добри - платени и безплатни...

Ползвай си Your Uninstaller.Total Uninstall и Perfect или Smart Uninstaller беше не са по-добри.

Това е уникален по рода си боклук за мен...Как може всички да го ползват? Има толкова по-добри - платени и безплатни...

О, тук не обичаме празни приказки. Аз не се опитвам да защитавам CCleaner. Както и да е, в каталога на този портал има доста деинсталатори, а в нета има много повече. Нито един от тях не струва пукната пара...

P.S. Ще може ли да инсталираш например ask (ако ти говори нещо ask.com), щото това е приложение, макар да е Adware. И после да го махнеш напълно с някой "умен" деинсталатор. Но да бъде на 100%. После ще проверя дали си го махнал.

• Автор

Ползвай си Your Uninstaller.Total Uninstall и Perfect или Smart Uninstaller беше не са по-добри.

Тук според мен битката е между YU Revo и Total.

Nikolov!, може ли да си оправиш заглавието на темата? Този раздел има правила, прочети ги, като наблегнеш на ето това:

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Имаш пет минути.
  • Автор

Nikolov!, може ли да си оправиш заглавието на темата? Този раздел има правила, прочети ги, като наблегнеш на ето това:

Имаш пет минути.

Готово, но защо? Нали RQ=търся, a aз не търся...Смисъл - заглавието ще стане "Tърся предложете ми Uninstaller!"

Готово, но защо? Нали RQ=търся, a aз не търся...Смисъл - заглавието ще стане "Tърся предложете ми Uninstaller!"

Още един подобен коментар и темата заминава в коша.
  • Автор

Само попитах, а правилата съм ги чел. Извинете, ако съм направил нещо нередно.

Когато направиш подобна програма или по добра от нея, тогава имаш право да коментираш кое е боклук и кое не е. В този форум или ще се научите да говорите както трябва или ще трия всеки един идиотски пост. Ясен ли съм 'Nikolov!!

• Автор

А пък аз YU, а после минавам с Win7 Manager да почисти квото остане.

Когато направиш подобна програма или по добра от нея, тогава имаш право да коментираш кое е боклук и кое не е. В този форум или ще се научите да говорите както трябва или ще трия всеки един идиотски пост. Ясен ли съм 'Nikolov!!

Изобщо не съм единствен, а и за да критикувам нещо незначи, че трябва да съм СЪЗДАТЕЛ на нещо по-добро, а просто да знам, че има такова.

Съгласен съм с колегите, които хвалят REVO Uninstaler. В момента съм с PRO и съм страшно доволен. За да ти намира абсолютно всички остатъци от програмте, които искаш да премахнеш трябва на "Режим на сканиране" да избереш "Цялостен". Аз съм си избрал цялостен реж. на сканиране и съм доволен от това как трие. Този цялостен режим на сканиране до колкото си спомням го имаше и в безплатната версия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.