Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрият софтуер за Linux

Featured Replies

Вярно ли е, че Oracle XE е ограничен до използване на само едно CPU, както и само до 1GB RAM?

И само до 4GB данни ли може да съхранява?

11ГБ във версия 11.2

От друга страна DB2 няма ограничени на обема информация, но може да слуша само на 127.0.0.1

...

Ако искаш да избегнеш това ограничение винаги можеш да ползваш External Tables за неща които не ти трябва скорост и не се променят. Грубо е но върши работа.

Прекалено грубо :) и неефективно
  • Отговори 82
  • Прегледи 53,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Calise използва уеб-камерата като датчик и регулира яркостта на монитора в зависимост от деня. Много ценно за очите, особено за евтини модели.

• 4 седмици по-късно...

Geany - Леко и бързо IDE за програмиране

http://filezilla-project.org/ - FTP клиент

Transmission - лек и бърз торент клиент

Teamviewer - отдалечен достъп

VLC - Player с огромни възможности за работа с видео фаилове

• 2 седмици по-късно...

Много харесвам Kazam Screencaster за записване на видео

• 4 месеца по-късно...

Здравейте,

Реших да си сложа 2 операционни с-ми на компютъра - Windows 7 и Linux Mint. Искам да ми кажете какви проблеми, може да имам в процеса на работа, и ако реша да uninstall-на Linux, как се прави това.

Редактирано от smehurko1 (преглед на промените)

Здравейте,

Реших да си сложа 2 операционни с-ми на компютъра - Windows 7 и Linux Mint. Искам да ми кажете какви проблеми, може да имам в процеса на работа, и ако реша да uninstall-на Linux, как се прави това.

1. Има няколко теми по въпроса

2. Каква е връзката на въпроса ви с изброяване на най-добрия софтуер за линукс

3. Трябва да възстановите boor записа на WIndows

• 3 седмици по-късно...

Извинете, искам да попитам кое е по рентабилно да се ползва LibreOffice или Apache OpenOffice. Прочетох няколко ревюта, но всичко беше субективно и повлияно от това, че тези които правели Open сега правят Libre (до колкото разбрах) пък Апаче били тирани. Аз харесвам OpenOffice още от преди Апаче, а след тях не виждам някаква разлика във продукта. В същото време на Ubuntu слагат Libre по дефаут. Нямах много възможност да върша истинска работа с Libre и не знам дали има същите възможности като Open. Бихте ли ми казали кое е по рентабилно да се ползва? Първо в степен на опции и второ по натоварване на системата.

Извинете, искам да попитам кое е по рентабилно да се ползва LibreOffice или Apache OpenOffice.

Честно казано няма значение. Убунту идва с с Libre, заради лицензи и прочие глупости. Давам лека преднина на Open, бидейки по-стар и по-изпипан продукт.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.